- 19 Temmuz 2017
- 43
- 16
- 8
- 35
- Konu Sahibi Civcivin annesi
-
Canm Allah yardimcin olsun cok gecmis olsun. Kan pihtilasmasi yuzunden mi tedavi olacaksinKızlar Allah ikici kez de bebek sahibi olmayi nasip etmedi bu hafta kürtaj olucam tedaviye baslicaz iyi bı doktor buldum.allah herşeyin hayırlısını versin
Bebekten nasil alacaklar ki pacaBilmiyorum canım bebekten parça alıp araştırma yapcaklar bende de kan alcaklarmis araştırma için
Kürtaj sırasında aliyolar .ben bugün kürtaj oldum ve parçayı da gördüm valla bak aldık dedi anesteziden tam anlayamadım ne dediğini ama sonra dank etti bebeğinden alınmış o parçaBebekten nasil alacaklar ki paca
Sakin tek doktorla kalma.. cok fenalar kac tane bosuna bebis gittibende bugun gittim...kalp atisi yok 5 rylule gun aldim yine duyulmazsa sorunlu gebelik alinicak dedi...moralim yerlerde...ama buyumus biraz isalah dr yaniliyordur cok cnm skildi...
Uzulme olur mu Allah sana saglikla bebis versnKürtaj sırasında aliyolar .ben bugün kürtaj oldum ve parçayı da gördüm valla bak aldık dedi anesteziden tam anlayamadım ne dediğini ama sonra dank etti bebeğinden alınmış o parça
Kızlar yeni katıldım aranıza yıllardır okur dururdum burayı ahdim vardı hamile kaldığım an üye olcaktim ve hamileyim:) Allah isteyene herkese versin
Kızlar yeni katıldım aranıza yıllardır okur dururdum burayı ahdim vardı hamile kaldığım an üye olcaktim ve hamileyim:) Allah isteyene herkese versin
Benimde fsh 100 canım bende içiyorum bu kürleri ne kadar sürede düştü 35 e.Bide ilaç iciyor musunÇok sevindim gözün aydın canım benim
Bende yeni katıldım araniza
Anne olmayı bende çok istiyorum ve fsh 100 lere fırladı hayır otu civanperçemi içtim en son 35 e düşürmüştüm ve sadece hayır otuna devam ediyorum ve bugünde bi saat önce soğan suyu içmiştim ve bu arada incir le havuclari ayrı ayrı kapta kaynatıp ikisini birleştirip biraz sonra içeceğim çocuk istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?