Selam arkadaşlar. 12 haftalık hamileyim. 3 senelik evliyim. Mecburi sebeplerden (tayin), ev eşyalarımızı doğuda satıp 1500 km öteye geldik.
Evlendiğimizde geçici eşyalar almıştık ki taşırsak eşyalar mahvolur diye. O zamanlar her şeyi kendimiz alıp ettik iyi hoştu.
Şimdi evimizi yeniden kuruyoruz ve o kadar çok ihtiyaç var kisanki yeniden evleniyormuşuz gibi. Yani aslında biz hiçbi şey almamışız gibi geliyor önceden. Ütü masasına kadar yeniden almamız gerekiyor her şeyi. Hal böyle olunca paramız birçok şeye yetmedi. İşe gitmek zorundayız evimizi tam anlamıyla kuramadık.
eşimin ailesi evlenirken 4 tane toplamda 20 gram eden bilezik taktı. (Araba almak için bozdururken tarttırmıştım) ve sadece onunla kaldılar. evime 2 senedir 1 çöp dahi almadılar. Bebeğimiz olacak ihtiyaçlarımız çoğalacak, umurlarında değil. Eşim çok gururludur gururunu kırıp biraz yardım istedi babası yok ben nerden alayım diyor.
şimdi buraya kadar sakın beni yargılamayın bu adamın tam 3 tane evi var arkadaşlar. Ve benim zoruma giden eşimin kardeşi askere gittiğinde (bedelli) tak diye çıkarıp 15 bin vermesini biliyordu. Sürekli ona para gönderip eşime gelince yok diyor. Bu halimle çok üzülüyorum ve çok çok kırgınım.
Bir çöp dahi derken abartttıpımı düşünmeyin çünkü yemin ediyorum insan bir tane çay bardağı alır ya yeni evlendiler bir ihtiyaçlarını ben karşılarım der değil mi?
Eşim evlatlık gibi davranıyorlar. Çok üzülüyorum. Sizce bu insanlara tavrım nasıl olmalı? Çok hırslanıyorum düşündükçe.
yrın bebeğim doğduğunda eminim yine bir çorap dahi almaz bunlar. Yazık