- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi Fatma aladag06
-
kızlar bişey soracam lütfen cvp verın adetıme 4 gul kala kan testı yaptım sonuc 1 çıktı ama adete 1 hafta kaladan berı hamılelık belırtılerı yasıyorum hemde cok vucdumun hormanları alak bullak oldu son 2 gun kaldı adetımekan testı negatıf cıkıpta sonra hamıle oldugunu oğrenenler varmı kızlar
2 GUN DEGIL CNM 4 GUN ONCE YAPTIMCanım benım acele etme, galiba bu ay için adet olacak gibi görünüyorsun. Çünkü adete 2 gün kala pozitif olmalı diye biliyorum
2 GUN DEGIL CNM 4 GUN ONCE YAPTIMPEKI ONCA HISEETIKLERIM NEYDI SENCE CNM YANI GOZLE GORULUR DEGISIKLIK VARDIR 10 GUNDUR ADET SANCISI KAHVE RENGI LEKE GOHSUM HALA SIS GECE UYANMALAR BUNLAR HEPSI YALANCI HAMILELIKMI :'( :'(
canım benim pcom var 53 günde bir regl oluyorum. 2 hafta önce kan testi yaptırdım negatif çıktı. 15 inde idrar testi yaptım pozitifti. Bugünde tekrar yaptırdığım kan testi sonuçlarımı alacağım bakalım. idrar testinde adetinin 1 hafta geçmiş olması lazım en az.Canım benım acele etme, galiba bu ay için adet olacak gibi görünüyorsun. Çünkü adete 2 gün kala pozitif olmalı diye biliyorum
canım benim pcom var 53 günde bir regl oluyorum. 2 hafta önce kan testi yaptırdım negatif çıktı. 15 inde idrar testi yaptım pozitifti. Bugünde tekrar yaptırdığım kan testi sonuçlarımı alacağım bakalım. idrar testinde adetinin 1 hafta geçmiş olması lazım en az.
Kafayı gebeliğe takmayı kendinizi dinlemeyi her belitiriyi gebeliğe yormayı vs ne zaman bırakırsnız işte o zaman bebek gelir2 GUN DEGIL CNM 4 GUN ONCE YAPTIMPEKI ONCA HISEETIKLERIM NEYDI SENCE CNM YANI GOZLE GORULUR DEGISIKLIK VARDIR 10 GUNDUR ADET SANCISI KAHVE RENGI LEKE GOHSUM HALA SIS GECE UYANMALAR BUNLAR HEPSI YALANCI HAMILELIKMI :'( :'(
çookk sevindimmm. Rabbim tamamına erdirsin inşallahhKızlar çok teşekkür ederim, sabah gittim kan verdim, saat 12 ye doğru eşim sonucu alıp, dr a gösterip gelecek.
2 test de pozitif cıktı, şoktayım, işyerine geldim, kalbim de pır pır birşeyler uçuşuyor. :)
Allah herkese nasip etsin kızlar.
evett aldım canım bende B-HCG değerim 1358 çıktı çok şükür. Cumartesi günü dr a gidicem bakalım. ondanda güzel haber alırsam havalardayım :))Hayırlı haberleri almışsındır inşallah
çookk sevindimmm. Rabbim tamamına erdirsin inşallahh
çok teşekkür ederim. 3 ay önce 10 haftalık bebeğimi düşürdüm. o sebeple çok korkuyorum. Rabbim isteyen herkese bebiş nasip etsin ama acılarını göstermesin inşallahAmin inşallah canım :)
Çok sevindim senin adına. Bir sonraki gidişindeki minnoşun kesesini, ondan 2 hafta sonrakinde de inşallah kendini göreceksin :)
Benim bebeğimi gördüm ben, Allah isteyen herkese nasip etsin.
merhaba canlarım inşALLAh hepiniz benim gibi 2 buçuk yıl sonra hayırlı haberlerle dönersiniz.. 2 buçuk yaşında bir oğlum var onun hamilelik sürecndede gün gün burda sizlerle paylaştım tüm heyecanımı.. dün akşamda 2. meleğimin geleceğini öğrendim .. 24 ocak son regl tarihimdi dün ayın 24ü test aldım ama oğlumdaki hiç bir belirti yokdu bende yinede test yapmak istedim işle ilgili sorunlarım var bana bir umut olur belkide bebeğim benimledir dedim ve birde baktım idrar testinde çift çizgi.. sonra babaya ufak bir sürpriz hazırlandı ve hemen akşam 9 da kan testi.. 1280 değer 4 - 5 haftalık dedi doktor.. kendi doktoruma haftaya gitmeyi planlıyorum inşAllah.. İLK DOĞUMDA ÇOK MEMNUNDUM BAŞKA BİR DR. DÜŞÜNEMEM ZATEN.. RABBİM İnş. hepimizin kucağında sağlıkla görmek nasipe tsin arzu eden en yakınlarımıza nasip etsin.. birde bir dipnot : oğluma sarılınca hem çok mutluydum hem sanki ondan çekiniyodum.. duygular çok karışık 1e benzemiyo pek.. öpüldünüz.. bu uzun serüvende birbirimizin yanında olalım. Allaha EMANET..
Merhabalar...
Son adet tarihlerimiz aynı. .. muhtemelen aynı hamilelik dönemindeyiz.
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun.Rabbim sağlıkla Tamamına erdirsin.
Cok memnun kaldiginizdan bahsetmissiniz;şayet istanbulda yaşıyorsanız gittiğiniz hastane ve doktoru öğrenebilir miyim?
hayır canım ben ankarada yaşıyorum.. sevgi ateş uçar doktorumda forumdaki oğu kişi tanıyodur eminim her yönden çok memnunum Allah razı olsun kendisinden hiç bir konuda tereddüt etmeden 9 ayı tamamlatttı bana .. evet aynı dönemdeyiz.. cinsiyetimize az kaldı.. senin ilk hamilelikmi .. cinsiyet ne gibi hissediyosun varmı tahmin ?
benimde aynı beta 1 mart dı aynı olmadım kasiklarımda batma var sen ne oldu nslsnhayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasıp etsın sağ salım olarak. belirtilerin nelerdi ne zman basladı benımde 2 mart adet gunum ama 3 gundur karnım adet agrısı gıbı agırıyor gohsum sıstı dokunamıyorum ve kahverıngı hafıf akıntılarım var ınsallah bende senın gıbı guzel haberlerı verırım
benmde çok farklı oğlumda bu kadar bulantım olmamıştı şuan gece gündüz ebni terketmeyen bir bulantım var.. kızdada daha çok bulantı oluyo diyo herkes.. Ama demelere bakmamak lazım her insan bünyesi farklı.. bakalm n fazla 1 aya öğrenmiş oluruz inşAllah hayırlısıyla...Kismetse ikinci bebeğim olacak.9 yaşında bir kızım var... ilk hamileligin den çok farklı bir hamilelik geçirdiğimden herkes erkek mi olacak bu sefer acaba diyor ama bana kız gibi geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?