• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim. Ve kimsem yok gibi hissediyorum.

bynpikolata

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
500
512
18
Iyi aksamlar.
Konuyu nasıl anlatacağım bilmiyorum. Esimle ilgili problemlerim var.
Esim evlendigimiz gunden beri bana cesitli yalanlar söylüyor. Bunları tabiki ben cok sonra farkediyorum.
Evlenmeden once kendisine şöyle dedim.
Hata yapabilirsin bunu kabul edebilirim dürüst olduğun takdirde dedim. Ama sakın yalan soyleme dedim ki zaten. Onun bu tarz biri oldugunu bilsem asla evlenmedim.
Esim askeri personel. 2 yil dogudaydi simdi batiya tayin olduk. O yeni tayin yerine gitti ev felan islerini halletmek icin ve orada askeride calisan sivil memur bir kadinla telefonlarini alip vermisler SOZDE lojman icin felan....
Neyse ben bunu tuhaf buldum 3 gunde telefon alis verisini ve sonucta sabit hat var oradan da ilsetisime gecilebilri. Neyse kem küm bir ton sey söyledi inandırıcı bulmadım ayrıca icimi gıcıklayan birsey oldu.
Sonra kadınla is icin msjlasmislar.
Sonra bir sekilde ogrendim ki o msjlasmanın devami var ve eşim o msjlari silmis. Sonra o silinen kısmıda flaş bellege atmis. Okudum msjlasmada birsey yok ama silmis benden saklamis bana yalan soyledi bu kadar msjlasma diye.
Hamileyim 6 aylık ve kendimi cok yanliz hissediyorum.
Ablamlara bahsettim ne var bunda felan dediler.
Abartma nsjlasmada bisey yok senden korktugu icin yapmistir dediler.
Daha da yıkıldım. Gercekten bende mi problem var.
Esimden bosanmak istiyorum. Yuzunu sesini duymak,görmek istemiyorum.
Guvenim hic kalmadı. Güvenmediğim biriyle ne yapacağım bilmiyorum. Ablamlarin bu sekilde tapki vermeleri kendimi daha da kotu hissetmeme sebep oldu. Kendimi cok yanlız hissediyorum. Kimsem yok sanki. Sizcede abartıyor muyum ? Msjlasmada abzurt bir sey görmedim diye bir adamin msjlasmasini saklaması affedilir birsey mi? Ki bircok birikmislik var.

Hamileliğin dertlisi ile duygularınızı birkaç kat fazla yaşamanız normal. Eşiniz işe başladığında iş yerinde bir dolanırsınız olur biter. Canınızı sıkmayın, kocanıza odaklanmayın anne bebek kursları var belediyenin hastanelerin ücretsiz onlara gidin kafayı dağıtın

Hamilesin farkında değilsin ama fazla duygusalsın. Ablanlar bişey dememiş aslında. Yinede sana tavsiyem boşanma vs gibi hayatınla ilgili böyle büyük ve önemli kararları hamileyken ve lohusayken almaman olur. Cocuk doğsun, biraz toparlanın, tekrar mantıklı düşünürsün. Acele etme derim

Hamileliğin dertlisi ile duygularınızı birkaç kat fazla yaşamanız normal. Eşiniz işe başladığında iş yerinde bir dolanırsınız olur biter. Canınızı sıkmayın, kocanıza odaklanmayın anne bebek kursları var belediyenin hastanelerin ücretsiz onlara gidin kafayı dağıtın

Evet hamilelikle birlikte daha duygusalım ama oncesinde bir cok kez yalam soyledigi icin taşmış durumdayım. Teşekkür ederim.

Değil,saklaması demek ileriye gidecek demek. Bir de şunu anlamadım niye flash belleğe atar bir insan sizi üzmek istemem lakin eşiniz kadini önemsiyor gibi ya da mesajlamada lojman hakkında bilgi vardı oy bilemedim üzülmeyin bi adam için.
Konu sahibi kusura bakmasın seni hatırlamışken sorayım ; iyi misin , eşinle aran düzeldi mi

Ya artık dolmuşçu bile cebini veriyor

Ne var bunda

Tatildeyim az önce dolmuş durağından dolmuşçunun nosunu aldım arayacağım sabah

Lojman ile ilgili de görevli memurun telini çok rahat isterim yani

Sabit hatların açılmaması bu ülkede ilginç bir durum değildir ki

Devlet dairesindeki memurlar da iş için arayınca sabit hattan ulaşmayabilirsiniz der ceplerini verirler

Ülkenin öteki ucundaki adamlar benimle flört etmek için mi numaralarını veriyor yani

Sakin olun sağlıkla kucağınıza alın

Değil,saklaması demek ileriye gidecek demek. Bir de şunu anlamadım niye flash belleğe atar bir insan sizi üzmek istemem lakin eşiniz kadini önemsiyor gibi ya da mesajlamada lojman hakkında bilgi vardı oy bilemedim üzülmeyin bi adam için.

Evet bende o.sekilde düşündüm yani normal bir msjllaşmayı heleki is icinse neden silsin neden flaş bellege atsın bir insan?
Demekki sağlamasını gerektiren birsey var. Ve dedigin gibi neden flaş bellege atar hangi mantıkla??
Abuk subuk bahaneler söylüyor. Konusamiyor belkide o msjlasma o kadar bile degil devamı var.
Nasıl güvene bilirim ben artık bu adama? Msjlasmada bilgi felan yok tesekkur msji lojman hakinda olurmu olmaz mi konusmalari ne yaptım ki felan yani kısaca flörtüz msjlasma başlangıcı....

Konu sahibi konuşmalarda bişey yoksa üzülme bu kadar
Muhtemelen kıskançlığınızdan tepkinizden çekindi
Neden kaydetmiş sordunuz mu

Sordum. Kem küm...
Iste ben bu msjlasmanın bu kadar olmadığını anlarsam bir sekilde.
Bana açıp oradan göstermek icin msjlasmanın devamını oraya atmış.
Mantıklı mı ?

Ya artık dolmuşçu bile cebini veriyor

Ne var bunda

Tatildeyim az önce dolmuş durağından dolmuşçunun nosunu aldım arayacağım sabah

Lojman ile ilgili de görevli memurun telini çok rahat isterim yani

Sabit hatların açılmaması bu ülkede ilginç bir durum değildir ki

Devlet dairesindeki memurlar da iş için arayınca sabit hattan ulaşmayabilirsiniz der ceplerini verirler

Ülkenin öteki ucundaki adamlar benimle flört etmek için mi numaralarını veriyor yani

Sakin olun sağlıkla kucağınıza alın

Aynı yerde çalışıyorlar. Birebir konusacak ilsetisime gececek durumda iken neden telefon numarası alinir ki bu işleri konusmak icin ? Orada mantıksızlık var. Yoksa tabiki bende ihtiyac dahilinde telefonumu verebilirim birilerine oda verebilir.
Yani durum eger normal olsaydı sizce saklanacak birsey olurmuydu? Msjlar silinir miydi ? Burada konu saptıyor bende :(
Teşekkürler

Vallahi ben kocamin bir kadinla mesajlasmasini kabul etmiyorum. Ne sebeple olursa olsun. Numarasini aldi tamam. Mecburiyse yapicak bir sey yok. Cok acil bir durum konusulucaksa arar. Mesajlasio bunlari yedeklemek ne oluyor. Yanlis yapmiyorsa saklama geregide duymazdi zaten. He bosanma sebebi midir bu? Bilemiyorum. Kucuk seyler artik buyumus ve sabir tukenmisse olabilir.

Aynı yerde çalışıyorlar. Birebir konusacak ilsetisime gececek durumda iken neden telefon numarası alinir ki bu işleri konusmak icin ? Orada mantıksızlık var. Yoksa tabiki bende ihtiyac dahilinde telefonumu verebilirim birilerine oda verebilir.
Yani durum eger normal olsaydı sizce saklanacak birsey olurmuydu? Msjlar silinir miydi ? Burada konu saptıyor bende :KK43:
Teşekkürler

Ama işte siz bu mesajlaşmayı dert edeceğiniz için silinmiş

Doğudan Batı'ya geldi bir de eşi hamile yeni sivil memurlar asılır muhabbetini ben bile biliyorum

Siz gerilirsiniz diye silmiş bence de delil olarak da flash a atmış yoksa saklayınca eşine ne geçecek ki o mesajları

Evet bende o.sekilde düşündüm yani normal bir msjllaşmayı heleki is icinse neden silsin neden flaş bellege atsın bir insan?
Demekki sağlamasını gerektiren birsey var. Ve dedigin gibi neden flaş bellege atar hangi mantıkla??
Abuk subuk bahaneler söylüyor. Konusamiyor belkide o msjlasma o kadar bile degil devamı var.
Nasıl güvene bilirim ben artık bu adama? Msjlasmada bilgi felan yok tesekkur msji lojman hakinda olurmu olmaz mi konusmalari ne yaptım ki felan yani kısaca flörtüz msjlasma başlangıcı....
Şimdilik öfkeyle karar verme gözlemle inşallah düşündüğün gibi değildir.

Bilmem etmedim aslında o kisilikte biri de degilim. Ama kendisi benden sürekli biseyler gizleyerek surekli yalanlar soyleyerek olan güvenimi 0 a indirdi
Gizlediği şeylerin altından ne çıktı
Aldatıldınız mı daha önce
Mesajlaşmada birşey yoksa büyütmeyin ama hoşunuza gitmediğini de söyleyin

Vallahi ben kocamin bir kadinla mesajlasmasini kabul etmiyorum. Ne sebeple olursa olsun. Numarasini aldi tamam. Mecburiyse yapicak bir sey yok. Cok acil bir durum konusulucaksa arar. Mesajlasio bunlari yedeklemek ne oluyor. Yanlis yapmiyorsa saklama geregide duymazdi zaten. He bosanma sebebi midir bu? Bilemiyorum. Kucuk seyler artik buyumus ve sabir tukenmisse olabilir.

Evet bir degil ki... kaçıncı yalan dolan. Artık bıktım. Huzursuz guvensiz bir evlilik.
Artık ne yapacağımı ne düşüneceğimi bile bilmiyorum. Bende kabul edemiyorum. Etmedigum icinde bu haldeyim.
Ben neden yapmıyorum ya buntarz seyler neden yani her hareketimi evliyim ben e göre atıyorum. Evliligimiz sarsılmasin aman bisey olmasin diye kılı kırk yarıyorum.

Back
X