- Konu Sahibi FOKURFOKUR
-
ayyyy cok sevindim o zaman bak RABBIMIN HEDIYESI O ANNESI KIZZZarkadaşlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.doguracagım yaşım 32 eşim çok sevindi maddi durumumuz iyi.hayırlısı bana çok zor olacak ama yapacak bir şey yok şu anda.aldıramam o günaha giremem .ve en önemlisi arkadsaşlar benim 1, bebegim tedaviyle olmuştu 4, denemede kalmıştı. hamile kalamam dogal yoldan diye düşündügüm için korunmayı yapmıyordum.ama allah verdi.hepinize teşekkürler.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.doguracagım yaşım 32 eşim çok sevindi maddi durumumuz iyi.hayırlısı bana çok zor olacak ama yapacak bir şey yok şu anda.aldıramam o günaha giremem .ve en önemlisi arkadsaşlar benim 1, bebegim tedaviyle olmuştu 4, denemede kalmıştı. hamile kalamam dogal yoldan diye düşündügüm için korunmayı yapmıyordum.ama allah verdi.hepinize teşekkürler.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.doguracagım yaşım 32 eşim çok sevindi maddi durumumuz iyi.hayırlısı bana çok zor olacak ama yapacak bir şey yok şu anda.aldıramam o günaha giremem .ve en önemlisi arkadsaşlar benim 1, bebegim tedaviyle olmuştu 4, denemede kalmıştı. hamile kalamam dogal yoldan diye düşündügüm için korunmayı yapmıyordum.ama allah verdi.hepinize teşekkürler.
hayırlı olsun arkadaşım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş
arkadaşlar boşverin meraklığı reytingini arttırmaya çalışıyor yoksa bu söyledikleri akla mantığa sığmıyorr
Sizlere gelince nisan anneleri,
sizden farklı düşünen insanların fikirlerine saygı duymayı umarım bir gün öğrenirsiniz... Yine saymışsınız bana, ama ben her zaman olduğu gibi terbiyemi bozmayacagım sizin bana karşı kullandığınız o ipe sapa gelmez laflarınıza karşı... "buraya yazdıklarını ilk önce kendi başına gelecekmiş gibi bi düşünde öyle yaz " denmiş, ben de tam öyle yaptım zaten, kendi basıma gelecekmiş gibi düşündüm, eğer bebeği doğurursam basıma gelecekleri düşündüm, neler yaşayabilirim onları yazdım ve açık bir şekilde belirttiğim üzere ben olsam aldırırdım dedim. Herkes hayat görüşüne, dini inançlarına göre fikir belirtmekte özgürdür. Ben böyle düşünüyorum, sizler de öyle düşünüyorsunuz. Allah herkese istediğini versin...
Bu arada bursasu kelimeleri gayet düzgün seçiyorum. "Züğürt tesellisi" deyimi, ülkemizde kullanılan, güzel bir deyimdir. Türk Dil Kurumu sözlüğünden konu hakkında bilgi edinebilirsin.
kızlar 10 aylık bebegim var.bugün evde test yaptım çift çizgi.gece çok bulantı ve baş dönmem vardı.çok şaşkınımkafamçokkarıştı
meraklı sende istenmediğin yerde durmamayı öğrensen kapıdan kovuyoz bacadan giriyosunnnn
meraklı evlat katili lafına niye takıldın ki.bi çocuğu anne karnına düştükten sonra aldırmanın adı bu.belki türk dil kurumuna başvurmak istersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?