- 6 Ağustos 2017
- 79
- 19
- 8
- Konu Sahibi Civcivin annesi
-
916 bhcg... 2/3 sanırım ama bundam evelki gebeliimde kızım daha küçüktü görünmüştü ondan kafam karışık bu yüzden dış gerelik olabilir dedi dr.pazartesi görmem lazım emin olmak için dedi. ilk hamilelik çıktığında gecen hafta çok mutluydm ama şimdi sinir küpüyüm hele eşim asla tahamülüm yokboşnmak kaçmak gitmek istiyorum
Kizlar siz niye kocalariniza nefret besliyosunuz hormonaldir bu.. yoksa niye nefre etceksiniz? Tamam kabul okuzlet ama kocalarimizBende esimden tiksiniyorum .hamilelikten galiba .daha çok küçülmüş canım 4haftada anca gözüküyor benimki kese buyumedi sanırım 4.haftada kalmış olabilirmi
Ben ilk zamanlar bana dokunsun istemedim ama ilk zamanlar o da asiri bulantim yuzunden ve sicaklar. Bir de beklemedigim bi gebelikti istemedim en bastaGebelikten dolayı bencede :)yoksa çok severim kendisini .bide gebelik sorun olunca kocadan çıkıyor hırsı:)
Canım hayırlı uğurlu olsun bn de4 asila Ma yaotim son hakkim biri bana dedi ki 7 cuma 7 hamile bayan her biri 1 yasin okusun sana allahim izni ile ınş olur dedi bnde dua cok inanıyorum herşey allahtan bir yasin benim için okuyabilir misin rica etsem bugün lütfenÇok teşekürler kızlar bugün öğrendim hamile olduğumu fazla bı belirtim bile yoktu :) ama oldumu oluyormuş:) ve adet gecikkmesinin 2.gunu gördüm çift ciZgileri beklemiyordum bile :)
hayırlı uğurlu olsun bn de4 asila Ma yaotim son hakkim biri bana dedi ki 7 cuma 7 hamile bayan her biri 1 yasinokusun sana allahim izni ile ınş olur dedi bnde dua cok inanıyorum herşey allahtan bir yasin benim için okuyabilir lütfen rica ediyorumMerhaba,
Hayırlı olsun ben de bu sabah bHcg kan testi yaptırdım ve 230 çıktı değerim, çok heyecanlıyım 2 gün sonra tekrar kan testinde yükselişine bakıcaz İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için
hayırlı uğurlu olsun bn de4 asila Ma yaotim son hakkim biri bana dedi ki 7 cuma 7 hamile bayan her biri 1 yasinokusun sana allahim izni ile ınş olur dedi bnde dua cok inanıyorum herşey allahtan bir yasin benim için okuyabilir sin canım rica etsem lütfenCanım hayırlı olsun bende 1 güncük gecikme sonrası gördüm çift çizgiyi. Kan testi yaptırdın mı??
hayırlı uğurlu olsun bn de4 asila Ma yaotim son hakkim biri bana dedi ki 7 cuma 7 hamile bayan her biri 1 yasinokusun sana allahim izni ile ınş olur dedi bnde dua cok inanıyorum herşey allahtan bir yasin benim için okuyabilir sin canım lütfen ne olur cok ihtiyacım varbnde hamileyim reglim 5 gun gecikti kan testi yaptirdm pozitif.yalnz saclarim feci dokuluyor...
Ben okudum sana...Canım hayırlı uğurlu olsun bn de4 asila Ma yaotim son hakkim biri bana dedi ki 7 cuma 7 hamile bayan her biri 1 yasin okusun sana allahim izni ile ınş olur dedi bnde dua cok inanıyorum herşey allahtan bir yasin benim için okuyabilir misin rica etsem bugün lütfen
Ben okudum sana...
Keske okusalarAllah razı olsun bebeğini sana bağışlasın canimcanim kaldi 4 cok saol canım allah razı olsunAisunu
Hic bilmiyorum insaallah hersy cok guzel olur hakkindaBende yarın ogrencem sonuçları acaba kan pihtilasmasimi var kızlar bende .kan sayımında mi cikiyo pıhtılaşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?