- 16 Şubat 2019
- 841
- 254
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Kizlar yardimiza cok ihtiyacim var suan hamileyim ve cok kotu ishal oldum bugun karnimda cok agriyor acaba bebegi etkiler mi bu durum Boyle yasayanlar ne yaptiniz basil gecti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebege birsey yapicani sanmam. 3 gunden fazla olduysa dr.a gidin iciniz rahat etsinKizlar yardimiza cok ihtiyacim var suan hamileyim ve cok kotu ishal oldum bugun karnimda cok agriyor acaba bebegi etkiler mi bu durum Boyle yasayanlar ne yaptiniz basil gecti
Mide bulantisi cok yasiyorum icemiyorum kahveyi normalde tinsindim suan bebegi etkilemez dimeyani asırı ishal olmadım ama çok sıkıntılı bişey olduğunu düşünmüyorum. normalde ishali geçiren en etkili yöntem toz türk kahvesine limon sıkıp yemektir aka gebelikte zararı olur mu bilemedim
Bugun oldum ama zaten 2 gun sonra randevum varda doktora 2 gun sabretsem bisey olmaz dime cok tesekkurlerbebege birsey yapicani sanmam. 3 gunden fazla olduysa dr.a gidin iciniz rahat etsin
Mide bulantisi cok yasiyorum icemiyorum kahveyi normalde tinsindim suan bebegi etkilemez dime
Deneyeyim onu isallah duzenlir cok tesekkurler verdiginiz bilgi icin..yani kafein türevlerini günde en fazla 1 bardak veriyorlar. siz 1 çay kaşığı türk kahvesini bardağa koyun üzerine limon sıkıp yiyin. pişirme falan yapmıycaksınız sadece toz kahvenin üzerine limon. çamur gibi bişey oluyo ama emin olun 1 saate düzelirsiniz aşırı etkili bişey
Deneyeyim onu isallah duzenlir cok tesekkurler verdiginiz bilgi icin..
yok yok birsey olmazBugun oldum ama zaten 2 gun sonra randevum varda doktora 2 gun sabretsem bisey olmaz dime cok tesekkurler
Cok tesekkurler isallah ya dusugum oldu onceden o yuzden korkuyorumyok yok birsey olmaz![]()
Bugun oldum ama isallah gecer sizin nasil gecti pekiBol su iç 3 günden fazla sürerse su kaybı olur inan kabızlık tan daha iyi ishal bagırsaktaki pislikleri atarsın bende ishalim şu an bebeğimde Bi sıkıntı yoktu
Allah sifa versin. dr.a gitmeden ilac kullanma patates hasla yagsiz ye muz ye bol bol yogurt ye bol su ic. saglicakla al bebegini kucagina insallahCok tesekkurler isallah ya dusugum oldu onceden o yuzden korkuyorum
Cok tesekkurler verdiginiz bilgi icin peki sizin muz yiyince mi gectiHamileligimin yarısını ishal yarısını kabız olarak geçirdim bisey olmaz korkma. Bol bol su iç bir de 3-4 günü aşarsa doktoru ara. Bana ishal için muz yemek çok iyi gelmişti
Cok tesekkurler canim Amin allahim herkese sofa versin yarin alayim eger gecmezse bide muzu deneyeyimAllah sifa versin. dr.a gitmeden ilac kullanma patates hasla yagsiz ye muz ye bol bol yogurt ye bol su ic. saglicakla al bebegini kucagina insallah
Gecer korkmayın muz patates bol su ile gecti ishal bitince kabız olunuyor sonra tekrar ishal o yüzden korkmayın ama bol su için ihmal etmeyinBugun oldum ama isallah gecer sizin nasil gecti peki
Kac gundur zaten kabizlik vardi Karnim tas gibi olmustu bugun ilk kez Boyle olunca bide karnim agriyor buda acaba bebege zarar verir mi diye korktum suyu diyorum muzuda deneyeyim cok tesekkurler verdiginiz bilgi icinGecer korkmayın muz patates bol su ile gecti ishal bitince kabız olunuyor sonra tekrar ishal o yüzden korkmayın ama bol su için ihmal etmeyin
Evet canım bi de haşlanmış patatesCok tesekkurler verdiginiz bilgi icin peki sizin muz yiyince mi gecti