hamileyim!!

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Teselliye ihtiyacım var sizden başka kimseye soylemedim zaten korkuyorum galiba...
Evet 2.cocugu hep istiyorduk uzun zamandırda düşünüyordum ama maddi açıdan biraz daha rahatlamamizi bekliyordum korunuyordum da 3yildir pezervatifle korunuyorduk hic bir problem yoktu.Ben de eşim de iistiyorduk bir cocuk daha ilk bebegim 3yasinda aralarında fazla yaş farkı olmasın diyordum ama maddiyat da beni korkutuyordu 1yil daha duralım diyorduk ögrendigimden beri agliyorum eşim de kızıyor 2 çocuğa maddi açıdan bakamiycaz mi diye Allaha sukret diyor hic olmayanlar var diyor kendimi çok suçlu hissediyorum

Neden suçlu hissediyorsunuz sanki cinayet işlemişsiniz. Hazırlıksiz hamile kalmak her zaman bir sok etkisi yaratır. Normaldir. Zaten ikincisini de istiyormuşsunuz. Bence kendinize biraz zaman tanıyın maddiyati bir an kenara bırakın. Bir bebek gelicek insallah. Benim ikinci oglum doğduğunda ilki 2 yasinda bile değildi. Üzülmeyin. Yaş farkı gayet iyi.

Çocuga yetersiz olacağınızdan mi korkuyorsunuz. Olan olmuş harcamaları dikkatli yaparsiniz, bakarsınız. Hayırlı olsun

Maddi olarak orta haliyiz esim su anda asgari ücret aliyor bende ineklerimiz var onlara bakıyorum ama artık bakamiycam ev ve arabamizda var çok şükür

Hiç üzülme canım. Bak biz de dünya para döküyoruz, iğneler, can acısı bir sürü sıkıntıya rağmen elimize geçmiyor. 9 aya kadar biraz daha rahatlarsınız belki.

Abartıyorsunuz. Sukredin akışına bırakın hayırlı olsun sağlıcakla doğsun. Bir arkadaşım vardı ikinci supriz olmuştu istemiyorum ağladığını filan söyledi 12 haftalıkken aniden kaybetti ve çok üzülüp vicdan azabı çekti. O yüzden diyorum ki şükredin. Rizkiyla gelsin ins.

Son düzenleme:
Evet hayat şartları zor ama nasılsa 2.cocuğu düşünüyormuşsunuz. Bir sene erken olması çok da zorlamayabilir, 3 yaşta güzel bir zamanlama aslında. Üzülmeyin, hep bebek hisseder deniliyor istenmediğini hissetmesin bebeğiniz.

Vardır bir hayır şükredin bende hamile olmayı istiyorum ama 1 bçuk yıla yakındır daha kısmet olmadı

Sizin durumunuzu yaşayan o kadar çok insan var ki.. ama üzülmeyin, hem istiyormuşsunuz da. İsteyip de olmasaydı ya da daha geç olsaydı daha mı iyiydi?
Hayırlı olsun.
Her zaman dediğim gibi: çocuk kısmetiyle gelir.

ayıptır sorması prezervatifle korunurken mi oldu
yanlış anlamayın merak ettim nasıl olur demek için yazmadım

Hayırlı olsun. Yaş farkı normal biz de aralarında 3 er yaş olan 3 kardeşiz. Çok da güzel olmuş yani az yaş farkımızın olması. Zaten düşünüyormuşsunuz üzmeyin kendinizi. Vakti saati gelmiş 2. Bebişinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…