- 19 Mayıs 2017
- 24
- 22
- 3
Zaten 3 haftalık diyorsun belirti hissetmek için erken değil mi canim :) lütfen moralini bozma moral çok önemli sen güzel düşün baksana hamilesin bebeğin karnında çok mutlu olmalısın bence :) inşallah Allah im sağlik la kucağına almayı nasip eder güzel düşün güzel olsun .Kızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
Cidden mi Cvp yazdık bir deAa geçen senenin konusuymus
SormaCidden mi Cvp yazdık bir de
Yapıcak birşey Yok olur arada öyle
progesteron hormonu tam olarak yukselmediyse goguslerde aci olmazki gebeliginiz daha cok yeni 1 2 haftaya sizilar baslayabilir olacak diyede bir sart yok herkeste farkli seyreder gebelikEksik yazdım aslında şöyle ilk hamileliğimde feci şekilde gögüs acım vardı öyle böyle değil.sanki her hamileliğimde öyle olması gerekiyor gibi geliyor şimdi.niye acımıyor diyorum.demekki acımayadabiliyormuş teşekkür ederim
Aa geçen senenin konusuymus
Cidden mi Cvp yazdık bir de
Konu sahibi ben gibi Ekim annesi, ordan biliyorum , Bebek 9 aylık oldu
2023 den merhabalar şimdi okuyup yorumunuza güldümAa geçen senenin konusuymus
Ümitvar olun bence.Kendinizi rahatlatın.Kızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
2016 konusu. Konu eski.Ümitvar olun bence.Kendinizi rahatlatın.
Tarihe bakmadım.Sayfada görünce yorum yaptım.2016 konusu. Konu eski.
Ben de tam yapacaktım gözüm tarihe takıldı sonra.Tarihe bakmadım.Sayfada görünce yorum yaptım.
Öncelikle hem gözünüz aydın hem Allah yardımcınız olsun, inşaallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğiniziKızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?