Hamileyim

Canım benım acele etme, galiba bu ay için adet olacak gibi görünüyorsun. Çünkü adete 2 gün kala pozitif olmalı diye biliyorum

Canım benım acele etme, galiba bu ay için adet olacak gibi görünüyorsun. Çünkü adete 2 gün kala pozitif olmalı diye biliyorum
2 GUN DEGIL CNM 4 GUN ONCE YAPTIM PEKI ONCA HISEETIKLERIM NEYDI SENCE CNM YANI GOZLE GORULUR DEGISIKLIK VARDIR 10 GUNDUR ADET SANCISI KAHVE RENGI LEKE GOHSUM HALA SIS GECE UYANMALAR BUNLAR HEPSI YALANCI HAMILELIKMI :'( :'(

2 GUN DEGIL CNM 4 GUN ONCE YAPTIM PEKI ONCA HISEETIKLERIM NEYDI SENCE CNM YANI GOZLE GORULUR DEGISIKLIK VARDIR 10 GUNDUR ADET SANCISI KAHVE RENGI LEKE GOHSUM HALA SIS GECE UYANMALAR BUNLAR HEPSI YALANCI HAMILELIKMI :'( :'(

Olabilir yalancı hamilelik ama lütfen üzülme. Bunu kafana takma. Yavaş yavaş bu düşünceyi kafandan at, herhangi bir sorunun yoksa, psikolojik olarak da olmuyor olabilir.

canım benim pcom var 53 günde bir regl oluyorum. 2 hafta önce kan testi yaptırdım negatif çıktı. 15 inde idrar testi yaptım pozitifti. Bugünde tekrar yaptırdığım kan testi sonuçlarımı alacağım bakalım. idrar testinde adetinin 1 hafta geçmiş olması lazım en az.

Hayırlı haberleri almışsındır inşallah

Kafayı gebeliğe takmayı kendinizi dinlemeyi her belitiriyi gebeliğe yormayı vs ne zaman bırakırsnız işte o zaman bebek gelir
Gebelik ve adet belirtileri:
Kasık ağrısı hava değişimine bağlı göğüslerde şişlik ve acı halsizlik bel ağrısı bacaklarda uyuşma agresifleşme uyku hali işte bunların hepsi hem adet hemde gebelik belirtisi olabiliyor.
Zaten gebe kaldığınız an işte o AN içinizden bir ses size gebe olduğunuz hissini veriyor.
Aylarca kendimi dinledim 10 gün adetimin geçtiğini bilirim en sonun da amaaaan yetti artık olursa olur dedim boşverdim işte o ay içime bir his doğdu meğer gebeymişim :)

çookk sevindimmm. Rabbim tamamına erdirsin inşallahh

çookk sevindimmm. Rabbim tamamına erdirsin inşallahh

Amin inşallah canım :)

Çok sevindim senin adına. Bir sonraki gidişindeki minnoşun kesesini, ondan 2 hafta sonrakinde de inşallah kendini göreceksin :)

Benim bebeğimi gördüm ben, Allah isteyen herkese nasip etsin.

Amin inşallah canım :)

Çok sevindim senin adına. Bir sonraki gidişindeki minnoşun kesesini, ondan 2 hafta sonrakinde de inşallah kendini göreceksin :)

Benim bebeğimi gördüm ben, Allah isteyen herkese nasip etsin.
çok teşekkür ederim. 3 ay önce 10 haftalık bebeğimi düşürdüm. o sebeple çok korkuyorum. Rabbim isteyen herkese bebiş nasip etsin ama acılarını göstermesin inşallah

Merhabalar...
Son adet tarihlerimiz aynı. .. muhtemelen aynı hamilelik dönemindeyiz.
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun.Rabbim sağlıkla Tamamına erdirsin.
Cok memnun kaldiginizdan bahsetmissiniz;şayet istanbulda yaşıyorsanız gittiğiniz hastane ve doktoru öğrenebilir miyim?

hayır canım ben ankarada yaşıyorum.. sevgi ateş uçar doktorumda forumdaki oğu kişi tanıyodur eminim her yönden çok memnunum Allah razı olsun kendisinden hiç bir konuda tereddüt etmeden 9 ayı tamamlatttı bana .. evet aynı dönemdeyiz.. cinsiyetimize az kaldı.. senin ilk hamilelikmi .. cinsiyet ne gibi hissediyosun varmı tahmin ?

Kismetse ikinci bebeğim olacak.9 yaşında bir kızım var... ilk hamileligin den çok farklı bir hamilelik geçirdiğimden herkes erkek mi olacak bu sefer acaba diyor ama bana kız gibi geliyor :))

benimde aynı beta 1 mart dı aynı olmadım kasiklarımda batma var sen ne oldu nslsn

Kismetse ikinci bebeğim olacak.9 yaşında bir kızım var... ilk hamileligin den çok farklı bir hamilelik geçirdiğimden herkes erkek mi olacak bu sefer acaba diyor ama bana kız gibi geliyor :))
benmde çok farklı oğlumda bu kadar bulantım olmamıştı şuan gece gündüz ebni terketmeyen bir bulantım var.. kızdada daha çok bulantı oluyo diyo herkes.. Ama demelere bakmamak lazım her insan bünyesi farklı.. bakalm n fazla 1 aya öğrenmiş oluruz inşAllah hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…