• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve isim kavgasi

nuruumsun

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
30
0
6
35
İstanbul
Slm kizlar ben 4'5aylik hamileyin oglum olacak ins.ama kocam ben soyledim isimi begenmiyo ..babasinin ismini koyucakmis tamam oda olsun diyorum. Yooook 2 isim istemiyormus .2kere acildi bu konu bidahada acmiyorum yaa nasil olucak ya dikkkk kafali igrenc insan yardm edin nasil yapicam kavga olmadan

Slm kizlar ben 4'5aylik hamileyin oglum olacak ins.ama kocam ben soyledim isimi begenmiyo ..babasinin ismini koyucakmis tamam oda olsun diyorum. Yooook 2 isim istemiyormus .2kere acildi bu konu bidahada acmiyorum yaa nasil olucak ya dikkkk kafali igrenc insan yardm edin nasil yapicam kavga olmadan

söyle hem senin hemde benim istediğim olsun de.hem ikimizinde gönlü olmuş olur filan desende kabul etmez mi acaba :26: buarada babasının ismi ne ve yaşıyo mu? bizimde oğlumuz olsa 2 isim koymaya karar verdik ilk isim babasının ismi olucak

Son düzenleme:
söyle hem senin hemde benim istediğim olsun de.hem ikimizinde gönlü olmuş olur filan desende kabul etmez mi acaba :26: buarada babasının ismi ne ve yaşıyo mu? bizimde oğlumuz olsa 2 isim koymaya karar verdik ilk isim babasının ismi olucak

Yasiyor ömer ismi benim istedim isim gökmen ..gökmen ömer olsun istiyorum ama iste bilmiyorum ya dogurdukdan sonra ugrasirim artik.

Yasiyor ömer ismi benim istedim isim gökmen ..gökmen ömer olsun istiyorum ama iste bilmiyorum ya dogurdukdan sonra ugrasirim artik.

ömer gökmen olsun de bide ayrıca çoğu yerde ismi kısaltmak için Ö. Gökmen diye geçer. bizde babasının ismini koymaya karar verdik ama nişanlımın babası öldü

Son düzenleme:
senide bi anne baba doğurmadı mı?
benim babam yoktu eşime 1 kere teklif ettim 2.isim babamın ismi olsun diye hayır dedi ok o zaman senin babanında adı olmayacak dedim kayınvalidemlerin yanında da zordular tek ismi olacak o da mete dedim kimse bişi diyemedi
ya bana çok saçma geliyor valla bastır ağırlığını koy ben emir ismini istiyodum ama eşim daha çok mete istedi meteye karar verdik
senin babana yazık değil mi
sanki yat kat araba verdiler de ismii koycan bide

aynı dertten muzdaribiz sizin kp ismi gene koyulabılırmıs benım kp ismi abdurrahman eşimle cok kavga edıyoruz bu konuda ben yusuf ege denız efe vs bırsuru ısım buluyorum hepsine bı kulp buluyo bı gun yıne konusu oldu senın ruhun bıle duymaz sen narkozun etkısınden cıktıgında kımlıgı basında gorursun dedı bende senı bosarım o zaman dedım ilk defa agzımdan boyle bısey cıktı ama bence gercekten onemlı bı konu tamam bı ısımdır sonunda olum yok der geceriz ama benı hıce saymak?
benı hıce sayan bı adamla ömür gecirsem ne olur gecırmesem ne olur ne bısey kazanırım nede bısey kaybederım dıye dusunuyorum.
bı dahada konusmadık konuyu bı kac kere actım sankı dogdu adını koymadık falan dedı bende bısey demedım kapandı gıttı bakalım Allah sonumuzu hayır etsın.
ben bu konuyla ılgılı cok arastırma yaptım baba olmadan anne kımlık caıkaramıyo ama anne olmadan baba kımlık cıkarabılıyormus ve koyulan ısme annenın ıtıraz hakkı da yokmus maalesef.:50::49:

Igrenc insan?

Daha vaktiniz var bulursunuz ortak bir isim insaAllah..

duygu sömürüsü yap, 9 ay karnımda taşıdım benim dediğimde olsun sizinkide olsun de,
kavga etme ama azıcık cilve yap :1:

benim babam yoktu eşime 1 kere teklif ettim 2.isim babamın ismi olsun diye hayır dedi ok o zaman senin babanında adı olmayacak dedim kayınvalidemlerin yanında da zordular tek ismi olacak o da mete dedim kimse bişi diyemedi
ya bana çok saçma geliyor valla bastır ağırlığını koy ben emir ismini istiyodum ama eşim daha çok mete istedi meteye karar verdik
Valla sanki canim kizim diyipte bağrina bastilar anca bağrip laf sokarlar ...sonrada isim beklentisi ama koydurcam ya hep onun istedi oluyor bu hayata biraz benimde olsun

aynı dertten muzdaribiz sizin kp ismi gene koyulabılırmıs benım kp ismi abdurrahman eşimle cok kavga edıyoruz bu konuda ben yusuf ege denız efe vs bırsuru ısım buluyorum hepsine bı kulp buluyo bı gun yıne konusu oldu senın ruhun bıle duymaz sen narkozun etkısınden cıktıgında kımlıgı basında gorursun dedı bende senı bosarım o zaman dedım ilk defa agzımdan boyle bısey cıktı ama bence gercekten onemlı bı konu tamam bı ısımdır sonunda olum yok der geceriz ama benı hıce saymak?
benı hıce sayan bı adamla ömür gecirsem ne olur gecırmesem ne olur ne bısey kazanırım nede bısey kaybederım dıye dusunuyorum.
bı dahada konusmadık konuyu bı kac kere actım sankı dogdu adını koymadık falan dedı bende bısey demedım kapandı gıttı bakalım Allah sonumuzu hayır etsın.
ben bu konuyla ılgılı cok arastırma yaptım baba olmadan anne kımlık caıkaramıyo ama anne olmadan baba kımlık cıkarabılıyormus ve koyulan ısme annenın ıtıraz hakkı da yokmus maalesef.:50::49:
Seninkide dik kafaliymis ya üzuldum sende abduş diye seversin oglunu :p saka bir yana bende düsundum biliyormusun benim hic bir kararima saygi duymadi öbur kulağida girdi öbur kulağindan cikti hani hic lafmin degeri yok hic bir konuda bari bunda saygi duysun istiyorum ben annesiyim okadar sanci cekicem niye ben koyamiyorum 9aylik olsun son kez birdaha acicam sende ac bakalim nolucak yine.. ilk cocugunmu senin?

ben ıkna edecek gibiyim olumlu konusmalara basladı ama sımdı de isim begendıremıyorum benı mı oyalıyor anlayamıyorum da ama bu sefer sonuc kotu olur dıye dusunuyorum buyuk konusmayayım ama bıter bagımız dıye dusunuyorum bakalım hayır adamın adı ali veli hasan hüseyın falan olsa tamam dıycem amenna ama malum ıste hıc ıstemıyorum ne yalan soyleyeyım kendısınede soyluyorum 8 ayda neler yasadım ne zorluklar cektım hepsını bılıyosun goruyosu sana hakkımı helal etmem dıyorum bakalım ne olacak beklemedeyım anem dogumda gelecek zaten hıc olmadı onunla engellemeye calıscam ben kendıme gelene kadar engellesın dıye bakalım ınsallah o sevıyeye gelmez . :49::48:

ben ıkna edecek gibiyim olumlu konusmalara basladı ama sımdı de isim begendıremıyorum benı mı oyalıyor anlayamıyorum da ama bu sefer sonuc kotu olur dıye dusunuyorum buyuk konusmayayım ama bıter bagımız dıye dusunuyorum bakalım hayır adamın adı ali veli hasan hüseyın falan olsa tamam dıycem amenna ama malum ıste hıc ıstemıyorum ne yalan soyleyeyım kendısınede soyluyorum 8 ayda neler yasadım ne zorluklar cektım hepsını bılıyosun goruyosu sana hakkımı helal etmem dıyorum bakalım ne olacak beklemedeyım anem dogumda gelecek zaten hıc olmadı onunla engellemeye calıscam ben kendıme gelene kadar engellesın dıye bakalım ınsallah o sevıyeye gelmez . :49::48:

evet ılk bebegım bu arada ustelık esımın aılesındekı ılk bebek yanı ılk torun olacak nasip olursa senın?

Isim icin evlilik bitermi canim bosver anliyorum seni biliyorum bendede aynisi. ama ilk cocugu ya ondan hevesleniyor iste simdi sen kesinlikle o isim olmaz fln dersen daha cok inatlaşir sen 2 isim koymakda israr et bari bende öyle yapioyorum canim lafimi dinle. annende olcak yaninda annende konusur hem fazla problem cikmaz umarim..benim ikinci bebegim ilkini kendisi koydu bende begendim tamam dedim saygi gösterdim yani ismi kendisi buldugu icin ikinciyde boyle yapmasi sinirme gidiyor iste
:-/

canım sımdı gordum cevabını ıcıne korku dussun dıye soyledım alında bı anlık sınırle ne dedıgımı bılmeden ılk defa onu bosanmakla tehdıt ettım kendısı bıle sasırdı onu sen mı soyledın dedı baktı yuzume cok sınırlenmıstım eet ben soyledım dedım lutfen bı daha oyle konusma dedı kapattık konuyu ama ben cok cıddı bı sekılde ıstemıyorum o ısmı hala karar veremedık ısım konusunda bebegımız ıcın bebek sekerlerı hazırlıyorum evde herseyını hallettım ama hala ısım etıketlerı yok dolayısıyla bıtıremıyorum. onuda gectım hala bı ısmımız yok en sonunda dogunca ısme karar veremedık bende babamın ısmını koydum dıyecek dıye kuruntu yapıyorum sanırım acayıp takmıs durumdayım gece gunduz dusunuyorum =(

en sınır olduğum konudur. bebeğime asla ve asla bırılerının ısımlerını koymam. onunkı ana babada bızımkı ne....her ıkı tarafınında konulması yanlış. sen 9 ay karnında taşı tum sıkıntısını çek sabırla meleğini bekle ismini başkaları koysun. ne munasebet. benım kocam boyle bırşey ısteseydı asla kabul etmezdım. ıkımızıznde ıstedıgı ısım olsun dedım.benım ıstedığım ısımde karar kıldık
sizlerde kabul etmeyın ya .

Back
X