Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyim yediğim hiçbir şeyi sindiremiyorum bu yüzden mide bulantim oluyor bu durumuyaşayan varmı ?¿??
Kızlar hamileyim yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum yediğim sanki hep ağzımda aşağı inmiyor gibi ve mide bulantısı yapıyor napicam bilmiyroum bu durumu yaşayan varmı şuan 16 haftadayiz
Kahvaltı ve akşam yemeği tek yiyorum yatacağım zaman bı kaşe yoğurt yiyorum ama genede çok rahatsız oluyorum ve çok az yiyorum bilmiyroum napicam bu yüzden yemek yemek ble istemiyorum
Kahvaltı ve akşam yemeği tek yiyorum yatacağım zaman bı kaşe yoğurt yiyorum ama genede çok rahatsız oluyorum ve çok az yiyorum bilmiyroum napicam bu yüzden yemek yemek ble istemiyorum
Kızlar bende 8. Haftadayım mide yanması ve bulantı cok oluyor yemek yemek istemiyorum artık iştahım gitti bulantılar yüzünden az yiyince midem bulamıyor soguk terler akıyor sanki tansiyonum düşüyor diğer türlüde yemek yiyince midem rahatsız oluyor ağrıyor napacağımı şaşırdım . Napabilirim bilen var mı yaşayan
merhabalar çok geçmiş olsun bende çok dertliyim normaldir diyorum ama yemeklerin adını duyunca bile midem kalkıyor,üzerine bir de tüp midesiyim zaten az yiyordum şuan hiç yiyemez oldum bir ilaç falan alınabiliyor mu bende doktora başvurayım
Kızlar bende 8. Haftadayım mide yanması ve bulantı cok oluyor yemek yemek istemiyorum artık iştahım gitti bulantılar yüzünden az yiyince midem bulamıyor soguk terler akıyor sanki tansiyonum düşüyor diğer türlüde yemek yiyince midem rahatsız oluyor ağrıyor napacağımı şaşırdım . Napabilirim bilen var mı yaşayan
Bende sizin gibiyim ben bualnti için dramamine kullanıyorum yağlı yemeyin patates haşlayın yoğurtlu çorbalar tüketin benim yediğim tek şey bunlar inanın bunlar rahatlatıyor ben şuan 16 haftadayim hala devam ediyor
merhabalar çok geçmiş olsun bende çok dertliyim normaldir diyorum ama yemeklerin adını duyunca bile midem kalkıyor,üzerine bir de tüp midesiyim zaten az yiyordum şuan hiç yiyemez oldum bir ilaç falan alınabiliyor mu bende doktora başvurayım dramamine kullanabilirsin ama doktorunuza sorun
Bende sizin gibiyim ben bualnti için dramamine kullanıyorum yağlı yemeyin patates haşlayın yoğurtlu çorbalar tüketin benim yediğim tek şey bunlar inanın bunlar rahatlatıyor ben şuan 16 haftadayim hala devam ediyor