Hamileyim:)

benimde gözükmüyo bugünde yoktu pazartesi yine gidicem.dış gebelikten şüphelenip doktor...hani tamam küçük ama bi gölgede mi görünmez :/ kafanıza takmayın herşey olacağına varıyor.eşime karşı nefret doluyum sapıttım resmen.bişi yapmadı ama ben onla ilgili konuşulsa dahi cinnet moduna giriyorum.paylaşmak istedim mutsuzum

916 bhcg... 2/3 sanırım ama bundam evelki gebeliimde kızım daha küçüktü görünmüştü ondan kafam karışık bu yüzden dış gerelik olabilir dedi dr.pazartesi görmem lazım emin olmak için dedi. ilk hamilelik çıktığında gecen hafta çok mutluydm ama şimdi sinir küpüyüm hele eşim asla tahamülüm yok boşnmak kaçmak gitmek istiyorum

Bende esimden tiksiniyorum .hamilelikten galiba .daha çok küçülmüş canım 4haftada anca gözüküyor benimki kese buyumedi sanırım 4.haftada kalmış olabilirmi

adamın burnundan getiriyorum...belki içerde olsa keyfim yerine gelir ama bilmiyorum eğer dışardaysa alınacak mecbur...hayırlısı

Bende esimden tiksiniyorum .hamilelikten galiba .daha çok küçülmüş canım 4haftada anca gözüküyor benimki kese buyumedi sanırım 4.haftada kalmış olabilirmi
Kizlar siz niye kocalariniza nefret besliyosunuz hormonaldir bu.. yoksa niye nefre etceksiniz? Tamam kabul okuzlet ama kocalarimiz

Çok teşekürler kızlar bugün öğrendim hamile olduğumu fazla bı belirtim bile yoktu :) ama oldumu oluyormuş:) ve adet gecikkmesinin 2.gunu gördüm çift ciZgileri beklemiyordum bile :)
Canım hayırlı uğurlu olsun bn de4 asila Ma yaotim son hakkim biri bana dedi ki 7 cuma 7 hamile bayan her biri 1 yasin okusun sana allahim izni ile ınş olur dedi bnde dua cok inanıyorum herşey allahtan bir yasin benim için okuyabilir misin rica etsem bugün lütfen

hayırlı uğurlu olsun bn de4 asila Ma yaotim son hakkim biri bana dedi ki 7 cuma 7 hamile bayan her biri 1 yasinokusun sana allahim izni ile ınş olur dedi bnde dua cok inanıyorum herşey allahtan bir yasin benim için okuyabilir rica etsem lütfen canım

hayırlı uğurlu olsun bn de4 asila Ma yaotim son hakkim biri bana dedi ki 7 cuma 7 hamile bayan her biri 1 yasinokusun sana allahim izni ile ınş olur dedi bnde dua cok inanıyorum herşey allahtan bir yasin benim için okuyabilir lütfen rica ediyorum

Canım hayırlı olsun bende 1 güncük gecikme sonrası gördüm çift çizgiyi. Kan testi yaptırdın mı??
hayırlı uğurlu olsun bn de4 asila Ma yaotim son hakkim biri bana dedi ki 7 cuma 7 hamile bayan her biri 1 yasinokusun sana allahim izni ile ınş olur dedi bnde dua cok inanıyorum herşey allahtan bir yasin benim için okuyabilir sin canım rica etsem lütfen

bnde hamileyim reglim 5 gun gecikti kan testi yaptirdm pozitif.yalnz saclarim feci dokuluyor...
hayırlı uğurlu olsun bn de4 asila Ma yaotim son hakkim biri bana dedi ki 7 cuma 7 hamile bayan her biri 1 yasinokusun sana allahim izni ile ınş olur dedi bnde dua cok inanıyorum herşey allahtan bir yasin benim için okuyabilir sin canım lütfen ne olur cok ihtiyacım var

Ben okudum sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…