- Konu Sahibi Butterflywoman
ya fakesin ya da çok cesursun....cesursan ne yapacağını bizden çok iyi biliyor olmalısın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kinamaktan da fazlasi....Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
öff beter ol ya.Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
Ay hadi ordan sende ! Nereden haberi varmış , oturup kadınla mı konuştun ?hadi haberi var diyelim, durumu değiştiriyor mu küçük hanım ? Sizin gibi insanlara yeter artık! İnsanların yuvalarına, kocalarına göz dikiyorsunuz ! Ha bir de su var demeden geçmiym. O senin çok sevdiğin aşkiton hem nalına vurmuş hem mıhına! Boşanacak adam eşiyle birliktelik yaşayıp hamile bırakmaz . Aç gözünü !Yav size yalan borcum mu var benim haberi var diyorum anlamıyor musunuz ? Ya yeter gerçekten yeter.
ne yeter ya ne yeter, neyden bahsediyorsun neymiş yeten?Yav size yalan borcum mu var benim haberi var diyorum anlamıyor musunuz ? Ya yeter gerçekten yeter.
İnsanlara niye beddua ediyorsun ki ? Sen kınadığını yaşıyorsun diye onlarda mı yaşasın Allah akıl irade vermiş keşke ilk öğrendiğin zaman çekip gitseydin dayak yedim ama seviyordum diyorsan sen misliyle haketmissin zaten herşeyi. Ben sadece o masum bebeğe üzüldüm onu aldırsanda aldırmasanda o çocuğun çok büyük vebaline girdiniz yatıp kalkıp Allaha yalvarın o günahsızın alacağı hak iki dünyanızıda yakacak haberin olsun şimdi otur bunları düşün.Herkes konuşmaya gelince konusuyor. Sanki kendi Hata yapmamiscasina. Eşine git söyle diyorsunuz ya. Eşinin her şeyden haberi var buna rağmen bosanmadi. Kabullenip bosanmamayi tercih etti. Bakin yargılamak kınamak çok kolay isteyen istediği hakareti de edebilir. Neden biliyor musunuz ben kinadigimi yaşadım. Ben asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım. Dilerim kim ne kiniyorsa yasar. Lafta herkes Allah diyor. Ayıp günah diyor bilin o zaman Allah size kınadığınızi yasarsinizda diyor. Ben yaptiklarimla gurur duymuyorum iki sene boyunca şiddet gördüm ben Ayrılmak istediğim de ettiği tehditlerle sustm. Aglamadigim tek bir gece yoktu benim. Ben yasattigimi zaten yaşadım. Hakettim mi evet hakettim duymak istediğiniz buysa hakettim. Ama sevdim. Hata yaptım sevdim. Yanlış insani sevdim. Simdi ne konuşmak isterseniz konusun.
Onun gibi insanlar anayı babayı takar mi canım sence umursamaz bile yani ben adamın zengin olduğunu düşünüyorum yoksa genç kızın kendinden yaşça büyük evli adamla ne işi olur kiAnan baban yok mu? Onlara ne diyeceksin? Evlenmeden hamile kalmışsın hemde evli olan bir adamdan. Ben anlamadım yani bence düşünmeniz gereken şey ben bu çocuğu doğursam mı değil yediğim bu haltı aileme nasıl anlatırım olmalıydı
Kendi hatani bebege yukleyemezsin cana kiyma o ... adamda madem kandirdi pasa pasa baksin iki kadini da hamile birakiyorsa... dogduktan sonra varinyogun o olcak zaten ... ama sakin cocugu adam icin dogurma vicdanin varsa dogurÖncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
Şu beddualı atarı gideri seni şu hale düşüren adama da yapsana