Hamileyim..

Oy ağzına sağlık.

Bu arada bende 4 sene once hamile kaldim o kadar cok agladim ki. Istemiyordum ogrendigimde de 6 haftalikti. 6 haftalikta kaybettim zaten..

Ama suan burdaki insanlari o kadar iyi anliyorum ki. O zaman ben burda konu acsaydim istemiyorum diye insanlarin beni neden linc ettiklerini bile anlamayacaktim..
Ama suan binlerce insani cok iyi anliyorum..

O yuzden iyi ki kk var..

Dualariniz icin tesekkur ederim rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin...

Öylelerin cogunun "korunma sekli" geri cekilmek veya "o anda aklima gelmedi" diyenler oldugundan olabilir. Hamile kalmak istemeyen gerekirse iki koruma yöntemi kullanir da hamile kalmaz. Hamile bir bayanin korkulari ve kaygilari elbette olur. Ama burda tepkiler onlara degil. "Ah vah daha gezicektim tozacaktim" seklinde kendi yaptigina sahip cikmaktan aciz olanlara. Cünkü onu o bebeler genelde ceker

Gebeliğin ilk 12 haftası dikkat lütfen :)) stres yok, bahaneyle tebrik de edeyim, sağlıklı bir gebelik diliyorum, duyumlarım doğruysa ikiz olabilir miymiş :))) ikisi bir arada biraz zorlar ama başka doğuma gerek kalmaz :)) çift yumurta ikizi olursa biri sana biri eşine benzer, sana mı benziyor bana mı kavgası da olmaz

Sorma abla, bir haftadir ne gerginlik ne stres ne uzgunluk,daha birinin ihtimaline hazir degilken. Oyle bir sey olursa dillerden dillere dolasirim herhalde. Bir Koalina vardi, cocuk sevmezdi istemezdi asla. Sone abir gun hamile oldugunu ogrendi hem de ikizmis diye ne dalga gecerler Tesekkur ederim. Vardir bir hayir diyorum artik biraz daha alistim gibi.

Merhaba
Malesef burada ya bebek hasreti cektigi icin sinirli ya da bu tarz yorumlara tahammulsuz fazlaca bayan var. Ne demek istediğini cok iyi anlayan iki öz bir manevi 2 erkek annesi olarak sunu söyleyeyim sana;
Iki gebeligimde plansiz ve kesinlikle isyemesigim gebeliklerdi. Evet bazen bunlara ters gelen kırıcı olan yorumlar alabiliyoruz ama böyleydi.
Allahım ben ne yapicam simdi ?
Anne olabilirmiyim?
Sevebilirmiyim?
Hele ikincisi daha da beter . Benim zaten çocuğum var . Ikinci ne simdi ? Nasil okuturum ? Bin tane düşünce. Allah rızkını verir demedim asla. Tabi ki verir. Gonderirsin herhangi bir okula, üstüne giydirirsin bir-iki sey verir rızkını. Ama ben hep daha iyisini planladim ve o yuzden bir de manevi oglum var.
Hepsini cok seviyorum. Benim yumurtalik sorunum var . Ne kullanirsam kullanayim bamile kaliyorum. Ve sonlandirilmis gebeliklerimde var ( taslayacaklar beni) ama anne olunca herşeyin üstesinden geliyorsun. Henuz cok erken. Alisacaksin. Alistiracak seni. Tekmelerini hissettigin anda baglanacaksin ona. En guzel okullar icin imkan zorlayacaksin. Kisitlanacaksin uykusuz kalacaksin bunalacaksin ama hepsi gececek. Su an en küçük oglumun saclarini okşuyorum. Dunyanin en guzel duygusu ve sende guzel bir anne olacaksin
Hayirli olur inşallah arkadasim.

İsteyerek hamile kaldım her gün test yaptım falan ama o öğrendiğim ilk gün sabaha kadar uyumadım 2 gün manyak gibi kendimle konuştum evde 500 volta atmışımdır (eşim şehir dışındaydı ona da söylemeyince sapıttım resmen)
Bu arada ileride çocuğa asla anlatmayacağım bir detay:
Gebelik testinde çift çizgi görünce ağzımdan çıkar ilk sözcük "hass..." şeklinde bir küfür oldu
Çok utanç verici ama böyle :)

Sonra eşimin sevinci, benim ne olduğunu anlayamadığım hallerim, dış gebelik şüphesi diye korkmamız derken baktım ki alışmışım.ta ki ilk kez kusmama kadar
Sonrasını anlatmak istemiyorum :)

Hayırlı olsun, kendine zaman tanı.. böyle hissetmek çook normal

6 haftalıkken düşük yapınca daha hamile kalmadınız mı hiç. Malum 5 haftalıkken düşük yaptım merak ettim şimdi.

Bebelerin 1 yaşına girene kadar siteye girme bence, ahali şamata yapar
Hayırlısı olsun, sağlıklı olsun inşaallah.

Ya aslında bir çoğumuz bunu yaşıyoruz da kimimiz kendine bile itiraf edemiyor, ne kadar istersek isteyelim o çift çizgiyi görünce bir karışıyor aklımız, ben de korktum, sonra bir sevindim, tam hamileyim ben havasına girerken toksoplazma testi yapalım dedi doktorum, cahilim tabii o zaman, yapılınca ne olacak ne çıkarsa iyi ne çıkarsa kötü bilmiyorum, doktor pozitif çıkarsa bebekte anomali olabilir, düşük yapabilirsin, sonuç pozitifse rahim içinden sıvı alacağız, belki duruma göre gebeliği sonlandıracağız deyince eve gelip eşime sarılarak ağladım bebeğimi kürtaj yaptırmam diye, ki o ana kadar düğün olur göbek atmaya giderdim, hamilesin diyene yiyecek ekmeği varsa doğar diyordum, belki gebeliği kavrayamamak belki yaşın verdiği cahillikti, 22 yaş şimdi çocuk geliyor bana, kızım 22 yaşında onu hamile düşünemiyorum şu anda, valla ortalığı ayağa kaldırır nazıyla :))

Yakın zamanda nasip olur inşaAllah şimdi anladım olayı

Canim benim insallah beni hicbir zaman anlamassin allah dusmanimin basina bile vermesin bu caresizligi.. Yillardir olmayanlarla sohbet ediyorum hepsini teselli ediyorum hepside 1 sene gecmeden hamile kaliyor. Kelin ilaci misali kendime care bulamiyorum..

Allah kimseyi bu aciyla sinamasin..

Pirayeeeee hayirli olsun, ben o endiseleri cok yasadim ve acikcasi aldirmadigima da pisman oldum sonradan. Yasim sizden baya buyuktu ve ben de olmayacak korkusuyla apar topar bir de tup bebek yapmistim. Ustune de hemen 2. Yi normal yaptim; cunku yalniz kalmasin istiyordum ama ara verirsem asla bir daha yapmazdim. Velhasili ben bir arkadasin da yazdigi gibi kakasinin sarisina kurban olan annelerden degilim, olamadim da. Bence bir can dunyaya getirmek cok buyuk bir sorumluluk ve gercekten cok istemek gerekiyor.

Let the linc begin

Hayırlı olsun inşallah.
Vardır Allah'ın bildiği,demekki bebeğin gelesi varmış
Bence çok normal endişeler bunlar,dünyaya bir 'insan' gelecek,sizin sorumluluğunuzda,e kolay değil.
Ama o sevdirecek kendini,size neşe getirecek.
Allah isteyen herkese versin.
Hayırlı olsun

Bende 20 yaşında hamileydim ve 21 yasimda doğurdum cok cok güzel bişey annelik duygusu . Karnında bir can taşıyorsun . Hem rabbim sana kaldiramayacgin yükü vermez . Raht ol . Hem kariyer yaparsın hem çocuk . Kim demiş yapamazsın diye . Hem çocuk aile bağları ida kuvvetle dirir bence sukret

29 yaşındayım ve oğlum 2 yaşında bazen anne olmak için geç kaldığımı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…