hamileyim

istenmeyen gebeliği sonlandırma diyorsunuz da ne demek? siz kaç kişinsiziz orada topiği açan kişi ıSTEMEDıĞı bir gebelik olduğunu değil BEKLEMEDıĞı bir gebelik olduğunu yazmış

anama anam bizimkiler burdaymış:):):)

fokur fokur arkadaşım hakkında hayırlısı olsun........

biz TEK BıLEGıZ............

allahımmm bu nasıl bir ego yaa
nisan anneleri senin kopyala yapıştırlarına teşekkür etti nezaketten ama herkese böğğ gelmiş senin bilmişliklerinden hala anlamıyorsun
istenmeyen gebelik diyoruz demiş meraklı sen tıp eğitimi alamadın da çokmu içinde kaldı kendi hayal dünyanda kendini doktor mu sanıyorsun ehehehe

ulaaaaaaaaaaa herkes burdaymis yaaaaaa donun bakim topigimize neyse kalabaligiz da bu aksam misafirde kabul edemeyiz bizim kizlar evli evine kizzzz

meraklı sen mi bakacaksın çocuğa yada sen emzireceksin galiba hatta aldır anam günahı benim boynuma de daha yerinde olur.

Bu nasıl bir düşünce böyle çiçek, ben diyor muyum size siz mi bakacaksınız iki çocuga birden, niye dogur diyorsunuz diye...

istenmeyen gebeliği sonlandırma diyorsunuz da ne demek? siz kaç kişinsiziz orada topiği açan kişi İSTEMEDİĞİ bir gebelik olduğunu değil BEKLEMEDİĞİ bir gebelik olduğunu yazmış

Ben arkadasa lafım yok zaten, benim lafım kürtaja evlat katilliği yaftasını yapıştıranlara...

Yok, çok şükür bu zamana kadar hiç bir şey içimde kalmadı, ne istedimse yaptım ama senin imamlık falan mı içinde kaldı da böyle fetva verir gibi konusuyorsun?..

musluman kadinin imami musluman olan allahin emrini bilen herkestir
birakin sunu kizlar kendi egosunda kaybolmus arkadas

seni mi bizmi biz sana hendek bile atlatamayiz zaten gerekte yok sanirim

bende 2008 nısan annesı olarak hayırlı olsun dıyorum..sızın gıbı 10 aylıkken hamıle kalan bırcok ınsan var....Herseyde bır hayır var..Rahat bır hamılelık gecırmenız dılegıyle..

Sizin yaptığınız yakıstırmalar da ( evlat katili vs.) cahiliye devrinde yaşıyormussunuz gibi... Bir de müslümanlık adına bunları söylüyorsunuz, çok yazık...

canım müslümanlık adına yazdıklarınız falan deip sinirimi bozma sen ne anlıyonda ne konuşuyon çocuk aldırmak cahiliye devrinde yoktu o zaman sadece kız çocukları diri diri toprağa gömüyolardı canım hem onlarda müslüman olmadan önceydi adı üstünde öğrende gel bu birrrr ikincisi aldırma fikrine karşıyız buna sadece kur'an_ı kerim değil yasalarda karşı tabiii tıbben bi sorun yoksa anlıycağın ne olursan ol ister müslüman ister yahudi ister sen ne sen seç aldıramazsın aldıranlar var onlarda bu işi gizlice yapıyorlar evet kim ne derse desin hiç bi zorunluluk yokken çocuk aldıran katildir bu böyledir fikir deil düşünce deil gerçekbudur google dan araştır istersen ben şimdi eşimle yemeğe çıkıom gelince devam ederiz bilmediğin konuları sor ben sana anlatiiim he bu arada imam yada müftü hoca falan deilim sadece müslümanım ve dinimi biliyorum canımmmm

cahiliye devrinde çocuk aldırmaya evlat katili deniyormuş ve günahmış çağdaş ve modern dünyada istenmeyen gebelik denilerek gayet normal bişey gibi aldırma kararı alına bilirmiş hmmm bakın tarih dersi de aldık.

arkadaşım hangi devirde olursan ol istersen yontma taş devrinde istersen 121. yyda ol karnındaki canlıyı kendi evladını sırf anlattığın sebeplerden aldırmak CANıLıKTıR.sağlık sorunları müstesna bunu her zaman söylüyorum...ama senin nasıl bi psikolojin nasıl bi egon varsa hep kendin haklısın biz cahiliz itici oluyor artık anlasana...sana karşı çıkan 1 değil 2 değil 3 değil bütün topik...hepimize ne kötülüğün dokunacak da biz sana tekbilek tepki göstermiş olalım neden seni savunan 1 kişi bile yok???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…