Herkese merhaba 18 haftalik hamileyim. Sorunlu bi gebelik geçirmiyorum dusuk tehlikem falan yok. Kocam cinsel anlamda beni istemiyor. Bu durum asiri canimi sikiyor. Onun disinda aşırı iyi davraniyor cok ilgili ama beni istemediği icin ondan asiri sogudum ve iyi davrananıyorum icimden gelmiyo kendimi cirkin hissetmeme sebep oluyo. Onun disinda asiri ilgili davraniyo ama onlarida yapmacik buluyorum. Ve bu konudaki gorusumu net bi sekilde anlatamadim. Sizlerden istedigim bu konuyu onunla nasıl konuşabilirim bir fikri olan lutfen yazsn. Hormonlardan dolayi asiri hassasta davraniyo olabilirim ama engel olamadim.
Ben yaklasmadim çünkü beni istemeyeni ben hic istemem falan diye triplerdeyim.Nasıl yani, siz yaklaştınız esiniz mi geri çevirdi?
Adam en yakınıniz, kırıcı olmadan ne hissettiğinizi söyleyebilmeniz lazım
25 yasinda universite mezunu rahat yetismis biriyim ve aseksuel olmak icin evlenmedim.Cinsellik olmak zorunda mi? Belki esin bebege bisey olur dusuncesiyle yaklasmiyodur. Sana deger veriyor ovuyor guzel karim vs diyosa esinin gozu disarda yada ilgisiz diyemezsin. Adam sadece cinsellik yonden uzak duruyor senden. Bence soguma esinden inan bana cinsellik diye tutturmasindan cok daha iyi
Oyle birr sey oldugunu dusunmuyorumEğer sizi istememe sebebi bebeğe bir zarar gelmesi ise bu konuşup anlaşılabilir. Bir daha ki kontrole birlikte gidersiniz dr da beraber olmanın bir zararı olmayacağını söyler. Fakat başka bir şeyse yani hamilelikten dolayı ona itici geliyorsanız bir fikrim yok.
Aaa adam belki endişeli hem siz hem bebek için. Belki kendini tutmaya çalışiyor.Ben yaklasmadim çünkü beni istemeyeni ben hic istemem falan diye triplerdeyim.
Tahmin etkiyorum bisey zaten istiyo olsaydi hissettirirdi diye düşünüyorum. Haklisiniz konuşabiliyo olmak gerek benimde yardim bekledigim konu bu ne sekilde konuyu nasil acip konuşmaliyimOturup bunu konusabilmelisiniz. Buradan biz ne dersek diyelim çözüme ulaşmaz. Hiç bu konu hakkında konusmadiniz mi? Biz hep konuşur fikir alışverişinde bulunurduk. Sanılanın aksine kadın hamileyken daha istekli oluyor. Bir de isterken reddedilmek insanı çok üzüyor. Öncelikle neden uzak durduğunu ogrenmelisiniz tahminlere bir yere varamazsiniz.
O kadarini tabiki dedimde 1.5 aydir falan hic bisey olmadığı yok ve cidden hamilelikten soğudum surekli hazir degilmisim diye kendimi sorguluyorumAaa adam belki endişeli hem siz hem bebek için. Belki kendini tutmaya çalışiyor.
"Canım ya, özledim seni"demek çok mu zor. Bu kadarcıkla insanın gururu mu zedelenir?
25 yasinda universite mezunu rahat yetismis biriyim ve aseksuel olmak icin evlenmedim.
Konuyu nasil acip nasil konusucam zaten problem burdan kaynakliOturup bunu konusabilmelisiniz. Buradan biz ne dersek diyelim çözüme ulaşmaz. Hiç bu konu hakkında konusmadiniz mi? Biz hep konuşur fikir alışverişinde bulunurduk. Sanılanın aksine kadın hamileyken daha istekli oluyor. Bir de isterken reddedilmek insanı çok üzüyor. Öncelikle neden uzak durduğunu ogrenmelisiniz tahminlere bir yere varamazsiniz.
Ben ondan sogudum bu sebeptenBu aseksuellik degil ki gecici bir durum hamilelikte kadinlar hormonlarin zirvesini yasiyor zaten erkeklerde de zarar verme korkusu olusuyor. Madem oye doktora birlikte gidin doktor soylesin esinize. Onun disinda belki gercekten sogumustur sizden bunu da biz bilemeyiz esinizle acikca konusmalisiniz
Herkese merhaba 18 haftalik hamileyim. Sorunlu bi gebelik geçirmiyorum dusuk tehlikem falan yok. Kocam cinsel anlamda beni istemiyor. Bu durum asiri canimi sikiyor. Onun disinda aşırı iyi davraniyor cok ilgili ama beni istemediği icin ondan asiri sogudum ve iyi davrananıyorum icimden gelmiyo kendimi cirkin hissetmeme sebep oluyo. Onun disinda asiri ilgili davraniyo ama onlarida yapmacik buluyorum. Ve bu konudaki gorusumu net bi sekilde anlatamadim. Sizlerden istedigim bu konuyu onunla nasıl konuşabilirim bir fikri olan lutfen yazsn. Hormonlardan dolayi asiri hassasta davraniyo olabilirim ama engel olamadim.
Ben ondan sogudum bu sebepten
5 aylik evliyiz 4.5 aylik hamileyim yeni oldugu icinde ben kafamda otutturamamis olabilirimBenim eşim de böyledir hamileyken bebekten utandığını söylerbence eşinizi anlarsanız sorun ortadan kalkar. Şahsen ben erkek olsam ben de yapamazdım sanırım.
Öyle dümdüz açın konusun sakin bir ortamda. İkinizin de keyfi yerindeyken. Normalde hiç cinsellikle alakalı konuşmaz mısınız? Eşiniz yapı olarak nasıl biridir? Oturup rahatça dertlesebilir misiniz?Konuyu nasil acip nasil konusucam zaten problem burdan kaynakli
Boyle bi konudan pek konusmadik 5 aylik evliyiz 4.5 aylik hamileyim yeni oldugu icinde pek beceremiyorum sanirimÖyle dümdüz açın konusun sakin bir ortamda. İkinizin de keyfi yerindeyken. Normalde hiç cinsellikle alakalı konuşmaz mısınız? Eşiniz yapı olarak nasıl biridir? Oturup rahatça dertlesebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?