Hamileyim:)

Çok teşekürler kızlar bugün öğrendim hamile olduğumu fazla bı belirtim bile yoktu :) ama oldumu oluyormuş:) ve adet gecikkmesinin 2.gunu gördüm çift ciZgileri beklemiyordum bile :)

Canım hayırlı olsun bende 1 güncük gecikme sonrası gördüm çift çizgiyi. Kan testi yaptırdın mı??

Merhaba,
Hayırlı olsun ben de bu sabah bHcg kan testi yaptırdım ve 230 çıktı değerim, çok heyecanlıyım 2 gün sonra tekrar kan testinde yükselişine bakıcaz İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için

Kan testi yaptırmaya gidiyorum canım şimdi .çalıştığım için acile gidiyorum inşallah güzel sonuçlar alırım seninde bebisin hayırlı olsun :)

Kislar kan sonucun 8263cikti yani baya yüksek çıktı bı hafta sonra doktora gittim keseyi gorduk .3.gidisimde kesenin yanında kanama başlamış oldugunu gördük ve yıkıldım doktor şiddetli düşük riskin var dedi progestan kullanıyorum istirahattim ama 2.dusugumu yasiyacagim gibime geliyor Allah neveriyosa hayırlısını versin

Sen uzulme dinlen. Dusenbebek sagliksiz bebek zaten bebek ve anne sagligi icin de sagliksiz gebelik istenmez. Yuregini ferah tut herseyun en hayirlisi. Bes aylikken kaybetcegine boyleyken malesef kotunun iyisi olur oyle dusun. Saglikli bebis dusmez. Ben sana cok dua edicem cnm bnm

cok gecmis olsun umarim toparlanirsiniz

Çok teşekürler kızlar bugün öğrendim hamile olduğumu fazla bı belirtim bile yoktu :) ama oldumu oluyormuş:) ve adet gecikkmesinin 2.gunu gördüm çift ciZgileri beklemiyordum bile :)
ya canım ben geçen ay 2 gün çok hafid oldum pembemsi sonra test yaptım 1 pozitif 2 negatif çıktı pozitifi ilk idrarla yaptım diğerlerini varsa çıkar diyerek gün içinde yaptım ve bu ay adetim 3 gün geçti bu arada Allah hayırlı evlat nasip etsin canım hayırlısı olsun

Kızlar bu gebelikte burnundan geliyo ikinci gebeligim. ilkini 7ay önce kalp atışı olamadığı için aldırmak zorunda kalmıştım .şimdide kaç haftalık gebe olduğum baya bı karıştı ilk kontrolünde doktor 1aylik ya var. Ya yok dedi iki hafta sonraya randevu verdi .bı hafta sonra kanamaların başladı başka doktora gittim .oda 5 6haftalik dedi gönderdi .sonra kanama gecmeyince yine aynı doktora gittim karından baktı keseyi göremedi gebelik yok dedi .yine başka doktora gittim oda alttan baktı keseyi gordu ama 4+2gunluk dedi .şimdi hangisi doğru geç döllenme olsa ilk gittiğimde kese hemen gözükmez,di pazartesi yine gidicem kese buyumemisse düşer dedi Allah'ım yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…