hamileyim

ayyyy cok sevindim o zaman bak RABBIMIN HEDIYESI O ANNESI KIZZZ
korkma bi seycik olmaz ikiz gibi buyurler maddi durumunda iyi madem HADIII HAYIRLISI ABLACIM benimde iki tane 2yas var aralarinda simdilik
heee kayinvaldemin 3cocugununda arasinda 18ay var yani 9ayda 1hamileleik hemside saglikli ve dalyan gibi masallah doktor bilmezle SEN RABBIME SIGIN ICINI FERAH TUT

çok sevindim.evet çok zor ama onu veren rabbim kolaylığını da verecek emin ol.ben de tedaviyle aldım yavrumu kucağıma o yüzden sen de bilirsin aslında ne zor bişey evlat sahibi olmak.demek ki sen yavrunun şükrünü çok güzel yapmışsın ki rabbim sana 2. ödülü yormadan göndermiş.hayırlı uğurlu olsun.

yazmayacaktım ama meraklı ben seni daha aklı selim biri sanıyordum.çoooook yanılmışım.sen kim oluyosun da başkaları adına karar verebiliyosun.bizler evlat katili olmayacak insanlarız çok şükür.

çok çok çok sevndim
herşeyiyle size verilen 2. mucize bu bebek

bnm annemde abime tedaviyle hamile kalmış 2 sene olmamış
abim çok yaramazmış annem 2. çocuğu hiç düşünmemiş
bnde kaza kurşuymuşum
annem beni aldırmaya giderken anneannem hakkımı sana helal etmem
beraber bakarız büyürler 1.sini zor aldın kucağına bu sana Allahın hediyesi
aldrırısan ya sana ya da oğluna bişy olur demiş annem kapıdan dönmüş

şimdi iyiki doğurmuşum sen yanımdasın oğlum uzaklarda diyo

Allah sağlık versin herşeyin üstesinden gelirsiniz
şimdiden hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün

Canım, bu söylediklerinden sonra ne denebilir, Allah sağlıkla doğurmak, kucağına almak nasip etsin. Kolaylıkla büyütürsün inşallah. Bir de ilk bebeğine zorluklarla kavuşmuşsun, bu sana tam bir hediye olmuş. Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın...

Benden sonraki iki kardeşim de benzer şekilde yakın arayla doğdular. Annem ikiz bebek gibi büyüttüğünü söylerdi, elbette kolay değil ama Allah'ın sürprizi işte. Sırf bu yüzden hâlihazırda anne rahmine düşmüş bir bebekten nasıl vazgeçilebilir, bu nasıl dile getirilebilir, bu nasıl bir vicdandır anlamıyorum, anlamayayım da zaten..

Konu sahibesini de tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Emin ol yıllar sonra "iyi ki olmuş" diyeceksin. Ben mesela ikisinin de ablasıyım, evet hepimiz kardeşiz ama o ikisinin arsındaki bağ çok başka. Beraber büyüyüp, her şeyi beraber öğrenecek, keşfedecekler gamyoncuiremsu

hayırlı olsun arkadaşım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş
arkadaşlar boşverin meraklığı reytingini arttırmaya çalışıyor yoksa bu söyledikleri akla mantığa sığmıyorr

Sizlere gelince nisan anneleri,

sizden farklı düşünen insanların fikirlerine saygı duymayı umarım bir gün öğrenirsiniz... Yine saymışsınız bana, ama ben her zaman olduğu gibi terbiyemi bozmayacagım sizin bana karşı kullandığınız o ipe sapa gelmez laflarınıza karşı... "buraya yazdıklarını ilk önce kendi başına gelecekmiş gibi bi düşünde öyle yaz " denmiş, ben de tam öyle yaptım zaten, kendi basıma gelecekmiş gibi düşündüm, eğer bebeği doğurursam basıma gelecekleri düşündüm, neler yaşayabilirim onları yazdım ve açık bir şekilde belirttiğim üzere ben olsam aldırırdım dedim. Herkes hayat görüşüne, dini inançlarına göre fikir belirtmekte özgürdür. Ben böyle düşünüyorum, sizler de öyle düşünüyorsunuz. Allah herkese istediğini versin...

Bu arada bursasu kelimeleri gayet düzgün seçiyorum. "Züğürt tesellisi" deyimi, ülkemizde kullanılan, güzel bir deyimdir. Türk Dil Kurumu sözlüğünden konu hakkında bilgi edinebilirsin.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:

Hele şu evlat katili yakıştırmalarınız beni benden etti valla.. Bravo.. İnsan karalamakta üstünüze yok... alkisalkisalkis

meraklı deemek kendi başına gelcek gibi düşündün
sen bu karamsarlıkla fazla yaşamazsın
nasıl bi hamilelik geçirdin
anneliği nasıl tadıyosun şaştıımmm

sen merak etme biz nisan anneleri olarak başkalarının düşüncesine çok güzel saygı duyuyoruz ama senin için aynı şeyi söyleyemiyeceğim
Sen (haşa) Allahmısın ya bir cana kıy diyebiliyorsun bu nasıl bir vijdandır ben bu insanları anlayamıyorum evlat hasreti çeken milyonlarca insan varken rabbimde arkadaşa böyle bir fırsat vermişken aldırmakta ne demek !!!!!!!

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun bebeğin bu arada....

Sen adın gıbı dusuncelerınle de mısafır kalıyosun canım
haklısın bız dusunce ozgurlugunu baskalarına verdıgımız sacma sapan fıkırler olarak gormuyor ve bole dusunenlerıde kabul etmıyoruz

kızlar 10 aylık bebegim var.bugün evde test yaptım çift çizgi.gece çok bulantı ve baş dönmem vardı.çok şaşkınımkafamçokkarıştı

canım seni topikten hatırlıyorum
nekadar güzell yaa allahım sana hediye göndermiş...
allah hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsinn

mügecim ve yelizcim söylediklerinize imzamı atıyorumm
karnındaki evlat değilmidirki onu göz göre göre aldırmak normal bişey olsun sivilce patlatıyo sanki kadındaki rahatlığa bak.
sağlık sorunu falan olsa anne riskdeyse kesinlikle sözüm yok tabi...

meraklı evlat katili lafına niye takıldın ki.bi çocuğu anne karnına düştükten sonra aldırmanın adı bu.belki türk dil kurumuna başvurmak istersin.

meraklı sende istenmediğin yerde durmamayı öğrensen kapıdan kovuyoz bacadan giriyosunnnn

burası sizin topiğiniz değil, karıstırıyorsun. Ayrıca sizin diye bir şey de yok zaten esasında, 2009 nisan annesi olduguma göre 2009 nisan anneleri topiğine de girip, yazabilirim düşüncelerimi ama içinizde bir kaç kişi hariç hiç birinize bir şey yazmak gelmiyor içimden. Çünkü ikiyüzlülük yaptınız. Hepiniz verdiğim bilgiler için teşekkür ederken, birisi benim için negatif bir şey söyledi, hepiniz arkasından döküldünüz sen şöylesin, sen böylesin diye... Onca zaman bana yüzüme teşekkür etmiştiniz ama içinizden hiç de öyle geçmiyormuş. Daha ilk bastan çıkıp tavrınızı belli edip dürüst olabilirdiniz ama yapamadınız...

meraklı evlat katili lafına niye takıldın ki.bi çocuğu anne karnına düştükten sonra aldırmanın adı bu.belki türk dil kurumuna başvurmak istersin.

Senin sözlüğünde bu olabilir ama biz buna istenmeyen gebeliği sonlandırma diyoruz. Ha ben meraklı değilim, karnımdaki bebeği aldırmaya, güle oynaya gitmem, tabi ki çok üzülürüm. İşte tam da bu yüzden çok ama çok dikkat ediyorum istemeden zamansız hamile kalmamaya, önlemimi alıyorum. ( bu sözler fokurfokur arkadasımıza söylenmemiştir, üstüne alınmasın lütfen).

meraklı sen mi bakacaksın çocuğa yada sen emzireceksin galiba hatta aldır anam günahı benim boynuma de daha yerinde olur.

evet meraklı nisan anneleri topiğine girip yazabilirsin ama kaç kişiden cevap alacağın yada olumlu cevap alacağın muamma.... bilirkişi tavırlarından vazgeç be güzelim google elimizin altında herkes senin kadar bilgili. sonuçta senin de genel olarak yazdıkları google dan bulduklarından copy paste çoğu zaman yani dehşete düşmüoruz aa bu kız neler biliyo vay canına falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…