Hamileyim

Benimde 15 ocaktı en son adet günüm 5 hafta 6 günlük hamileyim doktorum öyle söyledi. Hala kalp atışını almadık 4 martta gidip bakılacak

Benimde 15 ocaktı en son adet günüm 5 hafta 6 günlük hamileyim doktorum öyle söyledi. Hala kalp atışını almadık 4 martta gidip bakılacak

Benimle aynısın canım 5 hafta 6 günlük civarı dedi.ama adet tarihimi bilmiyorum. Bthcgye,göre söyledi doktor. Pazartesi günü kadın doğuma git dedi.21 yada 23 Ocak arası hatırlıyorum ama oda net değil. Sürpriz bebek oldu

Amin.inşallah çok teşekkür ederim canım. Belirtileri göğüslerim büyüdü 4gün adetim geçti mide bulantısı başladı. Dün gece ikinci meleğimin geleceğini öğrendim :)

28 bazen 29 günde bir sonradan bende böyle hesapladım canım. Çokta mutluyum ikinci meleğim gelecek Rabbim nasip ederse :)

ayyy ınsallah cnm yaa sorma valla adetıme 4 gun kaldı sancıdan oluyorum göhusumde sıstı ınsallah dedıgın gıbıdır bırde son haftalar hep ruya goruyorum mesala dun yogurt mayaladıgımı gordum megersem anlamı cocukmus inş bende senın gıbı sevınır buraya yazarım cnm benım :* tekrar hayırlı olsun

Kızlar çok teşekkür ederim, sabah gittim kan verdim, saat 12 ye doğru eşim sonucu alıp, dr a gösterip gelecek.
2 test de pozitif cıktı, şoktayım, işyerine geldim, kalbim de pır pır birşeyler uçuşuyor. :)

Allah herkese nasip etsin kızlar.

Ben de hamileyim kızlar 2 kez idrar testi yaptım ikisi de çift çizgi bugün de kan verdim yarın sonuçları alcam Rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda.

kızlar bişey soracam lütfen cvp verın adetıme 4 gul kala kan testı yaptım sonuc 1 çıktı ama adete 1 hafta kaladan berı hamılelık belırtılerı yasıyorum hemde cok vucdumun hormanları alak bullak oldu son 2 gun kaldı adetıme kan testı negatıf cıkıpta sonra hamıle oldugunu oğrenenler varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…