• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve yardıma ihtiyacım var.

Butterflywoman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
7
1
1
Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.

Öncelikle kınayacak yada yargılayacak insanlar lütfen yorum yapmasın. Arkadaşlar evli bir adamla iki senelik bir ilişkim vardi. Eşini sevmediğini ve bosanacagini söylüyordu. Bu yüzden bu kadar süre bu ilişkiye devam ettim. Daha 20 yaşındayım. Gecen ay eşinden asla bosanmayacagini anlayarak bu ilişkiye bir son vermeye karar verdim. Bir çok kez ayrılmıştık fakat bir şekilde bitmedi. Baristik. Ne kadar cabalasamda bitiremedim. Tam bu sefer kesin bitti derken hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta hamile olduğumu erkek arkadaşıma soyledim ve öğrendim ki esi de hamileymis. Erkek arkadaşım çocuğu dogurmami istiyor. Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırdım bu çocuğu dogurmali miyim. Bu ilişki için yeterince pismanim. İlerde daha fazla pişman olmak istemiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.
Sakin dogurma asla mutlu edemeyecegin bir cocugu getirme dunyaya onu bosayip seni almayacak ailen yokmu dogurmaya kalksan sahip cikacaklarmi

Başka talibin var mı? Yani hemen evlenebilecegin biri.? Çocuğunu kabul edebilecek biri yani.
Ehhhh be kuzum 18 yaşında ne diye evli bir adamla birlikte oldun. Yani daha çocuk yaşlar bunlar.

Öncelikle çocuğu doğurmayı istiyor musun?
İstiyorsan doğur ve sadece kendin bak.
Ama istemiyor ve sırf o adam istiyor diye dogurursan yazık etme o yavruya. Çünkü istemeden doğurduğunu çocuğa ne kadar annelik yapabilirsin bunu bi sorgula. İlişki senin kararın ama evli erkekle neden yani bile isteye hemde 2. Kadın oldun şok oldum bunu kendine nasıl yakistirdin.

Birde şunu düşün ilerde o çocuk sana babamla niye evlenmedin derse ne cevap vereceksin. Evladım senin baban başkasıyla mi evliydi diyeceksin.

Kınıyorum kusura bakmayın!!
Türkiye ortamında o çocuğun psikolojisini bir düşünün ! Adam belki kütüğüne bile geçiremez çocuğuna soyadı olarak ne vereceksin ?
Doğurmaman senin için ve çocuk için en iyisi olur diye düşünüyorum henüz çok gençsin hayatını yakma,.

Kinama veya yargilama istemiyorum diye konu aciyorsunuz. O zaman ben susuyorum.
Soru soruyorsunuz sadece begeneceginiz cevaplari bekliyorsunuz. E duymus sayin siz beklediklerinizi.
Başından geçmiş bi olay bu kınanmak istemiyo sadece. İstediği sadece farklı bakış açıları. Neden bu işin içindeyim diye sormuyo doğurmalıyım diye soruyo.

O çocuk babasız büyümeyi hakediyormu onu düşün ayrıca sakın bizim düşüncelerimizi önemseme biz sana ne doğur diyebiliriz ne hemen aldır çok günah bir canlının hayatıyla oynamak belki kalp atışları başladı

Benim anlamadığım evli bir adamdan nasıl guvenipte hamile kalırsın yazacak çok şey varda
Rabbim hiç kimseyi doğru yolundan ayirmasin

Kinama veya yargilama istemiyorum diye konu aciyorsunuz. O zaman ben susuyorum.
Soru soruyorsunuz sadece begeneceginiz cevaplari bekliyorsunuz. E duymus sayin siz beklediklerinizi.
Ben de yargilardim hatta ağır şeyler yazardım ama konu sahibi bile bile lades demiş. Sadece diyorum ki kızlarımız bu kadar salak mı da hala bu tip kandırmalara inanabiliyorlar. Nerde görülmüş erkeklerin boşanıp kullandığı bir kadınla evlendiği

Başından geçmiş bi olay bu kınanmak istemiyo sadece. İstediği sadece farklı bakış açıları. Neden bu işin içindeyim diye sormuyo doğurmalıyım diye soruyo.

Ben de ne sordugunu anlayabiliyorum. Ama cocugu dogurmasi konusuna da yapacagim yorum kalp kirar. Bu yuzden susuyorum.

O adamın karısına anlat herşeyi kadın boşanma davası açsın boşansın gitsin anasının babasının yanında doğursun büyütsün çocuğunu.
Adam boşanınca ertesi gün siz evlenin mutlu bir aile ortamında doğur büyüt bebeğini! Biz de hayırlı olsun diyelim şimdiden hatta arayı açma peşpeşe yap çocukları böyle mükemmel bir adamdan enaz 5 çocuk yapman lazım. Çok güzel tam duymak istediğin cevap sanırım

Back
X