Hamileyim

Simdi geldim acilden kan verdim tebrikler anne oluyosunuz dedi :)

Gözün gönlün aydın olsun. Sağlıkla kucağıniza alırsınız inşaallah. Benim kızımda kahverengi alıntı olmuştu ama elhamdülillah çok şükür kuvağımza aldık. Darısı size olsun. Bekleyen herkese.

Kızlar kaynanam dediki gebelikde balık tüketmek ıyi değil diyor ilk defa duydum ya

Kızlar kaynanam dediki gebelikde balık tüketmek ıyi değil diyor ilk defa duydum ya
Canım doktorum haftada en az 1 defa yiyeceksin diyor hatta balık yağı hapina basladik bu hafta.bence başkalarının dediğine bakma. Balık omega 3 içeren bi besin ve gerekli,doktoruna danış.

Canım doktorum haftada en az 1 defa yiyeceksin diyor hatta balık yağı hapina basladik bu hafta.bence başkalarının dediğine bakma. Balık omega 3 içeren bi besin ve gerekli,doktoruna danış.
Bende öyle biliom kuzum sasirdim

Hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına sarısı başıma insallah
Çok saçma bir cevap vermiş KV niz aslında balık çok yayarli fakat yüksek cıva içeren baliklardan kacinmalisiniz onuda araştırın hagi balıkta cıva var diye

Yanı bencede yenmeli sardalya aldım simdi doktora qitcem yarin sorarım artik

Yanı bencede yenmeli sardalya aldım simdi doktora qitcem yarin sorarım artik
Rahatlıkla yiyebilirsin canm balık bebeğin gelişimi açısından önemli bir besin ben hamileyken genellikle süt yoğurt balık ceviz portakal muz özellikle son aylarda bunları çok tuketirdim

Rahatlıkla yiyebilirsin canm balık bebeğin gelişimi açısından önemli bir besin ben hamileyken genellikle süt yoğurt balık ceviz portakal muz özellikle son aylarda bunları çok tuketirdim
Saol kuzum tecrübe çok önemli canım ya eski insanlara öyle demişler öyle kalmış bende şaşırdım size bi soraim dedim içimi ferahlattiniz

merabalar bazi baliklar yenilmemesi gerek netten arastirabilirsiniz ama gebrliktek cok onemli bol bol yiyebilirsiniz ben ilk aylarda bol bol ceviz balik semiz otu cok tuketmistim hsyirli olsun saglikla kucaginiza alin insaAllah

merabalar bazi baliklar yenilmemesi gerek netten arastirabilirsiniz ama gebrliktek cok onemli bol bol yiyebilirsiniz ben ilk aylarda bol bol ceviz balik semiz otu cok tuketmistim hsyirli olsun saglikla kucaginiza alin insaAllah
Amin canım inş öğrenicem zamanla saolun bilgileriniz icin

Kızlar çin takvimine baktım kızım olucak tabi işin espirisi rabbim sağlıklı sıhhatlı versin

Evet bazi insanlarda dusuk tehlikesi oluşturabiliyor ilk aylarda ama sonrasinda zeka gelisimi icin cok onemli .Bazi insanlarda ıstıra oluyor genetik aileden gelen o insanlarda yapiyor dusuk .Arastirmak lazim aklinizi bulandırmayın fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…