• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve yardıma ihtiyacım var.

Yalan yaaaa... Ben inanmiyorum .. karisinin haberi olacak ve ses cikarmayacak oylemi !

Var öyle kadınlar, düzeni bozulmasın diye sesini çıkarmayan. Bilen ama susan. Hele adam da biraz zenginse tamam. Öldürsen boşamaz o herifi. Hem kucağında çocukla baba evine dönmemek için hem de öbür kadını sevindirmemek için. O kadar çok var ki. Biliyor mesela kocasının öbür kadına ev açtığını, susuyor. Neler var neler...

AYyyy bide beddua etmiş. Kızım sen asıl o karısının sana edeceği bedduaları düşün bi. Sen kimsin ki şu konudan çıktığımiz an yoksun herkes için. Hem suçlu hem guclu derler senin gibi arsızlar için. Sen mağdur değilsin o yüzden kimseden teselli bekleme. Konunun aç oku bidaha. Heralde unuttun yazdıklarını. Tehditle değil sen o şerefsizin karısını bosayacagi umuduyla ilişkin devam ettin o kadını düşünmeden ailenı düşünmeden. Kahrolsun senin gibi yuva yıkıcilar

Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
Zaten evli adamla birlikte olarak hatan var birde ilişkiye girdin nie korunmadin doğurma o çocuğu çünkü hiç iyi bir hayatı olmaz adamda seni almiycak emin ol sana aynısı olsa sence hos mu ve hep aynı laflar boşancam diyodu devam ettim bla bla :KK47::ukala:

bizim ne dedigimizin pek onemi yokta aileniz ne diyor bu duruma yada ne diyecek ?
insanin basina hersey gelebilir hersey yasanabilir hayat bu ama yerinde olsam babamin evinde babasiz cocuk dogurmazdim

Aynen aynen cesaret maksimum....kendimden utandim...ben de esimden hamile kalinca 40 kez dusunuyorum acaba dogursam mi sorumluluk hazirmiyiz diye:KK48: allah akıl fikir versin dogurmasi gerekenler dogurmaz dogurmamasi gerekenler tavşan mübarek...garip ülke...
Çocuğun sorumluluğunu düşünemiyor şuan bence allah akıl fikir versin!

Aldir çocuğu o adamla bir daha görüşme.Eger dogurursan ölene kadar o adamin bedava metresi olacaksin.cocugunda pi. Damgasi yiyecek.kendine yazık etmissin cocuga etme bari.kesin karar ver ve uygula.10haftalik olana kadar aliniyor bebek.sonra aldiramazsin gec kalma.Allah rizkini berircilere bskma.Nikahsiz cocuk yaptigini duyan erkekler payini almak ucin pesine düştüğünde anlarsin ne dedigimi.Sakin duygusal davranma

Evli erkeklerle ilişki yaşayan insanları asla onaylamıyorum sadece fikrimi sunuyorum doğurma o çocuğu adamın karısıda hamile hani adam sevmiyormuş ya kadını bi sor bakıyım kadın kendi kendinemi hamile kalmış

Olur mu bacimm karısını sevmiyor adam boşanmcak evlencekler , diye beklerkeeeen adamdan çift taraflı gol yiyorlar :)) dünyada bekar erkek kalmadı , erkek kıtlığı var , kendini böylesine rezil durumlara dusuruyosun , günahsız bir çocuğa ömür boyu metresin çocuğu damgasiyla yasatacaksn . Kadının kadına yaptığını hiçbir erkek yapamaz...
Allah kahretsinki annenin babanın sahip cıkmadı cocuklara neler oluyor duyuyoruz nikahsız dogan cocugu fiziksel degilse psikolojik baskı uygulanıyor ama bunu konu sahibi yaş düşünce olarak idrak edemiyor sanırım 5 dakikalık zevk için gençliği bebeginiz hayatını rezil etti kendi dengi birini bulsun onla evlensin evli insanlardan uzak dursun bebegi doguracaksada Devletin güvenli kurumuna bırakmalı.

Adamin kandirmacasidir belkide.bilmiyordur bu bayan gidip karisina diyemesin diye soylemistir.
Erkeklerde sahiplenme kadında kıskançlık vardır insanın fıtratında vardır hiç bir kadın kocası başka biriyle gezsin keyfi sefa içinde olsun o adam müsfettesinden hamile kalsın hadi canim kadının haberi yok tur hadi vardiyelim kaç yıllık bilmiyorum evliliği sana yıktırırmı haberi olsa seni paralar

Erkeklerde sahiplenme kadında kıskançlık vardır insanın fıtratında vardır hiç bir kadın kocası başka biriyle gezsin keyfi sefa içinde olsun o adam müsfettesinden hamile kalsın hadi canim kadının haberi yok tur hadi vardiyelim kaç yıllık bilmiyorum evliliği sana yıktırırmı haberi olsa seni paralar
Aynn kadinin haberi olsa konu sahibinin evini basar.. oyle kolay degil bu isler.. neymis haberi varmista susuyormus..

Canım bir hata yapmışsın. Aldir demek istemiyorum o da bir can ama hayatında mahvolacak. Gerçekten sahip çıkabilecek mı, soyadını verecek mı, çocuğa ömür boyunca kesin bakacak mi, gerçi babalık davası açarsın ama tek başına sen buyuteceksin bunları göz önünde bulundur. Bence hayatını karartma önünde nice güzel yıllar var. Eşi ogrenirse ne olur neler kadın sana dava bile açar aile huzurumu bozdu diye. Hiç başını ağırtma derim önüne bak. Gençsin daha Allah hayırlı kısmet çıkarır karşına, böyle adamla ömür mu geçirecek sin

adamın karısına yazık. onun yerinde olsam adamı boşarım senin de saçını başını yolarım. net.
Allahım kimseyi adamın eşinin durumuna sokmasın. Ben o bayana üzüldüm.
Kadının kadına yaptığı kötülüğe bakar mısın?böyle şeyler duyduğumda kadınlıktan utanıyorum. Yazık...

Back
X