hamileyim ve esimle cok tartismaya basladik

Benim burda yakinim yok rusyada yawiyorum azeriyim bi tek gorumcem burda annem kayinvalidem azerbaycanda orda olsalar bile her gun beni arayib konuwuyolar ben cok memnunum

Ne guzek iste,ne mutlu sizr..kiymetini bilin..goruncenizde esiniz de sizi dusunuyoooo..

Aynı şeyi benim eşimde yaptı bizim tedaviyle oldu ve başından beri biraz iş yapsam çok ağrım oluyordu bu sebeple bi süre iş yapmadım bi hafta sonu başladı bu söylenmeye bende ağlaya ağlaya dip köşe temizledim her yeri o gece çok ağrım oldu ertesi günde sonra dayanamadım doktora gittik ve kese aşağıya inmiş düşük tehlikem oldu doktor kızdı senin daha bi dikkat etmen lazım diye eve geldik başından beri inanmadım ağrım oluyor diyince naz yapıyorum sandın al dedim bak temizledim evi rahat rahat otur geldi özür diledi ağladı o zamandan beri hiç bi is yaptırmıyor lafta etmiyor Allah razı olsun kadın alıyoruz eve
Erkekler bi değişik hemen adapte olamıyorlar bu duruma seninde eski haline döner inşallah bozma moralini herşey yoluna girer inşallah

Cok gecmis olsun uzuldum.. noluyosa erkeklere anlamiyorum. Tertemiz evde otursalar ama cocuklari dusse karilari elden gtse umurlarinda degil. Sizin.kac haftalikti dusuk tehlikesi dediginde doktor?

Nerden bildiniz :O
Haaaalaaa pasam aman bitanem askim diye mesajlar atar.. iyyy..
Çok fazla bdv okuduğum için sanırım. Eşini anasi rahata öyle bir alistirmis ki şu anda sorumluluk onda ya bocaliyor. Ona sen erkeksin, sen güçlüsün sen erkek çocuğu değilsin. Çocuğumuz olacak artık sen ikimizi de koruyacaksin gibi şeyler aşıla. ;-)

Cok gecmis olsun uzuldum.. noluyosa erkeklere anlamiyorum. Tertemiz evde otursalar ama cocuklari dusse karilari elden gtse umurlarinda degil. Sizin.kac haftalikti dusuk tehlikesi dediginde doktor?
Birde şu oluyor sanırım; genelde erkeklere kadınlar tatlı dille her şeyi yaptirabilir diye asilaniyor ya; birden nazli olunca otoritenin elden gittiğini düşünüp panikliyorlar bence. Çünkü onlar hormondu düşüktü anlamiyorlar.

Bi 9.haftada yaşadım bu sıkıntıyı sonra yatak istirahati ile atlattım çok şükür sonra 4 4.5 aylıkken bi sıkıntı yaşadım plesenta aşağıda dediler 2 gün yattım hastahanede şimdi 7.aydayım çok şükür herşey yolunda gidiyor inşallah doğuma kadar da böyle devam eder 9.haftadan beri hep yattım ama evde aylardır doğru düzgün yemek bile yapmadım inşallah bebek doğduktan sonra dönücem normal yaşantıma :):) sen ne kadarlık hamilesin

Benim de guya 19.haftadayim aman doktorlara gore yani bana.kalsa daha kucuk aslinda :) iyi bari sevindim duzelmesine durumunuzun. Ya yaticaksiniz ama tabi cocuk bu,hem sizin caniniz hem onunkisi. Ev isi yemek vs her zaman yapilir. 9ay b.k goturse evleri ne olcak. Sonunda dyzelir. Onemli olan saglikli olmaniz ikinizin de. Ama erkekler,lafta boyleler iste. Anlamiyorlar.

Evet evet cok haklisiniz. Biraz somurtup surat asinca,iki laf batirnca adam snir oluveriyor. E normalde de ettigim kadar vidi vidi etsem de belki de hatta daha az,ama alttan almamaya basladi
Birseyler oldu yani anlamiyorum. Valla onu atip ailemin yazlihina gidicem o olucak. Zorluyo beni.ailem de cagiriyo gel istersen kocan gelemiyosa izni yoksa sen gel diye. Su sicaklarda onun icin duruyorm bi de burda.. daha da kiymet bilcegine.. atip gitsemde gorse.

Çok şükür iyiyiz oğlumda bende :) anladığım kadarıyla bebeğinizin gelişimi önden gidiyor doktorlara göre 19 bana göre 17 dediginiz için yazdım bunu :) benim oğlumda önden gidiyor maşallah 2 hafta kadar doktorlar biraz kilolu doğabilir diyorlar bakalım sağlıklı olsunda zayıf kilolu hiç önemli değil benim için şimdi sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruz az kaldı çok şükür ama daha hiç birşeyi hazır değil tembel anneyim ben son zamana bıraktım herşeyi :):) bu hafta inşallah halledicez herseyini eve usta giricek alışverişi yapılacak oda siparişi verilecek arabası alınacak bi 15 20 güne tamamen bitmiş hazır olur inşallah güzel tatlı telaşeler bunlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amiin.. ben de baslamadim hicbir hazirliga. Ne zaman.basliycam onu da bilmiyorum. Aslinda daha cinsiyetini de bilmiyorum cunku. Ne zaman.gitsem gostermiyor kerata
Ne almam gerek onu da bilmiyorum. Kesin unuttugum bicok sey olucak.Ama neyseki daha sure var.
Normal dogum mu olucak sizinki,simdiden belli oluyor mu yani?
Gelisimi onde giden bebekler kilolu mu oluyormus,doktorum hicbirsey demedi,ben sadece erken dogar gibi dusunuyordum:)

Onun size sabır göstermesi gerekirken siz ona sabırlı olarak anlamasını sağlayın durumu..
Siz ona ayna olun, hatasını görsün, birde cinsel ilişki falan kısıtlı olunca extra gergin olabiliyorlar ne kadar belli etmeseler de

Benimkinin kilosu falan önde o yüzden öyle dedi doktor benim için önemli değil sağlıklı olsunda zayıf olsada olur :) ben normal istiyorum inşallah geçen perşembe kontrolüm vardı doğumu konuştuk herşey yolunda giderse normal olucak inşallah zaten dönmüş aşağıya inşallah değişmez :):) bence herşeyin normali en iyisi birde benim tüp bebek kaç doktora gittim hemen kestirip attılar sezeryan diye risk yok tehlike yok normali denetemden hemen kesicez diyorlar sinir oluyorum doktor doktor geze geze en son bu perşembe gittiğim vardı o da sen normal istiyorsan ben zorlamam sezeryan diye dedi bakalım inşallah normal yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…