Hamileyim :(

Hem hamile kaldığına üzülüyorsun hem de hamilelik takvimi yapmışsın...
Bu ne yaman çelişki...

Nikahı kıyın ondan sonra yolunuza bakın biz ne yapalım
Çocuğu yapmaktan doğurmaktan sen sorumlusun

Son düzenleme:
Herhalde " beraber yaşıyoruz " yazmak uzun geldiği için kısaca " eşim" yazdınız olsa olsa sevgiliniz olur eşim demek için aynı soyadı taşımanız lazım bence

bu gençler neden böle ....herseyin yeri zamanı vardır...öğrenciliğin tadına varmak varken neden böyle yükümlülüğüne giriyosunuz...eş ayrıdır sevgili olmak ayrıdır....erkenden bazı seyleri tüketmek doğru değil...yazık ediyosunuz gencliğinize....

Kızlar biraz yavaş. Bune asabiyet böyle bir konumu bekleniyor hınç çıkartmak için.:19:

Ben şunu söyleyeceğim , evlenmeyi düşünmüyorum demişsin lakin ,eşim' de demişsin.

Sen ne istediğini bilmiyorsun sanırım. Keşkeee korunsaydın keşke demektende nefret ederim bu yüzden önlem almak iyidir :13:

Evlilik istemiyorsun , eşim diyorsun , hamilesin :25: Bence biraz olgunca düşün ve karar ver evlenmessen rezil olursun evlenirsen anne olursun :34:

Konu sahibesi bombaladın gittin,enkaz altında kaldık!
öküz altında buzağı,sevgili altında eş arıyoruz nerdesin?

stresin bebeğinede yansıyor elinden geldiğince daha sakin olmaya çalış
olan olmuş bundan sonrası için herşeyin daha güzel olması için uğraşmalıısn
kendini koyverme
zorda olsa herşeyin çözümü bulunur
okulunu dondurursun sevgilinin maddi durumu nasıl?:26:

Merhabalar. Ben ünv okyrm ikinci sınftym ve 4 aylk hamileyim. Annem çok tepki gösterdi kavga ediyoruz çok mutsuzum. Allah'tan eşim (evli değiliz ama evli çiftlerden tek farkmz nikahmzn olmaması) çok anlayışlı ve çok iyi. O evlenmemizi istiyor ama bn evlilk düşncek halde değilim annm istemiyr zatn ne bebeği ne eşimle evlenmemi. Zatn hamilelk beni aşırı duygusallaştırdı hem okul hem aile baskısıçok yıprandım hayattan çok korkar oldum napıcağımı bilemiyorum gözümden yaş eksik olmuyor artık Allah'ım kendime zarar vermekten korkuyorum

nikahınız yoksa eşin değil.
bu kadar basit.

yapılan yanlış tabiki ama olan olmuş bu durumda doğru olanı yapmak gerekiyor. tez zmnda nikah kıyın derim. ve bebeğini mutlaka doğur. aldırma sansın olsaydı bile bu çok gunah sakın yapma. doğurmazsan çok pişman olacaksın. dünyaya gelince hersey unutulur sana tavsiyem.hatta senden iyisi olmaz. senin tek yapmn gerekn eğitimini dondurman nikahlanman ve bebğini sağlıkla inşallah doğurman. bunları yapmaktan bska caren yok.herseyı sen düzeltebilrsn.hatalar unutulur affedilir. aklını başına topla kendine ve bebğine bişey yapma rahat olmaya çalış. ben bebeğimi istiyorum de. sevdiğimle evlenmk istyorum de. bak o zmn hersey çözülcek.ama yazdıkların bi garip geldi. adamın evlenmek istemesine şükretmn lazım. ve 4 aya kadar bu halde yaşayabilmşsen bundan sonrada yaşarsın.o gücü sende buluyorum.annelik bambaşka bişey . sen suan anne oldun . annenin dayanamayacağı acı yoktur.anne her zmn güçlüdür.

Sanırım arkadaş konuyu açmış 1 tane bile cevap yazmamış nedense işin ilginç tarafı başlık """ hamileyim """ ama arkadaş hamilelik takvimi bile yapmış hemen çokta mutsuz ve şikayetçi değil bu durumdan öyle gözüküyor :27::1:

belki ban yerim belki de tepki alırım ama söylemeden geçemeyeceğim. burda bu konu gibi birçok konu okudum..

sizin gibiler yüzünden, kızı üniversiteyi kazandığı halde göndermeyen aileler gördüm, ya da okuyup emek verdiği halde çalışmasına izin verilmeyen kızlar.... Madem cinsel hayatınız var neden korunmuyorsunuz ! korunmak çok zor yada çok masraflı birşey değil ki ! Bazı konu sahipleri gibi "korunuyorduk nasıl oldu bilmiyorum" demeyeceksiniz değil mi ?

ben burada ne evlilikdışı ilişkisini,ne de hamileliğini konuşacam ya da yargılıcam çünkü insanın başına hayatta herşey gelebilir hele ki aklınla hareket edemiyorsan.benim burada anlamadığım eşim dediğin insan madem iyi ve anlayışlı,ve üstelik evlenelim diyor.sen burada kalkmış 4 aylık hamile halinle ah vah ediyorsun.sorun ne kuzum?evlenmekten başka yolun var mı?

Back
X