Simdi geldim acilden kan verdim tebrikler anne oluyosunuz dedi :)
Amin amin isteyen herkese insGözün gönlün aydın olsun. Sağlıkla kucağıniza alırsınız inşaallah. Benim kızımda kahverengi alıntı olmuştu ama elhamdülillah çok şükür kuvağımza aldık. Darısı size olsun. Bekleyen herkese.
Canım doktorum haftada en az 1 defa yiyeceksin diyor hatta balık yağı hapina basladik bu hafta.bence başkalarının dediğine bakma. Balık omega 3 içeren bi besin ve gerekli,doktoruna danış.Kızlar kaynanam dediki gebelikde balık tüketmek ıyi değil diyor ilk defa duydum ya
Bende öyle biliom kuzum sasirdimCanım doktorum haftada en az 1 defa yiyeceksin diyor hatta balık yağı hapina basladik bu hafta.bence başkalarının dediğine bakma. Balık omega 3 içeren bi besin ve gerekli,doktoruna danış.
Hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına sarısı başıma insallahCanim inş hayırlısı oluur. Adetim 21 gün geçti 3 yıldır istiyoruz olmuyor ağustos ayında başladım işte ondan sonraki âdetlerim düzenli geldi bu ay gelmedi olmuyor diye test yapmadım eşimin ısrarıyla sabah kalkar kalkmaz yaptım ve çift çizgi .. ama kan vericem inanamıyorum çünkü
Çok saçma bir cevap vermiş KV niz aslında balık çok yayarli fakat yüksek cıva içeren baliklardan kacinmalisiniz onuda araştırın hagi balıkta cıva var diyeKızlar kaynanam dediki gebelikde balık tüketmek ıyi değil diyor ilk defa duydum ya
Yanı bencede yenmeli sardalya aldım simdi doktora qitcem yarin sorarım artikHadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına sarısı başıma insallah
Çok saçma bir cevap vermiş KV niz aslında balık çok yayarli fakat yüksek cıva içeren baliklardan kacinmalisiniz onuda araştırın hagi balıkta cıva var diye
Rahatlıkla yiyebilirsin canm balık bebeğin gelişimi açısından önemli bir besin ben hamileyken genellikle süt yoğurt balık ceviz portakal muz özellikle son aylarda bunları çok tuketirdimYanı bencede yenmeli sardalya aldım simdi doktora qitcem yarin sorarım artik
Saol kuzum tecrübe çok önemli canım ya eski insanlara öyle demişler öyle kalmış bende şaşırdım size bi soraim dedim içimi ferahlattinizRahatlıkla yiyebilirsin canm balık bebeğin gelişimi açısından önemli bir besin ben hamileyken genellikle süt yoğurt balık ceviz portakal muz özellikle son aylarda bunları çok tuketirdim
Ne demek hamis annelere her zaman sağlıklı bilgi verilir canm benjmSaol kuzum tecrübe çok önemli canım ya eski insanlara öyle demişler öyle kalmış bende şaşırdım size bi soraim dedim içimi ferahlattiniz
merabalar bazi baliklar yenilmemesi gerek netten arastirabilirsiniz ama gebrliktek cok onemli bol bol yiyebilirsiniz ben ilk aylarda bol bol ceviz balik semiz otu cok tuketmistim hsyirli olsun saglikla kucaginiza alin insaAllahKızlar kaynanam dediki gebelikde balık tüketmek ıyi değil diyor ilk defa duydum ya
Amin canım inş öğrenicem zamanla saolun bilgileriniz icinmerabalar bazi baliklar yenilmemesi gerek netten arastirabilirsiniz ama gebrliktek cok onemli bol bol yiyebilirsiniz ben ilk aylarda bol bol ceviz balik semiz otu cok tuketmistim hsyirli olsun saglikla kucaginiza alin insaAllah
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli etsinBu sabah test yaptım çift çizgi cıktı kan vermedim bilmiyorum galiba hamileyim
Amin canım saolHayırlı olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli etsin
Evet bazi insanlarda dusuk tehlikesi oluşturabiliyor ilk aylarda ama sonrasinda zeka gelisimi icin cok onemli .Bazi insanlarda ıstıra oluyor genetik aileden gelen o insanlarda yapiyor dusuk .Arastirmak lazim aklinizi bulandırmayın fazlaKızlar kaynanam dediki gebelikde balık tüketmek ıyi değil diyor ilk defa duydum ya
Canim hamileyim çok şükür allahım sanada ve isteyen herkese nasip etsin inş. KuzumCanım benim konudan biliyorum seni soğan suyu konusundan hamile misin çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?