Hamileyim..

missburc

Ben kalender mesrebim
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
3.482
5.435
78
Merhaba bayanlar

Çok yakın zamanlarda öğrendim ki, hamileymişim.. İlk başta çok korktum, üzüldüm, panik yaptım.

edit: eşime söyleyince onun mutluluğu bana da bulaştı. doktora gittik konuştuk çok normal olduğunu alışacağımı söyledi. ultrason fotoğrafıyla aptal aptal sırıtıyorum kocişimle etrafta hala korkuyorum ama alışacağım artık mutlulukla yazabilirim... HANIMLAR BEN DE HAMİLEYİM

Son düzenleme:
canim sende haklisin psikolojide cok onemli ama birde su tarafindan bak ya olmayanlar cocugu olmayip saatlerce bu sitede belirti isareti arayanlar ben kendimden ornek vereyim bende 1 yillik evliyim 6 ay esimle birlikte olamadim korkularim yuzunden korkumu yendim derken cocugumun tedaviyle olacagini ogrendim tam herseyden umudumu kesmisken Rabbim bana iki mucize bahsetti dok. bu ayda hamile kalman zor diyodu cunku yumurtm 1 taneydi ve buyumuyodu ama cok sukur Rabbime ellerimi bos cevirmedi cift yumurta ikizim var simdi agridan sizidan oluyorum ustelik dusuk tehlilem var ayaga kalkamiyrm ama yinde sukr ediyorm ben o caresizligi yasadm bence otur kalk sukur et dua et Rabbim olmayalarada versin ayrica ultrosyonda gordukce seviceksin bebegini

Ben 20 yaşındaydım hamile kaldığımda aynı şeyleri yaşadım korktum aldırmak için elimden geleni yaptım ama bazı sorunlar yüzünden aldıramadım. Ama o bahsettiğin hisler çocuk dünyaya gelene kadar azalarak bitti. :) endişeleneceğin tek şey çocuğunun sağlığı, geleceği olsun :)

Allah, bebeğinize sağlık ve ömür versin. Oldu bir kere artık, napalım, kabullenmek düşer.

bebek sahıbı olmak ıcın canını tırnagına takanlar var
sıze guzel bı hedıye gonderılmıs
bunun tadını cıkarıp duruma alısmak varken bukadar olumsuz dusunmenız hem sıze hem bebegınızesadece olumsuzluk stres verır baska hıcbırseye yaramaz

hayırlı olsun.bu kadar erken nasıl öğendiniz hamilelik takvimine göre 3. haftadasınız . hamilelik takviminde mi yanlışlık var

hayırlı olsun.bu kadar erken nasıl öğendiniz hamilelik takvimine göre 3. haftadasınız . hamilelik takviminde mi yanlışlık var
yengemin ablası beni rüyasında hamile görmüş, benim de içim içimi yedi, erken gebelik testi normal testler falan aldım eczaneden. bir de yakınlarda adet olmam lazımdı

Ayni durumu bende yasadim. Adetim gecikince hamile kaldigimi sandim cok korktum bnde 25 yasindayim ve bnde istemiyodum. Sonra ogrendimki stresten gecikmisim. Bunu ogrenince sevinmek yerine cok uzuldum. Bence cok sanslisin

Ayni durumu bende yasadim. Adetim gecikince hamile kaldigimi sandim cok korktum bnde 25 yasindayim ve bnde istemiyodum. Sonra ogrendimki stresten gecikmisim. Bunu ogrenince sevinmek yerine cok uzuldum. Bence cok sanslisin
Bence en az 1 yıl daha bekleyin.. Evdeki hesap çarşıya uymuyor gerçi bende olduğu gibi..

Hamile olmayı bekleyip olamayan o kadar cok insan var ki...sen sanslısın.hamileliginin tadını cıkar...Allaha dua et bebeginin sağlıklı olması icin.

8 aydir evliyiz 4 aydir deniyoruz henuz bisey yok dogrusu olmasi taraftari degilimde bey cok istiyo :) ins seker gibi bi bebeginiz olur :)
İnşallah canım gönlümden hep kız geçiyor,yani bi his yada bilmiyorum :) Eşimin ikiz erkek kardeşi var aslında ikiz olabilir diye de düşünüyorum bazen..Bir tanesine bu kadar düşünürken bide ikiz

En kısa zamanda size de nasip olur inşallah..

Hayırlısı olsun,tebrikler

bence senelerce çocugu olmayan insanları düşün, varını yoğunu dr döken insanları düşün sıfr çocugu olmuyor diye evliliği biten insanları düşün... düşünn ve şükür et..

Arkadaşlar merhaba.
Yardımlariniza ihtiyacım var
Yaptıgım gebelik testinde eklediğim resimde gördüğünüz gibi bi görüntüyle karsilastim ve tecrübesiz Olduğum için anlayamadım siz ne Görüyorsunuz bu görüntü de sanki beyaz bi çizgi belirmiş gibi değil mi ? Ve bunun ne anlama geldiğini bilemiyorum. Cevap verirseniz beni cok mutlu edersiniz şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• image.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 54
  • image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 48
Tam olarak göremedim arkadaşım net değil resim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…