aynı şekilde ben de öyleyim henüz hamile olduğumu tam benimseyemedim sanırım çok fazl ani hareketlerim ve dikkatsiz davranışlarım var örneğin eğiliyorum vs. inş. sağsğlim dünyaya getiribiliriz
benimde öyle arkadaşım eşim hep uyarıyor bende ani hareket ediyorum sonra da korkuyorum tabi. Gece fark etmeden ters bişey yaparmıyım diyede çok korkum var gergin uyanınca sanki karnım kasılmış gibi hissediyorum çünkü. Rabbim korur insallah meleklerinizi.
benimde öyle arkadaşım eşim hep uyarıyor bende ani hareket ediyorum sonra da korkuyorum tabi. Gece fark etmeden ters bişey yaparmıyım diyede çok korkum var gergin uyanınca sanki karnım kasılmış gibi hissediyorum çünkü. Rabbim korur insallah meleklerinizi.
ben de hep yüzüstü uyuyorum, 5 haftalık hamileyim, inşallah zarar vermiyorum bebişime. Doktora gider gitmez soracağım sakıncalımıdır diye. Kızlar, şu mesajların altındaki kaç ay kaç hafta hamile olduğunuzu gösteren imzayı nasıl ekliyorsunuz? merak ettim
İlk aylarda tehlikeli değil ben de hala yüzüstü uyuyorum 9 haftalık hamileyim.Doktorlar zararlı olmasından ziyade bir karpuzun üstünde ne kadar rahat uyuyabilirseniz karnınız çıktığında da aynısını düşünün diyor. Burda rahatsız olan biziz aslında karpuzun üstünde rahat uyuyabilir misiniz? Hele ki karın çıkmadığı sürece hiç problem yok. Sadece bebek ve anne sola dönünce daha rahat olduğu için sola yatmak tavsiye ediliyor. Benim doktorum böyle düşünüyor ki tamamen katılıyorum. Evhamlanmayın Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz...
Kızlar bende yüzüstü uyuyordum, 15 haftalık hamileyim ve bu alışkanlığımı yastıklarla değiştirdim. Hamile yastıkları var bilirsiniz fakat pahalı oluyorlar diye ben uzuuun bir yastık yaptırdım, oldukça sert bi yastık ve ona sarılıyorum böylece o yana dönemiyorum, diğer tarafımada eşim başka bir yastık sıkıştırıyor. Robokop gibi yatıyorum ama en azından bebeğime baskı yapmadığımı düşünüyorum içim rahat ediyor
insan ister istemez endişeleniyor dimi ama daha çok minikler istediğiniz gibi yatabilirsiniz
sıkıntı yapmayın ben koca göbeğimle şekilden şekile giriyodum tam olmasada yatıyodum yüzüstü
yeterki uykunuz gelsin
Slm kızlar ben yeni hamileyim fakat yan yatsamda alışkanlığımdan dolayı uykumun içinde yine yüzüstü dönüyorum ve nasıl engel olacağım bilmiyorum.umarım sağlıklı bi şekilde hamileliğimi tamamlayabilirim.sanırım biraz byüdükten sonra istesemde yüzüstğ dönemeyeceğim ama ilk 3 aylık dönem beni endişelendiriyor.[/QUOhayir cnm yatma sakin rahme ve bebege basinc uygulaniomus iy dglmis
şöyle düşünün karnınızın altına top koysanız yatabilirmisiniz? yatamazsınız.
bedeniniz size ne zaman yatmamanız gerektigini söyler, rahatsız olur yatamazsınız hamilelikle ilgili sıkıntılar problemler özel durumlar vardır orasını bilemem. her iki şekildede doktora danışın
Simdi yatin rahat rahat sonra istesenizde yatamayacaksiniz kizlar yani oyle birseyki caniniz yaniyor sanci oluyor en ufak ters harekette o yuzden bu kendiliginden gelisen bir durum siz farkina varmadan zaten yatamaz hale geliniyor