Hamileyim :(

Ay iyi ki eşin var haa. Evli değilmiş te, tek fark nikah olmamasıymış.
İyi, o zaman çocuğundaki tek fark da evlilik dışı olması olur yani, bi problem yok.

Aman hani bi söz vardı ya delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkartamamışmıymıydı neydi o misal oldu kendi cevap bile vermemiş kuralalr olmasa ne savup savuştururlar kızada işte boşverin yeterince çeşitli cevap aldı zati :ssz:

Eşim diye bahsediyosunuz sevgilinizden madem öyle nikahlanmaktanda çekinmeyin. 4 aylık bir bebeği aldırmayı düşünmüyorsunuz dimi bildiğin kadarıyla imkansız yada tehlikeli. Hazır sevgiliniz anlayış gösteriyorken evlenmek tek çareniz zira zaman sonra fikirleri değişince çocuğunuzla ortada kalmayın

Merhabalar. Ben ünv okyrm ikinci sınftym ve 4 aylk hamileyim. Annem çok tepki gösterdi kavga ediyoruz çok mutsuzum. Allah'tan eşim (evli değiliz ama evli çiftlerden tek farkmz nikahmzn olmaması) çok anlayışlı ve çok iyi. O evlenmemizi istiyor ama bn evlilk düşncek halde değilim annm istemiyr zatn ne bebeği ne eşimle evlenmemi. Zatn hamilelk beni aşırı duygusallaştırdı hem okul hem aile baskısıçok yıprandım hayattan çok korkar oldum napıcağımı bilemiyorum gözümden yaş eksik olmuyor artık Allah'ım kendime zarar vermekten korkuyorum

Evlilik düşünecek halde değilsiniz ama bir bebeğin sorumluluğunu düşünecek haldemisiniz.

Okurken bebek bakabilecekseniz,zaten evliliğide yürütebilirsiniz.

Madem birlikte yaşıyorsunuz,bir nikah kıyıverin bebeğiniz için.

En azından bebeğiniz evlilik dışı bir bebek olmasın.

Son düzenleme:
Olan olmuş artık

madem aılenın yanında rahat değılsın

yıne sevgılının yanına gıtmelısın, hamılelık zor bı süreç yıpratma kendını

Anlamadığım evlenmeye hazır değılsın, ama anne olmaya hazırsın
bı sebebı var mı bunun?
Anne olmaya hazır olmasan normal ınsanlar gıbı korunurdun, ama sızde o da yok ilginç

üniversitede yıllarımda yurtta kalırken yaşadığım anılarım geldi aklıma.

Arkadaşım (çok samimi değildik) gebelik test çubuğunu eline almış sallayarak dolaşıyor odanın içinde...
karamelsiz bu sefer durum ciddi galiba hamileyim öyle hissediorum.
ben: sen okuldayken ben bakarım ona. burada bi çocuk eksik zaten

ve test sonucu belli olur..

bu seferde yırttık....

bu gibi durumnları yurtta kalan çoğu kız şahit olmuştur :)

Olan olmuş, bebek 4 aylık daha verilecek bir akıl yok bence.

Akılsız başın cezasını ayaklar çeker, adam kıvırmadan bir an önce evlenin, okulu da artık bir şekilde bitirirsin.

allah kızıma akıl fikir versin diyorum büyük konuşmak istemiyorum.ama gençlerin cinsellikle ilgli acelelerinide anlamıyorum bizde genç olduk ya...

Üniversite de normal durum çoğu kadın yaşamıştır. Hayat senin hayatın iyi güzel de iki tarafta bilinçli olsaydınız keşke. Annenizde bir garip ailecek genişsiniz galiba o çocuğu ya öldüreceksin yada eşinmiş ya sahip çıkacak ikinizde yaptığınızın arkasında duracaksınız.

Allah bilir adam evlidir.rezalet....

bence git güzelce nikahını kıy bebeğine iyi bir anne olmaya çalış onun ne günahı var..olan çocuklara oluyor çok üzülüyorum ben ya :(

böyle bir şey başına geleceğini bilemiyormuydun...cahilde değilsin...apaçık ortada sevgilinden hamilesin...hemde nikah yok...bir de eş olarak anlatıyorsun...o çoçuk ilerde babasının soyadını taşıyabilecek mi...başımıza böyle bir olay gelmediğinden bilemiyorum...olan daha doğmamış bebeklere oluyor...bir zevk uğruna başına ne gelmiş...kendini neden tutamıyorsun...madem tutamıyorsun...biran önce evlende eşim dersin ozaman...annenin yerindede olmak istemem...insan içine nasıl çıkar...evlenmeden şişik karınla ortada dolaşmak gibisi yok...kötü bir durum...bir an önce evlende kurtul bence...

17 haftalik çocugu hissedersin , bizden ne istiyorsun
kendini karnindaki çocugun yerine koy( baban yok say) istermisin bunu ?

ammaa fazla cellalenmiycem içimden bi ses bu konu deney için diyor :)

bak aklima bi fikir geldi
al çocugu avrupaya git:)
burda bu anlattigin durum çokk normal
iki eksik bi fazla ne farkeder

EĞİTİMLİ BİR BAYAN OLARAK ŞUNU BİLİYOSUNDURKİ RESMİ NİKAH YOKSA O SENİN KOCAN DEĞİLDİR MODERN ÇEVRELER BUNA PARTNER MUHAFAZAKAR KESİMSE GAYRİMEŞRU İLİŞKİDER ÖNCELİKLE BUNU BELİRTMEK İSTEDİM
DİĞER KONUYSA MADEM ÜZÜLECEKTİN NEDEN KORUNMADIN
AÇIKÇASI BİZLER RESMİ NİKAHLI EŞLERİMİZDEN ÇoCUK YAPMAYA KORKUYOrKEN SENİN bu durumun zor
yapman gereken tekşey o adamla nikah kıyman en azından yavrunun bir kimliği olur

Son düzenleme:
Back
X