Hamileyim ve kocamla sorunum

Caniniz sag olsun isiniz yok mu hiç ne bileyim kitap okuyun,bebek odasi hayali kurun veya bebege hirka yelek örün yani seks dusunmenin anlami ne ki esiniz istemiyor rahatsiz oluyorsa bırakin zorlasaniz mutlu mu olacaksaniz ki..

Hamilelikte kendimden nefret ettim .Kadınım ben gibi yada cinsellik gibi bir durum aklima gelmedi.
Adam haklidır belki yaaa .
Hormonlardan yine sakinmişim icimde bir canlı falan durumu iyi çıldırmamışım.

Zaten cinselliginde universite gerektirdigini bu forumda ogrendim ben
Cinsel egitim ayridir
Universite ayridir
Aseksuel olmak icin evlenmedim diyor ama esine iliskiyi trip atarak anlatmaya calisiyor

Bazi kadinlarin sevse yapmazdi
Sevse anlardi demesi gibi

5 aylik evliyiz 4.5 aylik hamileyim yeni oldugu icinde ben kafamda otutturamamis olabilirim
Esas sorun burada zaten.Tam olarak doya doya cinsellik yasayamadan cinsel anlamda birbirimizi tanıyamadan hamile kalmışsınız.
Keşke biraz daha planlasaydiniz bu gebeliği.
Alip karşınıza konuşacaksınız böyle hissediyorum diye.
Ya da kendi kendinize kurup üzülüp duracaksınız.

Öncelikle çok gergin olduğunuzu görüyorum, biraz sakinleşin bence. 5 aylık evlilik için erken bir gebelik olmuş, belki biraz bekleseydiniz bu kadar takılmayacaktınız. Açık iletişim kurun her zaman, cinsellik konusundaki bu değişimi farkettiğinizi ve üzüldüğünüzü söyleyeceksiniz. Eşinizin cevaplarına göre de bir çözüm bulursunuz.

Bebegi esim benden cok istedi ve bebek konusunda daha hevesli diye belirtmistim. Bebek istemedigimi kurtaj olmayi düşündüğümü falanda asla söylemedim.

Aynen tabi ki buluruz tesekkurler

Evlenmeden once de sevisiyorduk zaten.

Caniniz sag olsun isiniz yok mu hiç ne bileyim kitap okuyun,bebek odasi hayali kurun veya bebege hirka yelek örün yani seks dusunmenin anlami ne ki esiniz istemiyor rahatsiz oluyorsa bırakin zorlasaniz mutlu mu olacaksaniz ki..
haklisiniz zorlasam tabi ki mutlu olmucamda bu kendimi kotu hissetmeme engel değil malesef.

Gereksiz alinganlik yapiyorsunuz erkeklerin bircogu hamilelik surecinde bebege zarar verme korkusuyla duygularini bastirip geri planda kalabiliyor. Acikca konusun gerekirse dr a beraber gidin ve bu durumu sorun duymasi onu rahatlatir. Kendinizi doldurmayin yok yere.

Hayır insan ilişki istiyorsa istiyorum der yada adama kendi yanaşır. Üstelik evlenmeden öncede yapıyormuşsunuz çekinecek triplenecek bir olay değilki. Ben istiyorsam direk teşvik ediyorum hatta adım senden gelince daha çok hoşuma gidiyor der gurur yapılacak birşey yok. Erkekler öyle triple anlamıyor. Aranızda yaş farkı çok birde daha evlilik oturmadan bebek olmuş. Bu yüzden önce tadını çıkarın diyorlar işte. Bebek dünyanın en güzel şeyi ama evlenir evlenmez olunca çiftleri uzaklaştırıyor. Sağlıkla doğurun inşallah bebeğinizi. Sinir stres yapmayın kendinize o ladar.

Hamilelik surecinde erkekler neyle karsi karsiya olduklarini bilmediklerinden biraz uzak duruolar. Bi de kendi arkadas ortamlarinda kulaktan dolma efsaneler dolasiyo o da biraz tetiklio. Bozulacak uzulecek alinacak bisey yok. Korkuodur gariban bisi olcak die

Tek sorununuz iletişimsizlik

Oturup konuşacaksınız hislerinizi

Eşiniz belki netten "kocam sevişmek istiyor ben hamileyim istemiyorum" konularını okudu, bu nedenle uzak duruyor

Ya da zorlamayım diye düşünüyor veya cidden orada birisi var gibi hissediyor

Bunu onunla konuşmadan aşamazsınız

Konu sahibi sanki sizi biz tatmin edecekmişiz de yapmıyormuşuz gibi bizlere bile triplenmişsiniz.
Bazı üyeleri de anlamıyorum gebelikte cinsellik olmasa olmuyor mu diye kendi kendine triplere girmiş. Hayır hamile kalınca dükkanı kapatıyor muyuz?
35+3 hamileyim başından beri hiç kasmadım hatta bazı zamanlarda hormonlarımın tavan yaptığı da oldu. dr bi sıkıntı görmüyorsa gayette cinsellik yaşanır hatta çokta iyi geliyor o gerginliğini alıyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…