Hamileyim ve kimsesiz gibiyim

eylldebahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
33
5
36
35
Selam kızlar 37 haftalık hamileyim. Eşim ve iki çocupum var. Arkadaşım vb dostum falan yok. Ana baba kardeş var ama yok gibi. Değişikler beni önemsemezler aramazlar evime gelmezler. Tavır koyarım yalandan ararlar ama sormazlar canın sıkkın mı diye. Ne yavrularımı ne karnımdaki bebeğimi merak ederler. Ben hepsinin köpeği olmuşumdur. Besleme gibi hayatlarına destek oldum. Garibanım şuan diğer kardeşlerim hep durumları iyi. Bizi hesaba almıyolar sanırım Onlara hakkımı helal etmiyorum hiç Bi zaman bana sahip çıkmadılar. Allah beni bu saatten sonra onlarla yanyana getirmesin

Böyle düşünme. Ne güzel bak iki evladın var ve bi tane daha geliyormuş. Bak ne güzel işte. Bazen Allah sevdiği kullarını yalnızlaştırırmış. Bu senin Allah’ına sığınmak için güzel bir fırsat öyle düşün öyle değerlendir derim. :)

Böyle düşünme. Ne güzel bak iki evladın var ve bi tane daha geliyormuş. Bak ne güzel işte. Bazen Allah sevdiği kullarını yalnızlaştırırmış. Bu senin Allah’ına sığınmak için güzel bir fırsat öyle düşün öyle değerlendir derim. :)
İnşallah Rabbimin sevdiği kuluyumdur.
Annem diğer kızları ile bi kez konuşmasın merk eder. Beni Bi hafta boyun ca aramaz çocuklarımı merak etmez zoruma bu gidiyo

Bi ablamın çocuğuna ben baktım 6 ay boyunca kucağımdan indirmedim.evlendim neden onun çocuğuna bakmadan evlenmişm neden ona destek olmamışım

Bi ablamın çocuğuna ben baktım 6 ay boyunca kucağımdan indirmedim.evlendim neden onun çocuğuna bakmadan evlenmişm neden ona destek olmamışım
Boşver bunları kafana takıp üzme bence kendini. Öyle ki insanlar insanları kullanmayı sever. Oyüzden kendini çocuklarına ve kendi hayatına ada gerisini boşver.

Back
X