- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Yorumuna kesinlikle katılıyorum.Konuyu bir tek ben mi dogru okudum acaba? Nasil bir okumaniz var da istemiyorsan korunsaydin diyebiliyorsunuz
Kadinin yumurtaliklarinda sorun varmis, ilac kullaniyormus dogal olarak cabuk hamile kalamayacagini dusunup korunmamis. Dusundugunun aksine hemen hamile kalinca da erken oldugunu dusunmus cunku belki de yillarca ugrasacagini dusunuyordu.
Muthis anlayissiz insanlarsiniz ya bir de annelikle ovunuyorsunuz,insanlarin duygulariyle annelik bilinciyle dalga geciyorsunuz. Insanlara karsi bu anlayissizlikla, agzina geleni saymakla nasil cocuk egittiniz veya egiteceksiniz ne ogreteceksiniz. Az sakin olun, kendi ofkenizi hayata karsi kizginliginizi milletten cikarmayin.
Korkuların cok normal canım sonuna kadar endişelenebirsin.Sonucta yeni bir hayat yeni bir tecrübe.Evet belkı zaman zaman kendıne aıt bir hayatın olmadığını düşüneceksin hatta bu bir süre kesinlikle öyle olacak ama emin ol her şey düzene öyle güzel giriyor ki yaşayınca göreceksin nasipse.İki buçuk yıllık anneyim ve bu yıllardan çıkardığım en önemli ders günün başında ortasında sonunda iyi ki diyosun.Hayatta hep iyikileriniz olsun ...Evet sanırım öyle ..
Ben su an daha çok hayatım nasıl şekillenecek , kendime ait bi hayatım kalmayacak tarzı korkular yasıyorum ..
İşimi elime alamadım ya tamamen engellenirsem diye korkuyorum..
Hayırlısı olur insaallah ..
Madem hazır değilsin niye korunmadın.
Bazı insanlar anne olmasın lütfen.
Ben bebeğimin kakasının sarısına kurban olurum.
Tarzı yorumlara hazır ol arkadaşım.
Sebebini merak ediyorsan son konuma bakabilirsin..
Rabbim hakkında hayırlı ve en güzel olanı versin. Kendine zaman tanı kötü düşünme lütfen.
Bir de 1.5 yıllık evliymişsin.
Ben 8 aylık evli olmama ve bu 8 ayın sadece 2 ayını eşimle geçirmiş olmama rağmen 5 haftalık gebeliğimde düşük yapınca sevindim diye ne kadınlığımın sorgulanmadığı kaldı ne anneliğimin...
Bebeğe daha ruh üflenmemişken adet olur gibi düşük yaptım ve evet hayırlsı buymuş dedim sevindim. Sanane???????Kürtaja dahi karşı olan bir insan değilim (düzgün korunmaya rağmen ya da tecavüz sonucu vs. hamile kalındıysa)
Konunuzu da bilmiyorum. Ama şu çok cümleniz gerçekten çok çok itici geldi. Düşük yaptığına sevinmek nedir yahu?
Bebeğe daha ruh üflenmemişken adet olur gibi düşük yaptım ve evet hayırlsı buymuş dedim sevindim. Sanane???????
Bir de kürtaja karşı değilmişsin.
Sahte medeniyetiniz batsın..!
Korunmayınca da olmuyor ben hiç korunmuyorum 5 yıldır.Allah veriyorsa veriyor işte demeyi öğrendim.İkizleri Tüp bebek yaptım sonra da korunmadım.Ben de hep derdim planlı yapıcam korunucam istediğim zaman hamile kalıcam diye ama Allahın takdiri ne ise o oluyor.5 yıl oldu olsa olurdu korunmadığım halde , nasip diye de birşeyi unutmuyorum artık.Tedbiri alıp takdiri Allah a bırakmak gerek ama bazen tedbirsiz de olmayınca olmuyor,tedbir alsan da olucağı varsa oluyorBugun bu konular çok arttı . Istemiyorsanız neden korunmadınız ?
Önlem Alınca olmuyor yani malum.
Aynen hersey nasip işte . HayırlısıKorunmayınca da olmuyor ben hiç korunmuyorum 5 yıldır.Allah veriyorsa veriyor işte demeyi öğrendim.İkizleri Tüp bebek yaptım sonra da korunmadım.Ben de hep derdim planlı yapıcam korunucam istediğim zaman hamile kalıcam diye ama Allahın takdiri ne ise o oluyor.5 yıl oldu olsa olurdu korunmadığım halde , nasip diye de birşeyi unutmuyorum artık.Tedbiri alıp takdiri Allah a bırakmak gerek ama bazen tedbirsiz de olmayınca olmuyor,tedbir alsan da olucağı varsa oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?