Hamileyim ve kocamla sorunum

gncndr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
108
47
48
32
Herkese merhaba 18 haftalik hamileyim. Sorunlu bi gebelik geçirmiyorum dusuk tehlikem falan yok. Kocam cinsel anlamda beni istemiyor. Bu durum asiri canimi sikiyor. Onun disinda aşırı iyi davraniyor cok ilgili ama beni istemediği icin ondan asiri sogudum ve iyi davrananıyorum icimden gelmiyo kendimi cirkin hissetmeme sebep oluyo. Onun disinda asiri ilgili davraniyo ama onlarida yapmacik buluyorum. Ve bu konudaki gorusumu net bi sekilde anlatamadim. Sizlerden istedigim bu konuyu onunla nasıl konuşabilirim bir fikri olan lutfen yazsn. Hormonlardan dolayi asiri hassasta davraniyo olabilirim ama engel olamadim.

Cinsellik olmak zorunda mi? Belki esin bebege bisey olur dusuncesiyle yaklasmiyodur. Sana deger veriyor ovuyor guzel karim vs diyosa esinin gozu disarda yada ilgisiz diyemezsin. Adam sadece cinsellik yonden uzak duruyor senden. Bence soguma esinden inan bana cinsellik diye tutturmasindan cok daha iyi

Zarar vermekten çekiniyor olabilir,korkuyordur muhtemelen
Yani biraz düşünüyorum erkek olsam ben de biraz geri planda dururdum,9 ay sevismesem ölmem heralde bi sıkıntı çıkmasın diye düşünürdüm.
Bence bunu net olarak konusun kocanızla

Eğer sizi istememe sebebi bebeğe bir zarar gelmesi ise bu konuşup anlaşılabilir. Bir daha ki kontrole birlikte gidersiniz dr da beraber olmanın bir zararı olmayacağını söyler. Fakat başka bir şeyse yani hamilelikten dolayı ona itici geliyorsanız bir fikrim yok.

Oturup bunu konusabilmelisiniz. Buradan biz ne dersek diyelim çözüme ulaşmaz. Hiç bu konu hakkında konusmadiniz mi? Biz hep konuşur fikir alışverişinde bulunurduk. Sanılanın aksine kadın hamileyken daha istekli oluyor. Bir de isterken reddedilmek insanı çok üzüyor. Öncelikle neden uzak durduğunu ogrenmelisiniz tahminlere bir yere varamazsiniz.

25 yasinda universite mezunu rahat yetismis biriyim ve aseksuel olmak icin evlenmedim.

Oyle birr sey oldugunu dusunmuyorum

Tahmin etkiyorum bisey zaten istiyo olsaydi hissettirirdi diye düşünüyorum. Haklisiniz konuşabiliyo olmak gerek benimde yardim bekledigim konu bu ne sekilde konuyu nasil acip konuşmaliyim

Aaa adam belki endişeli hem siz hem bebek için. Belki kendini tutmaya çalışiyor.

"Canım ya, özledim seni"demek çok mu zor. Bu kadarcıkla insanın gururu mu zedelenir?
O kadarini tabiki dedimde 1.5 aydir falan hic bisey olmadığı yok ve cidden hamilelikten soğudum surekli hazir degilmisim diye kendimi sorguluyorum

25 yasinda universite mezunu rahat yetismis biriyim ve aseksuel olmak icin evlenmedim.

Bu aseksuellik degil ki gecici bir durum hamilelikte kadinlar hormonlarin zirvesini yasiyor zaten erkeklerde de zarar verme korkusu olusuyor. Madem oye doktora birlikte gidin doktor soylesin esinize. Onun disinda belki gercekten sogumustur sizden bunu da biz bilemeyiz esinizle acikca konusmalisiniz

Konuyu nasil acip nasil konusucam zaten problem burdan kaynakli

Ben ondan sogudum bu sebepten

Benim eşim de böyledir hamileyken bebekten utandığını söyler bence eşinizi anlarsanız sorun ortadan kalkar. Şahsen ben erkek olsam ben de yapamazdım sanırım.

Ben ondan sogudum bu sebepten

Bence sogumayin. Bende hamileyim ve cinsellik bazen bende istiyorum ama bazen agir geliyor malum bebek buyuyunce rahatsizliklar artiyor. Bana gore hersey cinsellik degil ki. Cilvelesme seanslarimiz oluyo resmen sarilir oksar oper guzel sozler soyler vs seyler yasanir. Ama istemediginden degil zarar veririm dusuncesi oluyo iki tarafta da. Bence siz doktora gidince sorun acikca esinizin yaninda oda ogrensin. Sonra ufak ufak ozledim ilgi istiyorum vs diyerek yaklasin derim. Erkekler cidden kadinlar gibi dusunemiyo biraz yonlendirilmeleri gerek

Konuyu nasil acip nasil konusucam zaten problem burdan kaynakli
Öyle dümdüz açın konusun sakin bir ortamda. İkinizin de keyfi yerindeyken. Normalde hiç cinsellikle alakalı konuşmaz mısınız? Eşiniz yapı olarak nasıl biridir? Oturup rahatça dertlesebilir misiniz?

Öyle dümdüz açın konusun sakin bir ortamda. İkinizin de keyfi yerindeyken. Normalde hiç cinsellikle alakalı konuşmaz mısınız? Eşiniz yapı olarak nasıl biridir? Oturup rahatça dertlesebilir misiniz?
Boyle bi konudan pek konusmadik 5 aylik evliyiz 4.5 aylik hamileyim yeni oldugu icinde pek beceremiyorum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…