Merhaba bayanlar
Çok yakın zamanlarda öğrendim ki, hamileymişim.. İlk başta çok korktum, üzüldüm, panik yaptım. Saatlerce ağladım, çünkü istemediğim bir zamandı. Ben daha 25 yaşındayım. En az 2-3 yıl istemiyordum, üstelik evleneli 1 yıl olmadı. psikolojisi bozuk bir anne olmaktan korkuyorum, lohusalık depresyonundan korkuyorum. Şu an mutlu değilim tam anlamıyla ama aldırmayacağım. Bebeğe bir şey olursa da çok üzülürüm. Nasıl alışacağım, mutlu olacağım bilmiyorum.... kan testlerini yaptırıp eşime öyle söyleyeceğim..
hayırlı olsun.bu kadar erken nasıl öğendiniz hamilelik takvimine göre 3. haftadasınız . hamilelik takviminde mi yanlışlık varMerhaba bayanlar
Çok yakın zamanlarda öğrendim ki, hamileymişim.. İlk başta çok korktum, üzüldüm, panik yaptım. Saatlerce ağladım, çünkü istemediğim bir zamandı. Ben daha 25 yaşındayım. En az 2-3 yıl istemiyordum, üstelik evleneli 1 yıl olmadı. psikolojisi bozuk bir anne olmaktan korkuyorum, lohusalık depresyonundan korkuyorum. Şu an mutlu değilim tam anlamıyla ama aldırmayacağım. Bebeğe bir şey olursa da çok üzülürüm. Nasıl alışacağım, mutlu olacağım bilmiyorum.... kan testlerini yaptırıp eşime öyle söyleyeceğim..
yengemin ablası beni rüyasında hamile görmüş, benim de içim içimi yedi, erken gebelik testi normal testler falan aldım eczaneden. bir de yakınlarda adet olmam lazımdıhayırlı olsun.bu kadar erken nasıl öğendiniz hamilelik takvimine göre 3. haftadasınız . hamilelik takviminde mi yanlışlık var
Bence en az 1 yıl daha bekleyin.. Evdeki hesap çarşıya uymuyor gerçi bende olduğu gibi..Ayni durumu bende yasadim. Adetim gecikince hamile kaldigimi sandim cok korktum bnde 25 yasindayim ve bnde istemiyodum. Sonra ogrendimki stresten gecikmisim. Bunu ogrenince sevinmek yerine cok uzuldum. Bence cok sanslisin
Bence en az 1 yıl daha bekleyin.. Evdeki hesap çarşıya uymuyor gerçi bende olduğu gibi..
İnşallah canım gönlümden hep kız geçiyor,yani bi his yada bilmiyorum :) Eşimin ikiz erkek kardeşi var aslında ikiz olabilir diye de düşünüyorum bazen..Bir tanesine bu kadar düşünürken bide ikiz8 aydir evliyiz 4 aydir deniyoruz henuz bisey yok dogrusu olmasi taraftari degilimde bey cok istiyo :) ins seker gibi bi bebeginiz olur :)
En kısa zamanda size de nasip olur inşallah..Ayni durumu bende yasadim. Adetim gecikince hamile kaldigimi sandim cok korktum bnde 25 yasindayim ve bnde istemiyodum. Sonra ogrendimki stresten gecikmisim. Bunu ogrenince sevinmek yerine cok uzuldum. Bence cok sanslisin
benimde son adet tarihim 8 ağustos eğer hamileysem muhtemel doğum tarihlerimiz aynı olacak 14 mayısyengemin ablası beni rüyasında hamile görmüş, benim de içim içimi yedi, erken gebelik testi normal testler falan aldım eczaneden. bir de yakınlarda adet olmam lazımdı
Hayırlısı olsun,tebriklerMerhaba bayanlar
bence senelerce çocugu olmayan insanları düşün, varını yoğunu dr döken insanları düşün sıfr çocugu olmuyor diye evliliği biten insanları düşün... düşünn ve şükür et..Merhaba bayanlar
Tam olarak göremedim arkadaşım net değil resimArkadaşlar merhaba.
Yardımlariniza ihtiyacım var
Yaptıgım gebelik testinde eklediğim resimde gördüğünüz gibi bi görüntüyle karsilastim ve tecrübesiz Olduğum için anlayamadım siz ne Görüyorsunuz bu görüntü de sanki beyaz bi çizgi belirmiş gibi değil mi ? Ve bunun ne anlama geldiğini bilemiyorum. Cevap verirseniz beni cok mutlu edersiniz şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?