devır ne halde,bı unıversıte ogrencısı nıkahsız bır erkekle bırlıkte olmus,hamıle kalmıs,bebek buyumus buyumus 4 aylık olmus bebegı ıstemıyormus evlenmeyıde dusunmuyormus.... evet sadece farkınız nıkah olmus,keske o da olsaymıs...arkadasım bebek bu kadar buyuyene kadar aklın nerde senın o cana kıyacakmısın sımdı,yada o cocuk babasız mı dunyaya gelecek sımdı,cok yazık olmus.... artı konular o kadar sapmıskı oku oku bıtıremedım... bır arkadasımız erkeklerın tahrık edılmesınden bahsetmıs ben haklı buldum soyle kı taksıme cıkan mını eteklı kızlar tahrık objesı tamam bu onların tacızını gerektırmez ama oraya o kadar erkegın ıcıne bu kadar oz guvenle cıkmamalılar,tecavuzu desteklemıyoruz ama keske edeplı vazıyette gıyınsek... bu ulke de ben ozgurum haklarım var dıye ıstedıgımı gıyer ıstedıgımı yaparsam basıma gelecekler de mustehak kusura bakmayın arkadasım... artık bu yataka odası hallerı de ayyuka edılır oldu Allah hepımızı ıslah etsın,bu dusunceyı normal gorenlerı de ıslah etsın yarın bırgun olup gıdecegız hesap verememek var,Allah o tecavuzculerden daha cok sorar bunun sucunu,bu sadıstlıktır... Ama arkadaslar yanı kısa kısa eteklerle kıvıra kıvıra gecıyorlar hanımlar o lafları duymaya fırsat tanıyorlar erkeklere sonra ben sunu duydum ben bunu duydum...nıye edebıyle gıyınen ınsana bısey demıyolar,onun bı yerı gorunmuyor mını etek yada acık gıyınmıs bır kadın kadar dıkkat cekmıyor... ısıne gelmeyen ıtıraz edıyor ısınıze gelsın kusura bakmayın bunlar dogrular