- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Caniniz sag olsun isiniz yok mu hiç ne bileyim kitap okuyun,bebek odasi hayali kurun veya bebege hirka yelek örün yani seks dusunmenin anlami ne ki esiniz istemiyor rahatsiz oluyorsa bırakin zorlasaniz mutlu mu olacaksaniz ki..Herkese merhaba 18 haftalik hamileyim. Sorunlu bi gebelik geçirmiyorum dusuk tehlikem falan yok. Kocam cinsel anlamda beni istemiyor. Bu durum asiri canimi sikiyor. Onun disinda aşırı iyi davraniyor cok ilgili ama beni istemediği icin ondan asiri sogudum ve iyi davrananıyorum icimden gelmiyo kendimi cirkin hissetmeme sebep oluyo. Onun disinda asiri ilgili davraniyo ama onlarida yapmacik buluyorum. Ve bu konudaki gorusumu net bi sekilde anlatamadim. Sizlerden istedigim bu konuyu onunla nasıl konuşabilirim bir fikri olan lutfen yazsn. Hormonlardan dolayi asiri hassasta davraniyo olabilirim ama engel olamadim.
Kimse aseksuel olun demiyor zaten bu cümleyi eşinize kurun isterseniz bir ,cevabını da buraya yazın madem :)25 yasinda universite mezunu rahat yetismis biriyim ve aseksuel olmak icin evlenmedim.
Zaten cinselliginde universite gerektirdigini bu forumda ogrendim benNormalde evlenen çiftler birbirini daha iyi tanımak, birbirine alışmak ve doymak için hemen bebek istemez, bu yüzden de korunurlar. Konu sahibi gibi üniversite mezunu :) bilgili ve cinselliğe önem veren birinin korunmayıp evliliğinin ilk haftalarında hamile kalması ilginç.
Esas sorun burada zaten.Tam olarak doya doya cinsellik yasayamadan cinsel anlamda birbirimizi tanıyamadan hamile kalmışsınız.5 aylik evliyiz 4.5 aylik hamileyim yeni oldugu icinde ben kafamda otutturamamis olabilirim
Bebegi esim benden cok istedi ve bebek konusunda daha hevesli diye belirtmistim. Bebek istemedigimi kurtaj olmayi düşündüğümü falanda asla söylemedim.Normalde evlenen çiftler birbirini daha iyi tanımak, birbirine alışmak ve doymak için hemen bebek istemez, bu yüzden de korunurlar. Konu sahibi gibi üniversite mezunu :) bilgili ve cinselliğe önem veren birinin korunmayıp evliliğinin ilk haftalarında hamile kalması ilginç.
Aynen tabi ki buluruz tesekkurlerÖncelikle çok gergin olduğunuzu görüyorum, biraz sakinleşin bence. 5 aylık evlilik için erken bir gebelik olmuş, belki biraz bekleseydiniz bu kadar takılmayacaktınız. Açık iletişim kurun her zaman, cinsellik konusundaki bu değişimi farkettiğinizi ve üzüldüğünüzü söyleyeceksiniz. Eşinizin cevaplarına göre de bir çözüm bulursunuz.
Evlenmeden once de sevisiyorduk zaten.Normalde evlenen çiftler birbirini daha iyi tanımak, birbirine alışmak ve doymak için hemen bebek istemez, bu yüzden de korunurlar. Konu sahibi gibi üniversite mezunu :) bilgili ve cinselliğe önem veren birinin korunmayıp evliliğinin ilk haftalarında hamile kalması ilginç.
haklisiniz zorlasam tabi ki mutlu olmucamda bu kendimi kotu hissetmeme engel değil malesef.Caniniz sag olsun isiniz yok mu hiç ne bileyim kitap okuyun,bebek odasi hayali kurun veya bebege hirka yelek örün yani seks dusunmenin anlami ne ki esiniz istemiyor rahatsiz oluyorsa bırakin zorlasaniz mutlu mu olacaksaniz ki..
Konuyu nasıl buraya getirdiniz, hayret. Size ve eşinize sabır diliyorum.Bebek istemedigimi kurtaj olmayi düşündüğümü falanda asla söylemedim.
E daha ne istiyorsun? Adam hamilesin diye belki sen istemiyorsundur diye yaklaşmıyor işte.Bebekten once 2 3 gunde bir birlikte oluyorduk
sevişelim mi diyebilirsinizKonuyu nasil acip nasil konusucam zaten problem burdan kaynakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?