Bende yuzustu uyuyorum. Ne Zamana KAdar yuzustu yatabılırız acaba?
Ben doktora dıkkat etmem gereken bırseyle varmı dıye sormustum gunluk hayatında hıcbırsey degıstırmeden devam edeblırsın demıstı o zman sanırım su an ıcın bır sorun yok
aklına yüzüstü uyuma ihtimalin gelmişmidir dersin?Bende ilk iş dr gider gitmez bunu soracağım
:) dogru soyluyorsun benım kontrolume daha var 2 hafta var. Sen daha erken gıdecek olursan doktorun ne dedıgını yazarsın dımı
cnm ben 13 haftalık hamileyim ve hep yüz üstü yatıyorudm bişi olmadı çok şükür ama son 2 akşamdır yatamıyorum sanki nefes alamıyorum gibi oluyr :) yanı istesende yatamıcaksn :)
bence sorun olmaz cunku ben kızıma hamıleyken hep yüzüstü ayttım hep derken karnım buyuyene kadar zaten ondan sonra ıstesenızde yatılmıyo koca göbüşün üstünesımdı ıkıncıye hamıleyım 4 haftalık yuzustu yatmaya devam
ben bugün dr.a sordum bunu, bebek ilk 3 ay vücudun çatısı içinde olduğundan yüzüstü yatmanın sakıncasyı yokmuş..
bende yüzüstü yatıyorum ,tabi gece yarısı yada sabah uyandığımda öyle buluyorum kendimi, bende çok merak ediyordum, birde gece ters bi hareket ediyormuyum bebeğime zarar verirmiyim diye çok düşünüyorum, elimden geldiği kadar gergin yatmıyorum ama sabah uyanırken falan gerilmiş oluyorum , bu sabah telim çaldı aniden fırlamışım, sonra çok korktum bişey olurmu ki diye.
İnşallah sağlıcakla kavuşuruz miniklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?