- 15 Ağustos 2015
- 277
- 135
- 103
- 32
- Konu Sahibi Fatma aladag06
-
Benimde 15 ocaktı en son adet günüm 5 hafta 6 günlük hamileyim doktorum öyle söyledi. Hala kalp atışını almadık 4 martta gidip bakılacakMerhaba arkadaşlar biraz önce 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum. :) ama son adet tarihimi bilmiyorum. Ocak ayının 20.ci günleri arası bişeydi aklıma gelmiyor.şubat ın 21rinde pazar günü yani adetimin ilk günüydü ama olmadım doğal olarak. Benim acaba son adet tarihim hangi gün nasıl hesaplıyacağım. Lütfen yardım edin. :)
Benimde 15 ocaktı en son adet günüm 5 hafta 6 günlük hamileyim doktorum öyle söyledi. Hala kalp atışını almadık 4 martta gidip bakılacak
Bende aynı duyguları yaşadım canım da olumsuz oldu bence adet tarihinin geçmesini bekle
hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasıp etsın sağ salım olarak. belirtilerin nelerdi ne zman basladı benımde 2 mart adet gunum ama 3 gundur karnım adet agrısı gıbı agırıyor gohsum sıstı dokunamıyorum ve kahverıngı hafıf akıntılarım var ınsallah bende senın gıbı guzel haberlerı verırım
inşAllah sonu iyi sağlikli olsun da bu heyecanlar iyidir :)
Fatma aladag06 tatlim hayirli olsun.merak etme sen tahmini kaç günde bir oluyordunsa onu düşün ona gore hesabla tahmini tarih ver dra ama dr zaten bebişi senin verdiyin tarihe göre gününü soylemiyor ultrasonda drlar bunu gore biliyorlar merak etme sikinti yok yani.men de bilmiyordum son adeti tahmini dedim.bunu bildiğim icin sikinti yok yani :)) rahattt ollll dikkat et kendine.yorma kendini.
hayırlı olsun cnm benım sağ salım kucagına almayı nasıp etsın rabbımKızlar şimdi test yaptım, sevinç çığlıkları atmak istiyorum pozitif çıktı! Sevinçten öleceğim.
:) ahh bıde kendıme söz gecırebılsem dayanamıyoum kuzum ya :) nasıl gececek bu hafta[/QUO Bende senin gibi adet olucam sanıyordum hatta pet bile kulanıyordum dışarı cıkarken megersem çoçuk tutunuyormuş inş seninde olur, Kucagına almayı mevlam nasib eder.
Kızlar şimdi test yaptım, sevinç çığlıkları atmak istiyorum pozitif çıktı! Sevinçten öleceğim.
hayırlı olsun cnm benım sağ salım kucagına almayı nasıp etsın rabbım
hayirlisi olsun sağlikli olsun inşAllah :)28 bazen 29 günde bir sonradan bende böyle hesapladım canım. Çokta mutluyum ikinci meleğim gelecek Rabbim nasip ederse :)
tebrikleeerrr hoşgeldin aramiza anniş :))Kızlar şimdi test yaptım, sevinç çığlıkları atmak istiyorum pozitif çıktı! Sevinçten öleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?