- Konu Sahibi FOKURFOKUR
-
Sizlere gelince nisan anneleri,
sizden farklı düşünen insanların fikirlerine saygı duymayı umarım bir gün öğrenirsiniz... Yine saymışsınız bana, ama ben her zaman olduğu gibi terbiyemi bozmayacagım sizin bana karşı kullandığınız o ipe sapa gelmez laflarınıza karşı... "buraya yazdıklarını ilk önce kendi başına gelecekmiş gibi bi düşünde öyle yaz " denmiş, ben de tam öyle yaptım zaten, kendi basıma gelecekmiş gibi düşündüm, eğer bebeği doğurursam basıma gelecekleri düşündüm, neler yaşayabilirim onları yazdım ve açık bir şekilde belirttiğim üzere ben olsam aldırırdım dedim. Herkes hayat görüşüne, dini inançlarına göre fikir belirtmekte özgürdür. Ben böyle düşünüyorum, sizler de öyle düşünüyorsunuz. Allah herkese istediğini versin...
Bu arada bursasu kelimeleri gayet düzgün seçiyorum. "Züğürt tesellisi" deyimi, ülkemizde kullanılan, güzel bir deyimdir. Türk Dil Kurumu sözlüğünden konu hakkında bilgi edinebilirsin.
bu da sana mevlamın hediyesi olsun canım... allah güzel sorunsuz bir hamilelik geçirmeni, evladını hayırlısıyla kucağına almayı ve güle güle büyütmeyi nasip etsin. şimdiden analı bablı yütüsün rabbim a.s. .arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.doguracagım yaşım 32 eşim çok sevindi maddi durumumuz iyi.hayırlısı bana çok zor olacak ama yapacak bir şey yok şu anda.aldıramam o günaha giremem .ve en önemlisi arkadsaşlar benim 1, bebegim tedaviyle olmuştu 4, denemede kalmıştı. hamile kalamam dogal yoldan diye düşündügüm için korunmayı yapmıyordum.ama allah verdi.hepinize teşekkürler.
tüm dürüstlüğümle meraklı misafirin yazdıkalrına katıldığımı söylemek istiyorum.kendisini hiç tanımadım çok sonradan üye oldum bu siteye eski yaşanmışlıkalrınızı da bilmiyorum...
bebek bekleyen arkadaş doğurmaya karar vermiş fikrine saygı duymamak mümkün değil.mutlulukla sağlıkla büyütsün..
kendimi düşündüm yazdıklarını okuyunca naparım diye.en başta ne vücudum ne de psikolojim bu hamileliği kaldıramaz şu an için..yeterince ilgilenemeyeceğim belkide anne karnında yeterince besleyemeyeceğim kısacası yetemeyeceğimi bildiğim düşüncesini taşıyamam kaldıramam.
belki olaya dini boyutuyla bakmadığım için tepki duyacaksınız
kendini tam manasıyla hazır hisseden evlat sahibi olmalı.
fokurfokur ,canim Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah
merakli_misafirin aldir demesinden haric diger anlattiklarina katiliyorum ,eltim yaklasik bir hafta önce 3 aylik bebegini düsürdü ve onunda 11 aylik oglu var
rahim kendini toplayamadigindan bebek malesefki beslenememis icinde ve kürtajla aldilar bebegin ölüsünü
görümcemde bu sekilde hamile kaldi ve istemeyerekte olsa cocugu dünyaya getirdi,suan psikolojisi o kadar bozuk ki anlatamam ilac tedavisi görüyor,kocasiyla problemi hic yoktu suan nerdeyse ayrilma noktasindalar,cocuklarina karsi bile öyle agresifki,kendini salmis olmasida cabasi
sana su dakikadan sonra diyebilcegim tek sey ,bebegin dunyaya geldikten sonra (Allahin izniyle) esinden devamli destek olmasini iste,kendini yipratmamaya calis,
icin dolup tastiginda esle dostla paylas,paylaski paylasmazsan görümcem gibi büyük bi patlama yasayabilirsin ve canim son olarakta doktor kontrollerini hic aksatma bebegin gelisiyor mu ,rahimin kaldiriyor mu hep didik didik ettir
simdiden hayirli dogumlar sana :1hug:
evet meraklı nisan anneleri topiğine girip yazabilirsin ama kaç kişiden cevap alacağın yada olumlu cevap alacağın muamma.... bilirkişi tavırlarından vazgeç be güzelim google elimizin altında herkes senin kadar bilgili. sonuçta senin de genel olarak yazdıkları google dan bulduklarından copy paste çoğu zaman yani dehşete düşmüoruz aa bu kız neler biliyo vay canına falan diye.
kızlar 10 aylık bebegim var.bugün evde test yaptım çift çizgi.gece çok bulantı ve baş dönmem vardı.çok şaşkınımkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?