- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Oy ağzına sağlık.Konuyu bir tek ben mi dogru okudum acaba? Nasil bir okumaniz var da istemiyorsan korunsaydin diyebiliyorsunuz
Kadinin yumurtaliklarinda sorun varmis, ilac kullaniyormus dogal olarak cabuk hamile kalamayacagini dusunup korunmamis. Dusundugunun aksine hemen hamile kalinca da erken oldugunu dusunmus cunku belki de yillarca ugrasacagini dusunuyordu.
Muthis anlayissiz insanlarsiniz ya bir de annelikle ovunuyorsunuz,insanlarin duygulariyle annelik bilinciyle dalga geciyorsunuz. Insanlara karsi bu anlayissizlikla, agzina geleni saymakla nasil cocuk egittiniz veya egiteceksiniz ne ogreteceksiniz. Az sakin olun, kendi ofkenizi hayata karsi kizginliginizi milletten cikarmayin.
İnsanların imtihanları farklı farklıdır biri evladına geç kavuşmakla imtihan olur diğeri ise hiç hazır değilken anne olmakla. Dediğiniz noktada haklısınız ama herkes imtihanını kendi şartları içinde yaşıyor işte.
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese hepimize.
Konudan bağımsız olarak soruyorum bunu okuyanlara.
2018 yılında diyelim x kişisi anne olmak istiyor bu çok normal ise y kişisi anne olmak istemiyorsa bu neden şükürsüzlük vicdansızlık olarak algılanıyor. Korunma yöntemlerinin hiçbiri %100 korunma sağlamazken bu sert eleştiri niye hiç anlamıyorum herkes o an anne olmaya hazır ve nazır beklemek zorunda mı.
Gebeliğin ilk 12 haftası dikkat lütfen :)) stres yok, bahaneyle tebrik de edeyim, sağlıklı bir gebelik diliyorum, duyumlarım doğruysa ikiz olabilir miymiş :))) ikisi bir arada biraz zorlar ama başka doğuma gerek kalmaz :)) çift yumurta ikizi olursa biri sana biri eşine benzer, sana mı benziyor bana mı kavgası da olmazKonuyu bir tek ben mi dogru okudum acaba? Nasil bir okumaniz var da istemiyorsan korunsaydin diyebiliyorsunuz
Kadinin yumurtaliklarinda sorun varmis, ilac kullaniyormus dogal olarak cabuk hamile kalamayacagini dusunup korunmamis. Dusundugunun aksine hemen hamile kalinca da erken oldugunu dusunmus cunku belki de yillarca ugrasacagini dusunuyordu.
Muthis anlayissiz insanlarsiniz ya bir de annelikle ovunuyorsunuz,insanlarin duygulariyle annelik bilinciyle dalga geciyorsunuz. Insanlara karsi bu anlayissizlikla, agzina geleni saymakla nasil cocuk egittiniz veya egiteceksiniz ne ogreteceksiniz. Az sakin olun, kendi ofkenizi hayata karsi kizginliginizi milletten cikarmayin.
Sorma abla, bir haftadir ne gerginlik ne stres ne uzgunluk,daha birinin ihtimaline hazir degilken. Oyle bir sey olursa dillerden dillere dolasirim herhalde. Bir Koalina vardi, cocuk sevmezdi istemezdi asla. Sone abir gun hamile oldugunu ogrendi hem de ikizmis diye ne dalga gecerlerGebeliğin ilk 12 haftası dikkat lütfen :)) stres yok, bahaneyle tebrik de edeyim, sağlıklı bir gebelik diliyorum, duyumlarım doğruysa ikiz olabilir miymiş :))) ikisi bir arada biraz zorlar ama başka doğuma gerek kalmaz :)) çift yumurta ikizi olursa biri sana biri eşine benzer, sana mı benziyor bana mı kavgası da olmaz
MerhabaEvet bugün öğrendim hamile olduğumu..
1.5 yıllık evliyim..
2 ay önce yumurtalıklarımın tam gelişemediğini öğrenince doktorum klomen kullandırdı ona rağmen çok büyğmemişti yumurtalıklarım bende o korkuyla korunmadım ve hamile kaldım..
Yani hem istiyordum hemde kafam karışıktı çünkü henüz genç olduğumu da düşünüyordum anne olmak için (25)..
Allah isteyen herkese nasip etsin ama ben bugün ögrendigimden beri o kadar karışık duygular içindeyim ki basım ağrıyor su an ..
Henüz atanamadım puanım elimde kadro bekliyorum..
Bütün bunlar anne olma , kariyerimi etkileyecek mi düşüncesi , çok gencim erken mi vs ağlamaklıyım..
Duygularım çok karışık saçma sapan bişeyler yazıyorsam kusura bakmayın..
Benimle aynı duyguları yaşayanlar oldu mu aranızda ??
6 haftalıkken düşük yapınca daha hamile kalmadınız mı hiç. Malum 5 haftalıkken düşük yaptım merak ettim şimdi.Bu arada bende 4 sene once hamile kaldim o kadar cok agladim ki. Istemiyordum ogrendigimde de 6 haftalikti. 6 haftalikta kaybettim zaten..
Ama suan burdaki insanlari o kadar iyi anliyorum ki. O zaman ben burda konu acsaydim istemiyorum diye insanlarin beni neden linc ettiklerini bile anlamayacaktim..
Ama suan binlerce insani cok iyi anliyorum..
O yuzden iyi ki kk var..
Dualariniz icin tesekkur ederim rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin...
6 haftalıkken düşük yapınca daha hamile kalmadınız mı hiç. Malum 5 haftalıkken düşük yaptım merak ettim şimdi.
Sorma abla, bir haftadir ne gerginlik ne stres ne uzgunluk,daha birinin ihtimaline hazir degilken. Oyle bir sey olursa dillerden dillere dolasirim herhalde. Bir Koalina vardi, cocuk sevmezdi istemezdi asla. Sone abir gun hamile oldugunu ogrendi hem de ikizmis diye ne dalga gecerlerTesekkur ederim. Vardir bir hayir diyorum artik biraz daha alistim gibi.
İsteyerek hamile kaldım her gün test yaptım falan ama o öğrendiğim ilk gün sabaha kadar uyumadım 2 gün manyak gibi kendimle konuştum evde 500 volta atmışımdır (eşim şehir dışındaydı ona da söylemeyince sapıttım resmen)
Bu arada ileride çocuğa asla anlatmayacağım bir detay:
Gebelik testinde çift çizgi görünce ağzımdan çıkar ilk sözcük "hass..." şeklinde bir küfür oldu
Çok utanç verici ama böyle :)
Sonra eşimin sevinci, benim ne olduğunu anlayamadığım hallerim, dış gebelik şüphesi diye korkmamız derken baktım ki alışmışım.ta ki ilk kez kusmama kadar
Sonrasını anlatmak istemiyorum :)
Hayırlı olsun, kendine zaman tanı.. böyle hissetmek çook normal
Hayir canim hala kalamadim
Yakın zamanda nasip olur inşaAllah şimdi anladım olayı
Koa hayırlı olsunn! :)En fenasi benim, bir de ikiz olabilir dendi. Daglara cikcam D
Tesekkr ediyorum. Demek ki artik bizim vaktimiz gelmisKoa hayırlı olsunn! :)
Eski simaların hamilelik takvimleri olmuş hep bugünlerde. :))
Sizi gördükçe kendimi çok geç kalmış hissediyorum.
Evet bugün öğrendim hamile olduğumu..
1.5 yıllık evliyim..
2 ay önce yumurtalıklarımın tam gelişemediğini öğrenince doktorum klomen kullandırdı ona rağmen çok büyğmemişti yumurtalıklarım bende o korkuyla korunmadım ve hamile kaldım..
Yani hem istiyordum hemde kafam karışıktı çünkü henüz genç olduğumu da düşünüyordum anne olmak için (25)..
Allah isteyen herkese nasip etsin ama ben bugün ögrendigimden beri o kadar karışık duygular içindeyim ki basım ağrıyor su an ..
Bütün bunlar anne olma , kariyerimi etkileyecek mi düşüncesi , çok gencim erken mi vs ağlamaklıyım..
Benimle aynı duyguları yaşayanlar oldu mu aranızda ??[/QUOTEQUOT
Endisenizi anlıyorum bir çocuğun sorumluluğunu almak kolay değil anne olabilmek kolay birşey değil sürekli ilgi alaka isteyen küçücük bir melek giriyor hayatınıza ve tüm hayatınız tamamen değişiyor her şeyi ona göre ayarlamak zorunda kalıyorsunuz artık Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin hepimizi de sevgi ve sabırla annelik yapmayı nasip etsin inşallah
Ne ikiz miEn fenasi benim, bir de ikiz olabilir dendi. Daglara cikcam D
Hayırlı olsun inşallah.Evet tam olarak o ikileme düştüm olmayacak korkusu oluşmuştu ..
İstiyorduk ama bu kadar erken olması sanırım sok etkisi yarattı ..
Hayırlı olsun evladınız bu arada bende güzel düşüncelere o kavuşurum insaallah yakın zamanda.
Bende 20 yaşında hamileydim ve 21 yasimda doğurdum cok cok güzel bişey annelik duygusu . Karnında bir can taşıyorsun . Hem rabbim sana kaldiramayacgin yükü vermez . Raht ol . Hem kariyer yaparsın hem çocuk . Kim demiş yapamazsın diye . Hem çocuk aile bağları ida kuvvetle dirir bence sukretEvet bugün öğrendim hamile olduğumu..
1.5 yıllık evliyim..
Benimle aynı duyguları yaşayanlar oldu mu aranızda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?