hamileyim

teprikler canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip etsin
darısı benim başıma:teytey::teytey::teytey:

Tebrikler canımm.Bugün ne kadar güzel bir gün ya!!Bende bugün mutlu haberimi aldım.Allah sonuna kadar mutluluğumuzu sürdürsün ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsinnn...Değerin kaç çıktı canım.

114,7 İYİ MI SENCE SEKERIM EVET KATILIYORUM ALLAH BUTUN ISTEYENLERE NASIP ETSIN BU MUTLULUGU

Bu arada ıremcım senı de tebrık edıyorum cok mutlu oluuoyrum bu haberlerınızı duyunca hala heyacanlıyımmmmmmm

canımm tebrıkelr çift çzigi topıkınede her ver eklım orda senı listemıze sağlıkla kucagına da alırsın inş

buneya senın çift çizgi topıkınde adın yokmuyud canım.. adın yoksa ekelme yapamıyorum ama çok çok tebrık edrım tup bebkmı sneınkı canım kaç yıllık evlisinz

114,7 İYİ MI SENCE SEKERIM EVET KATILIYORUM ALLAH BUTUN ISTEYENLERE NASIP ETSIN BU MUTLULUGU

Evet canım gayet güzel.Mutlu haberi ikimizde aynı gün aldık.İnnnşalllah hayırlısı ile bebelerimizi aynı zamanda kucağımıza alırızzz:dance::dance::dance:

Tebrik edrim cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin...

sızınde sanırım çocugunuz olmuyor benımde 5 sene olmadı 2 kez tup bebek tedavısı oldum gene olmadı sonunda kuranı kerımde bır dua var onu okudum hemen oldu 3 arkadasımda o dua ıle hamıle kaldı okumayı dusunursen bu mubarek aylarda sana yazarım sua 2 tane cocugum var 3 çocuga hamıleyım 10 yıllık evlıyım 29 yasındayım kendılıgınden hamıle kaldım bu gunlerı hayal bıle edemıyordum çok zor gunler gecırdım yapmadıgımız yontemler kalmadı o yuzden derdınızden anlarım ıstersen duayı mesaj at anlatayım darısı tum olmAYANLARA AMIN

hayırlı uğurlu olsun.... sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bir bebek diliyorum... bu sayfalarda güzel haberler almak moral oluyor........

Bana da bu duayı gönderirmisin lütfen....

canım dua hangi dua yardımcı olursan sevinirim bütün anneler sabırsızlıkla bekliyodur inan yazarmısın duayı bizlere:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…