Hamileyim

Fatma aladag06

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
22
8
16
35
Merhaba arkadaşlar biraz önce 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum. :) ama son adet tarihimi bilmiyorum. Ocak ayının 20.ci günleri arası bişeydi aklıma gelmiyor.şubat ın 21rinde pazar günü yani adetimin ilk günüydü ama olmadım doğal olarak. Benim acaba son adet tarihim hangi gün nasıl hesaplıyacağım. Lütfen yardım edin. :)

hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasıp etsın sağ salım olarak. belirtilerin nelerdi ne zman basladı benımde 2 mart adet gunum ama 3 gundur karnım adet agrısı gıbı agırıyor gohsum sıstı dokunamıyorum ve kahverıngı hafıf akıntılarım var ınsallah bende senın gıbı guzel haberlerı verırım

Fatma aladag06 tatlim hayirli olsun.merak etme sen tahmini kaç günde bir oluyordunsa onu düşün ona gore hesabla tahmini tarih ver dra ama dr zaten bebişi senin verdiyin tarihe göre gününü soylemiyor ultrasonda drlar bunu gore biliyorlar merak etme sikinti yok yani.men de bilmiyordum son adeti tahmini dedim.bunu bildiğim icin sikinti yok yani :)) rahattt ollll dikkat et kendine.yorma kendini.

tatlim hayirli olsun inşAllah veren Allah alan Allah.merak etme kaderinde ne varsa o olur.zamana birak bekle inşAllah iyi haber verirsin.icini rahat tut Allah ne zamana yazmişsa o zmaan gelir

tatlim hayirli olsun inşAllah veren Allah alan Allah.merak etme kaderinde ne varsa o olur.zamana birak bekle inşAllah iyi haber verirsin.icini rahat tut Allah ne zamana yazmişsa o zmaan gelir
tşk ederım cnm cok sağol sence belırtılerıme gore hamıle olabılırmyıım bu ay cok umutluyum adetıme 1hafta varken ılk defa boyle oluyor ustelık gece terleme bıle yasıyorum

tşk ederım cnm cok sağol sence belırtılerıme gore hamıle olabılırmyıım bu ay cok umutluyum adetıme 1hafta varken ılk defa boyle oluyor ustelık gece terleme bıle yasıyorum
tatlim ola bilir kahve rengi akinti yerleşme ola bilir ama yoğunlugu da önemli.ben adetim 1hafta geciktiğinde tesadufen şuhbe edib hamile olduğumu oğrenmişdim belirti olarak da hiç bir şeyi hatirlamiyrm olmadi galjba da sadece adetim gecikti

cok az cnm ama 3 gundur adet olacakmısım gıbı karın agrısı cekıyorum aha duyorum adet oldum ama olmamısım ): ınsallah hamıleyımdır allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah sen hamıle degılmısın cnm

inşAllah oyledir birtanem.belirtiler uyuyor ama umitlenme fazla sonra kotu oluyor sabr et ve iyi dusun yorma kendini ağir kaldirma dikkat uzan dinlen hep.var benim bebiş 14haftalik şuan :)) hamileyim

inşAllah oyledir birtanem.belirtiler uyuyor ama umitlenme fazla sonra kotu oluyor sabr et ve iyi dusun yorma kendini ağir kaldirma dikkat uzan dinlen hep.var benim bebiş 14haftalik şuan :)) hamileyim
sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım cnm dınlenmem mumkun degıl calısıyorum ama masa bası allahtan malum malı musavırım kdv donemındeyız ama dıkkat edıyorum

sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım cnm dınlenmem mumkun degıl calısıyorum ama masa bası allahtan malum malı musavırım kdv donemındeyız ama dıkkat edıyorum
yine de yorulduğunu hiss ettiginde bir dur dinlen.evde de ayakta çok durma ağir hiiiç kaldirma varsa bebiş tutunmasi kolay olsun sikoca tutuna bilsin diye.

yine de yorulduğunu hiss ettiginde bir dur dinlen.evde de ayakta çok durma ağir hiiiç kaldirma varsa bebiş tutunmasi kolay olsun sikoca tutuna bilsin diye.
cnm benım cok tsk ederım dedıgını yapacam pekı erken gebelık testı yapsam sence cıkarmı yarın adetım 2-3 mart

durueymen tesekkur ederim inşAllah sağlikla gelir bebişim.ve insAllah sana da bu sevinç yaşanir kisa zamanda.
tatlim testte cikma ihtimali az çünkü kanda bu hormanonun yayilmasi döllenmeyle alakali ne zaman dollenmiş diye.ama isterse dene belki erken döllenmişdir.neğativ olsa umitini kirma çünkü daha 1hafta var

tmm cnm haftaya mutlaka bıraya yazacam eger hamıle ısem bana cok moral verdın cok tsk ederım Rabbım sağ salim bebeğini kucagına almayı nasıp etsın :*

merhaba canlarım inşALLAh hepiniz benim gibi 2 buçuk yıl sonra hayırlı haberlerle dönersiniz.. 2 buçuk yaşında bir oğlum var onun hamilelik sürecndede gün gün burda sizlerle paylaştım tüm heyecanımı.. dün akşamda 2. meleğimin geleceğini öğrendim .. 24 ocak son regl tarihimdi dün ayın 24ü test aldım ama oğlumdaki hiç bir belirti yokdu bende yinede test yapmak istedim işle ilgili sorunlarım var bana bir umut olur belkide bebeğim benimledir dedim ve birde baktım idrar testinde çift çizgi.. sonra babaya ufak bir sürpriz hazırlandı ve hemen akşam 9 da kan testi.. 1280 değer 4 - 5 haftalık dedi doktor.. kendi doktoruma haftaya gitmeyi planlıyorum inşAllah.. İLK DOĞUMDA ÇOK MEMNUNDUM BAŞKA BİR DR. DÜŞÜNEMEM ZATEN.. RABBİM İnş. hepimizin kucağında sağlıkla görmek nasipe tsin arzu eden en yakınlarımıza nasip etsin.. birde bir dipnot : oğluma sarılınca hem çok mutluydum hem sanki ondan çekiniyodum.. duygular çok karışık 1e benzemiyo pek.. öpüldünüz.. bu uzun serüvende birbirimizin yanında olalım. Allaha EMANET..

hayirlisi olsun ibşAllah gozunuz aydin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…