- 13 Nisan 2014
- 202
- 43
- 118
- Konu Sahibi sekerzadem
-
BendeBenim de böyle bi derdim olsun diye çok dua ediyorum, inşallah kabul olur.
Aynen ben ikiz üçüz beşiz olsun diye dua ettim az önce düşün işte canımBendekazara hamile kalmanın nasıl bişey olduğunu merak ediyorum, hatta inşallah bi gün yaşarım bile diyorum ☺☺
Rabbim elbet nasip edecek canımBebeği veren Rabbim rızkını da verir elbet üzülmeyin
Bizlere de böyle sürprizle gelse keşke bebeğimiz
Ağlıcammm simdi yaaBenim de böyle bi derdim olsun diye çok dua ediyorum, inşallah kabul olur.
Hayır canım sakınAğlıcammm simdi yaa
Mesajına çok duygulandım be kuzumm Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sana da inşallahHayır canım sakınüzülmek yok umutsuzluğa kapılmak yok, tevekkül var sabır var Allah büyüktür elbet nasip olacak bi gün. Üzülme canım. Ben neler neler düşünüp nasıl hatalara düştüm gaflette Allah bi daha yaşatmasın
Eşimdan boşanmak için avukatla konuştum hatta protokol hazırlayacaktı o gün eşime dedim boşanalım diye çünkü sıkıntı bende elimde sorun yo, onun çocuğu ailesi olsun diye nasiı korkunç şeyler düşündüm benHayır canım sakınüzülmek yok umutsuzluğa kapılmak yok, tevekkül var sabır var Allah büyüktür elbet nasip olacak bi gün. Üzülme canım. Ben neler neler düşünüp nasıl hatalara düştüm gaflette Allah bi daha yaşatmasın
Aminn canımmm hepimize inşallahMesajına çok duygulandım be kuzumm Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sana da inşallah
Ahhh benimm kuzummm dualarıma seni de aldımEşimdan boşanmak için avukatla konuştum hatta protokol hazırlayacaktı o gün eşime dedim boşanalım diye çünkü sıkıntı bende elimde sorun yo, onun çocuğu ailesi olsun diye nasiı korkunç şeyler düşündüm benHanDenizz
aminnn canım aminnAhhh benimm kuzummm dualarıma seni de aldımRabbimin izniyle inşallah evlat hasreti ile yanan herkese cennet kokulu evlat nasip etsin Rabbim aminn ecmain
Rabbim en hayırlısını versin hepimize de inşallahAynen ben ikiz üçüz beşiz olsun diye dua ettim az önce düşün işte canım
Rabbim elbet nasip edecek canımrabbim nasip etmeyeceği hiç bir şeyin hayalini kurdurmaz elhamdülillah ♥
Dünyanın en zengin insansınız eğer huzurunuz ve size destekçi bir eşiniz ve sağlıklı çocuklarınız varsa.Ogluma hamile kaldigimda 9 buçuk yıl borcu olan bir ev,ikimizinde bir türlü doğru düzgün alamadığımız asgari ücret maaşımiz,ve orta halli bir arabamız vardi.Planli istemiştik ama nasi bakacagimizi kara kara dusunuyoruk.Herkes çocuk kismetiyle gelir derdi ne olabilir ki ne kadar değişebilir durumumuz derdim.Hamile olduğum için işten çıkarıldım.Ustune esimide işten çıkardılar ve 2 ay iş bulamadi yazın ek iş yapıp biriktirdiği parayla gecindik yaklasik 4 ay.Sonra asgari ücretle bir işe girdi.Arabanin muayenesini bile yaptıracak paramız yoktu düşünün.Oglum doğdu,arabayi satıp kredi borcunu yapilandirdik.Ve inanır mısınız oğlum 1 yaşına gelmeden eşim devlet memuru oldu.Suan 6 bin TL'ye yakın maaş alıyor.Elimize geçen her parayı eve yatırdık 6 bin TL kaldı ev borcumuz ve yine orta halli bir arabamız var.Oglum mucize gibi geldi hala inanamiyoruz ikimizde.Her çocuk kismetiyle gelir üzülmeyin,Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin.Maddi olarak orta haliyiz esim su anda asgari ücret aliyor bende ineklerimiz var onlara bakıyorum ama artık bakamiycam ev ve arabamizda var çok şükür
Senin yazılarıni okuduğumda nasil iyi geliyor anlatamam oğlum 3.5 yaşında ilâhımı kuruttu o kadar çok zorluyor ki bazen beni nasil desem sadece oturup kafami dinlemek istiyorum bütün gece sessizce ama muhtemelen sızıp kalıcam ve oğlumun çişim geldi diye haykırmasi ile uyanicamKüçüğüm benim şansım, iyi ki olmuş dediğim canım.
Ansızın çok zor bir dönemde geldi, 5 aylık çocuğum varken hamile kaldım ama 1 kere üzülmedim.
Çünkü ilkine çok üzülmüştüm ve sonuç hala mutsuz ve sorunlu bir çocuk.
Bunu gördüğüm için, tüm benliğimle sevdim onu öğrenir öğrenmez.
Siz de benim hatama düşmeyin, karnınızdaki can, sizi en iyi hisseden o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?