- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Dediğim gibi hazır ama hazırlıksız yakalanmışsınız. İlk zamanlar kaygılar,duygusal geçişler fazla oluyor bu da bir etkendir muhtemelen. Kalp atışlarını duyunca ,ufak tefek alışveriş yapmaya başlayınca daha farklı hissedeceksiniz.Evet tam olarak o ikileme düştüm olmayacak korkusu oluşmuştu ..
İstiyorduk ama bu kadar erken olması sanırım sok etkisi yarattı ..
Hayırlı olsun evladınız bu arada bende güzel düşüncelere o kavuşurum insaallah yakın zamanda.
İnsanların imtihanları farklı farklıdır biri evladına geç kavuşmakla imtihan olur diğeri ise hiç hazır değilken anne olmakla. Dediğiniz noktada haklısınız ama herkes imtihanını kendi şartları içinde yaşıyor işte.Yanlis anlamayin kesinlikle sizi yadirgamiyorum. Ama birde soyle dusunun istemedigi halde hamile kalan bircok kadin varken , gece gunduz dua eden olsin diye yalvaran ama olmayan kadinlar var. Bizimde isyanimiz sizlere degil bu duzene.. cunku cevremde kendi istegiyle 5 kere yasal disi yollardan temin ettigi ilaclarla dusuk yapmasina ragmen cocugu olan insanlar var.. Yeter artik dogurmak istemiyorum diyen insanlar var. Bende evlendigimde esimle doya doya herseyi yasamak istedim sukur ki yasadim da. Ama kk cocugu olmayan o duygusal kadinlarla dolu olunca dogal olarak bu tepkilere maruz kalmaniz normal. Umarim yanlis anlamassiniz
Konu sahibine gelince onu da anliyorm ben bile 4 senedir olmamasina ragmen acaba diyorum ama bu duygular gecicektir.. gonlunuzu ferah tutun
En fenasi benim, bir de ikiz olabilir dendi. Daglara cikcam D
Gulsem mi aglasam mi sasirsam mi yok artik mi desem ,ellerimi nereye koysam bilemedim
hakkaten anca dağ paklar seni
Rahat rahat bağır dur stres at :)))
hormonlar tavan yapmis diyorumEvet bugün öğrendim hamile olduğumu..
1.5 yıllık evliyim..
2 ay önce yumurtalıklarımın tam gelişemediğini öğrenince doktorum klomen kullandırdı ona rağmen çok büyğmemişti yumurtalıklarım bende o korkuyla korunmadım ve hamile kaldım..
Yani hem istiyordum hemde kafam karışıktı çünkü henüz genç olduğumu da düşünüyordum anne olmak için (25)..
Allah isteyen herkese nasip etsin ama ben bugün ögrendigimden beri o kadar karışık duygular içindeyim ki basım ağrıyor su an ..
Henüz atanamadım puanım elimde kadro bekliyorum..
Bütün bunlar anne olma , kariyerimi etkileyecek mi düşüncesi , çok gencim erken mi vs ağlamaklıyım..
Duygularım çok karışık saçma sapan bişeyler yazıyorsam kusura bakmayın..
Benimle aynı duyguları yaşayanlar oldu mu aranızda ??
Valla bende aynı şeyi düşündüm:))))))Bu ay herkes hamile ve ikilemde
Hayırlı olsun :)
Uyuz oluyorum sizin gibi insanlaraEvet bugün öğrendim hamile olduğumu..
1.5 yıllık evliyim..
2 ay önce yumurtalıklarımın tam gelişemediğini öğrenince doktorum klomen kullandırdı ona rağmen çok büyğmemişti yumurtalıklarım bende o korkuyla korunmadım ve hamile kaldım..
Yani hem istiyordum hemde kafam karışıktı çünkü henüz genç olduğumu da düşünüyordum anne olmak için (25)..
Allah isteyen herkese nasip etsin ama ben bugün ögrendigimden beri o kadar karışık duygular içindeyim ki basım ağrıyor su an ..
Henüz atanamadım puanım elimde kadro bekliyorum..
Bütün bunlar anne olma , kariyerimi etkileyecek mi düşüncesi , çok gencim erken mi vs ağlamaklıyım..
Duygularım çok karışık saçma sapan bişeyler yazıyorsam kusura bakmayın..
Benimle aynı duyguları yaşayanlar oldu mu aranızda ??
Tebrikler öncelikle :) Bence duygularınız normal, hamile olduğumu ilk öğrendiğimizde eşimin havalara uçtuğunu benimse mal mal etrafa baktığımı hatırlıyorum :) Çünkü bebeğin sorumluluğunu (karnında taşıma, doğurma, emzirme vb) daha çok kadın yükleniyor. Haliyle istiyor olsanız bile şok hali bence çok normal...Tabi ki sonra çok mutlu olmuştum ama duyduğum ilk an benim aklıma da direkt sorumluluklar gelmişti o an bilemiyorum ben mi çok duygusuzumBen bebeğimi istemiyor değilim ama öğrendiğimde sevinçten çok endişeye kapıldım bilmiyorum bu beni kötü bi anne adayımı yapar ..
Sadece tahmin etmiyordum hemen kalabileceğimi o yüzden öyle yazacak olanlar yargılamasınlar sadece bu endişelerin korkuların geçici olduğunu bu duyguları başkası da yasadımı öğrenmeye , rahatlamaya ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?