Hamileyim yüzüstü uyuyorum

y_eliz

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
80
2
286
İzmir
Slm kızlar ben yeni hamileyim fakat yan yatsamda alışkanlığımdan dolayı uykumun içinde yine yüzüstü dönüyorum ve nasıl engel olacağım bilmiyorum.umarım sağlıklı bi şekilde hamileliğimi tamamlayabilirim.sanırım biraz byüdükten sonra istesemde yüzüstğ dönemeyeceğim ama ilk 3 aylık dönem beni endişelendiriyor.

Bende yuzustu uyuyorum. Ne Zamana KAdar yuzustu yatabılırız acaba?

Ben doktora dıkkat etmem gereken bırseyle varmı dıye sormustum gunluk hayatında hıcbırsey degıstırmeden devam edeblırsın demıstı o zman sanırım su an ıcın bır sorun yok

Ben doktora dıkkat etmem gereken bırseyle varmı dıye sormustum gunluk hayatında hıcbırsey degıstırmeden devam edeblırsın demıstı o zman sanırım su an ıcın bır sorun yok

aklına yüzüstü uyuma ihtimalin gelmişmidir dersin?Bende ilk iş dr gider gitmez bunu soracağım

aklına yüzüstü uyuma ihtimalin gelmişmidir dersin?Bende ilk iş dr gider gitmez bunu soracağım

:) dogru soyluyorsun benım kontrolume daha var 2 hafta var. Sen daha erken gıdecek olursan doktorun ne dedıgını yazarsın dımı

cnm ben 13 haftalık hamileyim ve hep yüz üstü yatıyorudm bişi olmadı çok şükür ama son 2 akşamdır yatamıyorum sanki nefes alamıyorum gibi oluyr :) yanı istesende yatamıcaksn :)

cnm ben 13 haftalık hamileyim ve hep yüz üstü yatıyorudm bişi olmadı çok şükür ama son 2 akşamdır yatamıyorum sanki nefes alamıyorum gibi oluyr :) yanı istesende yatamıcaksn :)

tşkler rahatladım biraz sanki çocuğumu eziyomuşum gibi geliyodu bana

bende yüzüstü yatmamaya çalışıordum ama gece ne zmn uyansam yüzüstü yatıor oluorum.

birde gerinmeyeyim diorum ama çok ilginç gece yarısı gerinerek uyanıorum beynim bnmle oyun oynuor sanırım

bende neredeyse 3 ay biteen kadar yüzüstü yattım tabiki bilerek değil gecenin bi vakti uyanıyorum dönmüşüm tabi sabaha kadar uyumuyordum korkudan acaba birşey oldumu falan dıye artık eşim arkadan sarılırdı hep dönmeyeyim diye ama bebiş o hareket etmeye başlayınca bi daha yatmadım yatsamda hemen tekme tekme bi rahat bırakmıo bebiş inş. sizinde geçer bi zaman sonra göbekler büyüyünce istesende dönemiyorsunda

bence sorun olmaz cunku ben kızıma hamıleyken hep yüzüstü ayttım hep derken karnım buyuyene kadar zaten ondan sonra ıstesenızde yatılmıyo koca göbüşün üstünesımdı ıkıncıye hamıleyım 4 haftalık yuzustu yatmaya devam

Ben de ikinciye hamileyim ilk çocuğum 8 yaşında e bukadar ara yeter dedik allahta nasip etti.benim şu an 8 haftalık gerçekten insan ilk bebeğinde biraz tecrübesiz olduğundan ikinci bebek farklı bi duygu

ben 6 aylık oldum hala gece uyanıyorumki yüzüstüyüm.başka türlü zaten uyuyamıyorum inşallah bi sorun olmaz.

kızlar ben bir video izlemiştim videoda yüzüstü yatmanın hamilelik döneminin hiç bir döneminde sakıncalı olmadığını, hatta hamileliğin ilerleyen dönemlerinde karnın üstüne yatmanın vücudu ve omuzları dinlendirdiğini, yatılabiliyorsa arada bir böyle yatılması gerektiğinden bahsediyordu. aslında sağ tarafa ve sırt üstü yatmanın rahatsız edici olduğunu, buralarda toplar damarların bulunduğunu ve böyle yatınca kalp çarpıntısı oluşabileceğini söylüyordu en sağlıklısı sola yatmakmış ama eğer yattığınız herhangi bir pozisyonda sizi rahatsız edecek birşey olmuyorsa her türlü yatış şeklinin normal olduğunu anlatıyordu...

ben bugün dr.a sordum bunu, bebek ilk 3 ay vücudun çatısı içinde olduğundan yüzüstü yatmanın sakıncasyı yokmuş..

Bir sakincasi olmaz,istediginiz gibi yatin,nasil rahat ediyorsaniz oyle,zaten sonlara dogru surekli tuvalete kalkmaktan saga sola donmekten uykular yarim yamalak oluyor,simdi uykunun tadini cikarin,ben de hep yuzustu yattim ve simdi de oyle yatiyorum,ilk hamileligimde ben de cok korkardim ama gayet normal yuzustu yatmak.zaten cok kucucukler simdi ,bir zarari olmaz.

bende yüzüstü yatıyorum ,tabi gece yarısı yada sabah uyandığımda öyle buluyorum kendimi, bende çok merak ediyordum, birde gece ters bi hareket ediyormuyum bebeğime zarar verirmiyim diye çok düşünüyorum, elimden geldiği kadar gergin yatmıyorum ama sabah uyanırken falan gerilmiş oluyorum , bu sabah telim çaldı aniden fırlamışım, sonra çok korktum bişey olurmu ki diye.

İnşallah sağlıcakla kavuşuruz miniklerimize

aynı şekilde ben de öyleyim henüz hamile olduğumu tam benimseyemedim sanırım çok fazl ani hareketlerim ve dikkatsiz davranışlarım var örneğin eğiliyorum vs. inş. sağsğlim dünyaya getiribiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…