- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
Aminnn cnm insallah sağlıkla al kucağina:)Canim hamileyim çok şükür allahım sanada ve isteyen herkese nasip etsin inş. Kuzum
Inş kuzum allahım sana ve isteyen herkese versinAminnn cnm insallah sağlıkla al kucağina:)
Amin canımm inşallahhhInş kuzum allahım sana ve isteyen herkese versin
her hamilelik bir değil ki. mesela vajinal enfeksiyonunuz varsa yada kanamanız varsa ilişki yasaklanır. eşinizde bir idrar yolu enfeksiyonu varsa prezervatif kullanılır. ama her iki tarafında sağlıklı olduğu bir ilişkide cinsellik yasaklanmaz korunmaya gerek olmaz. sanırım kahverengi lekelenmeniz var. düşük riskine karşı ilişki yasaklanmıştır.Doktor prezervatif le ilişkiye qirmemizi söyledi 10 gün yasakladı... insanlar bize öyle birşey demedi diyorlar. Ilk defa duyduk dio bi arkadaşım kafam karisti
Evet k.rengi akintim vardı ondan qaliba nezmana kadar sürecek acabaher hamilelik bir değil ki. mesela vajinal enfeksiyonunuz varsa yada kanamanız varsa ilişki yasaklanır. eşinizde bir idrar yolu enfeksiyonu varsa prezervatif kullanılır. ama her iki tarafında sağlıklı olduğu bir ilişkide cinsellik yasaklanmaz korunmaya gerek olmaz. sanırım kahverengi lekelenmeniz var. düşük riskine karşı ilişki yasaklanmıştır.
belli olmaz o. genellikle 12. haftaya kadar sürebilir. 12. haftadan sonra geçiyor ama bazılarında hamilelik boyu sürebiliyor.Evet k.rengi akintim vardı ondan qaliba nezmana kadar sürecek acaba
Saol canım bilgin için t.ederimbelli olmaz o. genellikle 12. haftaya kadar sürebilir. 12. haftadan sonra geçiyor ama bazılarında hamilelik boyu sürebiliyor.
Canim aynısı bendede olmuştu 6.haftada bişey dememişti doktorum normal demişti inş bi sorun yoktur kuzumKızlar merhaba ben 5 hafta 5 günlük hamileyim ve bu sabah çok açık su gibi pembemsi bi leke geldi doktoru aradım ama ulaşamadım sizce yerleşme kanamasımıdır yaşayan var mı aranızda düşük tehlikesi olur diye çok korkuyorum
Canim ne demek :) rabbim herkesin evladını bağışlasın bnde yaşadım aynısını simdi 15 haftalık olduk :)İnşallah canısı sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah gece 5’ten beri eşimle suratlarımız 5 karış belli etmemeye çalışıyor ama ne biliyim bi kötü olduk... çok teşekkür ederimm valla az da olsa İçin rahatladı
Inş canim inş:)Allah bağışlasın canım hepinize darısı benim başıma ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?