Hamileyim :(

Her gebelik farklıdır . Birlerinin göğsü acıyor diye sizin de acımak zorunda değil . Olumsuz şeyler düşünüp olumsuzluk ları kendinize çekiyor sunuz . Dr. Kontrollerinizi yaptırıp biraz da durumu akışına bırakın .Stres de sizi etkiler

Zaten 3 haftalık diyorsun belirti hissetmek için erken değil mi canim :) lütfen moralini bozma moral çok önemli sen güzel düşün baksana hamilesin bebeğin karnında çok mutlu olmalısın bence :) inşallah Allah im sağlik la kucağına almayı nasip eder güzel düşün güzel olsun .

progesteron hormonu tam olarak yukselmediyse goguslerde aci olmazki gebeliginiz daha cok yeni 1 2 haftaya sizilar baslayabilir olacak diyede bir sart yok herkeste farkli seyreder gebelik

Ümitvar olun bence.Kendinizi rahatlatın.

Öncelikle hem gözünüz aydın hem Allah yardımcınız olsun, inşaallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi Bende 8 haftalık hamileyim ve hiçbir belirtim yok. Hamile olduğumu hissetmiyorum ve şüpheye düşüyorum acaba değil miyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…