ebrunun Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2013 91 8 96 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrunun #1 Bende hamıleyım arkadaslaqr bugun hamıle oldugumu ogrendım cok mutluyum bebegım 3 hafta 3 gunlukmus suan b-hcg 238.5 bu normalmııııı
Bende hamıleyım arkadaslaqr bugun hamıle oldugumu ogrendım cok mutluyum bebegım 3 hafta 3 gunlukmus suan b-hcg 238.5 bu normalmııııı
hayatopucugu Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2012 198 0 26 Ankara 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrunun #2 ebrunun .!.: Bende hamıleyım arkadaslaqr bugun hamıle oldugumu ogrendım cok mutluyum bebegım 3 hafta 3 gunlukmus suan b-hcg 238.5 bu normalmııııı Genişletmek için tıkla... canım benim hayırlı olsun benimde az kaldı doğumuma çok heyecanlıyım bende. dur bakalım hele hareketlerini bi hissetmeye başla ozaman deli oluyosun :)
ebrunun .!.: Bende hamıleyım arkadaslaqr bugun hamıle oldugumu ogrendım cok mutluyum bebegım 3 hafta 3 gunlukmus suan b-hcg 238.5 bu normalmııııı Genişletmek için tıkla... canım benim hayırlı olsun benimde az kaldı doğumuma çok heyecanlıyım bende. dur bakalım hele hareketlerini bi hissetmeye başla ozaman deli oluyosun :)
ebrunun Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2013 91 8 96 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrunun #3 hayatopucugu .!.: canım benim hayırlı olsun benimde az kaldı doğumuma çok heyecanlıyım bende. dur bakalım hele hareketlerini bi hissetmeye başla ozaman deli oluyosun :) Genişletmek için tıkla... amın ıns canım degerlerım normal mı senceee
hayatopucugu .!.: canım benim hayırlı olsun benimde az kaldı doğumuma çok heyecanlıyım bende. dur bakalım hele hareketlerini bi hissetmeye başla ozaman deli oluyosun :) Genişletmek için tıkla... amın ıns canım degerlerım normal mı senceee
hayatopucugu Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2012 198 0 26 Ankara 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrunun #4 doktoorun ne dedi canımmm. bi sıkıntımı oldugunu düşünüyosun
ebrunun Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2013 91 8 96 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrunun #5 hayatopucugu .!.: doktoorun ne dedi canımmm. bi sıkıntımı oldugunu düşünüyosun Genişletmek için tıkla... yok canım bısey demedı 2 gun sonra yıne cagırdı degelere bakılıcakk ıstee
hayatopucugu .!.: doktoorun ne dedi canımmm. bi sıkıntımı oldugunu düşünüyosun Genişletmek için tıkla... yok canım bısey demedı 2 gun sonra yıne cagırdı degelere bakılıcakk ıstee
Y yasakhayal mein kleiner Engel(M&E👦A&N👧Y&E👶) Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 40.776 32.772 798 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrunun #6 ebrunun .!.: Bende hamıleyım arkadaslaqr bugun hamıle oldugumu ogrendım cok mutluyum bebegım 3 hafta 3 gunlukmus suan b-hcg 238.5 bu normalmııııı Genişletmek için tıkla... gözünaydin rabbim tamamina erdirsin insallah
ebrunun .!.: Bende hamıleyım arkadaslaqr bugun hamıle oldugumu ogrendım cok mutluyum bebegım 3 hafta 3 gunlukmus suan b-hcg 238.5 bu normalmııııı Genişletmek için tıkla... gözünaydin rabbim tamamina erdirsin insallah
ebrunun Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2013 91 8 96 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrunun #7 yasakhayal .!.: gözünaydin rabbim tamamina erdirsin insallah Genişletmek için tıkla... amın sagol canım:)
yasakhayal .!.: gözünaydin rabbim tamamina erdirsin insallah Genişletmek için tıkla... amın sagol canım:)
Y yasakhayal mein kleiner Engel(M&E👦A&N👧Y&E👶) Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 40.776 32.772 798 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrunun #8 Eki Görüntüle 605928 canim bak burdaki degerlere sattan itibaren 3 .haftadan bile cok yüksek ve güzel senin degerin.....üzerine bastigin zaman daha iyi görürsün....:13: Son düzenleme: 15 Ocak 2013
Eki Görüntüle 605928 canim bak burdaki degerlere sattan itibaren 3 .haftadan bile cok yüksek ve güzel senin degerin.....üzerine bastigin zaman daha iyi görürsün....:13:
ebrunun Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2013 91 8 96 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrunun #9 yasakhayal .!.: Eki Görüntüle 605928 canim bak burdaki degerlere sattan itibaren 3 .haftadan bile cok yüksek ve güzel senin degerin.....üzerine bastigin zaman daha iyi görürsün....:13: Genişletmek için tıkla... sagol canım allah razı olsun tesekkur ederımm
yasakhayal .!.: Eki Görüntüle 605928 canim bak burdaki degerlere sattan itibaren 3 .haftadan bile cok yüksek ve güzel senin degerin.....üzerine bastigin zaman daha iyi görürsün....:13: Genişletmek için tıkla... sagol canım allah razı olsun tesekkur ederımm
Y yasakhayal mein kleiner Engel(M&E👦A&N👧Y&E👶) Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 40.776 32.772 798 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrunun #10 ebrunun .!.: sagol canım allah razı olsun tesekkur ederımm Genişletmek için tıkla... rica ederim bitanem sen kalbini ferah tut rabbim inslalah yavrunu sana bagislar
ebrunun .!.: sagol canım allah razı olsun tesekkur ederımm Genişletmek için tıkla... rica ederim bitanem sen kalbini ferah tut rabbim inslalah yavrunu sana bagislar
ebrunun Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2013 91 8 96 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrunun #11 yasakhayal .!.: rica ederim bitanem sen kalbini ferah tut rabbim inslalah yavrunu sana bagislar Genişletmek için tıkla... amın cnm amın darısı tum ıstyenlerın basınaa
yasakhayal .!.: rica ederim bitanem sen kalbini ferah tut rabbim inslalah yavrunu sana bagislar Genişletmek için tıkla... amın cnm amın darısı tum ıstyenlerın basınaa
meessttrraa Allahım miniklerimi koruu... Kayıtlı Üye 16 Aralık 2011 1.299 1 66 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrunun #12 3. haftada gayet güzel değerr..inşallah kalp sesini de sağlıkla duyarsın...
hayatopucugu Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2012 198 0 26 Ankara 16 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrunun #13 ebrunun .!.: yok canım bısey demedı 2 gun sonra yıne cagırdı degelere bakılıcakk ıstee Genişletmek için tıkla... anladım canımm . iyi hadi hayırlısı artık doktora gidip görmek için can atacaksın gelsede zaman bi gitsem die
ebrunun .!.: yok canım bısey demedı 2 gun sonra yıne cagırdı degelere bakılıcakk ıstee Genişletmek için tıkla... anladım canımm . iyi hadi hayırlısı artık doktora gidip görmek için can atacaksın gelsede zaman bi gitsem die
ebrunun Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2013 91 8 96 17 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrunun #14 tesekkur ederım arkadaslar sagolunnn ıns rabbım saglıklı buyutmeyı nasıp eder:)