Hamileyim ve kocamla sorunum


Evli değilim. Eğer evli olsam ve hamile olsam benimle birlikte olmayan kocamı zorla kendimle birlikte olmaya zorlamam.Cinsellik içten gelerek yaşanacak özel bir durumdur ve kocam dahi olsa Kadınlık gururu denen birşey var ve bunu ayaklar altına almam. Ayrıca anlayışlı biriyim insanları hür iradeleri dışında hareket etmeye zorlamam.Bebeğimi ve eşimi cinsellikten önde tutacak kadarda bilinçliyim.Trip huyum yok çok şükür çoluk çocuk işiyle alakam olmaz.
 
bence esinizde anormal bir durum yok.
korkuyo cekinio yada ne bilim baska bir nedeni vardir ama bu neden sizle ilgili kotu birsey degildir.
hamilelik hormonundan abartiyo olabilirsiniz
 
Oda biseymi benimki 11 aylık kızımın yanında bunu yapamam diyor sanki o anne ben baba erkekler dahabi hassas sanki ya çok.takilmayin bence , bikeresinde 30 haftalık ti hamimileligim çocuğun kulakları duymayı başladı özür dilerim kızım demişti gülmekten şey yapamadıydım. 38 hafta boyunca ben çöktüm ümüğüne ,kocan gelmiyorsa sen git iste yani çok doğal bisey bu
 
Valla normalde takmam belki ama sorunsuzluktan midir nedir resmen taktm

Anladım :) bu dönem hassas oluyor insan anlıyorum sizi. Bu çoğu hamilelikte oluyor ama dediğim gibi erkek çekiniyor korkuyir doğumdan sonra her şey yoluna girer inşallah
 
Yaş farkından olmasın ?
Sanki tek amacı çocukmuşta hamile kalınca hedefine ulaşmış gibi?..
Senin en istekli olduğun dönemler onun doyuma ulaşmaya başladığı dönem sanırım..
Ya hamile hamile kadının aklına başka kötü şeyler sokmayın ya,allah aşkına zaten hormonlardan dolayı kendini yiyip bitiriyo sizde daha tuz biber olmayın nolur ya,biraz empati biraz düşünüp de yapın yorumunuzu,akla gelen ilk şey yazılmaz ki ya,yapmayın böyle şeyler
 
Neden bir çoğuna tuhaf gelmiş konunuz anlamış değilim.
Hamilelik zaten bir "hastalık süreci" değildir. Büyük bir probleminiz, düşük riskiniz yoksa cinsellik zaten yasaklanmıyor.
Sizde de çok şükür bi problem yokmuş, sadece eşinize nasıl anlatacaksınız onu bilemiyorsunuz.
Haklısınız da.
Ben de bi gebelik geçirdim ilk üç ay riskim olduğu için olmadı ama sonra gayet düzenli devam da etti ve günlerim genel olarak da hep güzel geçti.
Ben seni anlayabiliyorum.
Ama altında bişi arama canım. Gerçekten bazı erkekler eşi gebeyken kendi istekleri doğrultusunda yanaşmıyorlar. Bi arkadaşım var onun da eşi öyle. Diyor ki göbeğim belli olmaya başlasın daha bana cinsel anlamda yanaşmaz diyor. Kendisini tuhaf kötü bişi yapıyormuş gibi hissediyormuş öyle diyormuş eşi.
Sen al karşına, yeni de evlisin sözel anlatamıyorsan mesajla da olur en azından konuyu açmış olursun eve gelince de eşin açar konuyu güzel güzel konuşursunuz.
Açık açık söyle. Ben senden daima memnunum teşekkür ediyorum ama seni de istiyorum, senin bana yatakta yanaşmaman beni üzüyor kendimi kötü hissediyorum diyebilirsin.
Uzatmadan çöz ki aklında ne varsa uçup gitsin.
Çok güzel bir süreç, güzel geçir inşallah..
 

??

Sen dilediğin yorumu yapabilirsin akla gelen ilk şey derken?
Beni ne kadar tanıyorsun?
Kaldı ki yorumu yazmam için 10 gün beklemem gerekmiyor..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…