Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tamam da olaya iki anne adayi arasindan bakmiyorsunuz ki,sizin cocuk sahibi olmanizla bir baska kadinin cocuk sahibi olamamasi arasinda bir baglanti yok ki,benim cocugum oldu diye mi sizinki olmayacak sanki?
Dunya uzerindeki hak hukuka hic girmeyelim isterseniz,kimseye yasamak istiyor musun diye sorulmuyor,kimse anne babasini secme hakkina sahip degil
Ben ne dersem diyeyim sizin işinize geleni söylemedikçe haklı bulmayacaksaniz ama benim anne babamı seçme hakkım yine onları seçerdim bu kadar dert ettiğine göre galiba sen memnun değilsin annen baban dan He müslümansan eğer hep dünyalık yaşayıp dünyalık düşünmeyin bunun diğer tarafıda var o sabinin canına kiyacaksin o diğer tarafta hakkını sormayacak mı ?
Eşinin haberi olmadan zaten kürtaj yaptıramaz diye biliyorum. Yorumların büyük bir kısmına baktım hepsine bakamasamda. Ben kızımı kucağıma aldığımda 25 yaşındaydım. Eşim bebek istiyordu ben pek niyetli değildim. Korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım,zorlu bir hamilelikti hazır değildim, bebeğim doğdu 40 gün zorluk çektim ama eşim çok yardımcı oldu. Şuan kızım 4 yaşını bitirmek üzere ve iyiki doğmuş iyiki her gün şükrediyorum. Anne olmak büyük bir sorumluluk ve sanmıyorum ki kucağına almadan bakmaya başlamadan kimse hazır olamaz. Yıllarca bebek isteyen ama bebek sahibi olduğunda depresyon yaşayan çok insan da gördüm çevremde. Demek istediğim ne mutlu ki hamile kalmışsınız yaşınız ufak değil. Kucağınıza almadan hiçbir zaman hazır olamazsınız. Ama aranızdaki bağı hissettiğinizde hiç kopamayacağınıza emin olun.