Hamileyim :(

bence 2 gebelikten sonra göğüslerin acımaması ve mide bulanmaması filan normal çünkü bebeklerin arasında uzun süre yok vücudun artık reaksyon göstermiyor adaptasyon dönemi senin için daha kolay bence bebeği kucağına alacağının ispatı gibi bir şey bunlar tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün :))

Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla..
İçini ferah tut

Kızlar merhaba ,adetim üç gün geçti hiç geçtiği olmadı hatta bir gün erken olurdu şu an alt karnımda kaynayan kireç gibi lık lık eden ara ara giren sancılar var ramazanın son günü iftarı açıyorum olduğum yere sızıyorum testi ne zaman yapmalıyım

Bebegim olmuyor diye doktora gittik hamilesin dedi.sonra dusebilir dedi seker hastasiyim kalbi durabilir dedi.simdi duz duvara tirmanan bir canavar gibi masallah .olumlu dusun kotu insanlardan uzaklas

Her hamilelik birbirinden farklıdır.bende ilk dusuk yaptım.ilk hamileligim'de göğsümden anlamıştım hamile olduğu'mu.ikinci hamileligin'de hiç göğsüm ağrımadı.istahim kesildi.dort ay asla yemek yemedim.biraz zor gecti dort ayım.dort aylık olunca;yemeye başladım.cok şükür;Rabbim bağışlasın iki bucuk yasında kızım var.lutfen umutsuz olmayın.bebis tutunmak icin uğraşıyor.karninizi sevin;şarkı söyleyin.dua edin.progestan kullanıyor musun?dusmesin diye iğne vuruldun mu?coraspirin içiyor musun?

Arkadaşlar varikosel ameliyatımızdan sonra 3.ayımızda bugün hamileliğim kesinleşti kanda betahgc 412 yaklaşık 4 haftalık

beta hgc 412

6hafta 4 günlük hamileyim yolc kesesi pazartesi gözüktü fakat kalp atışı haftaya deri dr düne kadar göğüslerim şiş ve sertti bu sabah eskisi gibi oldular neden acaba bilgisi olan var mı

İnşallah sağlıkla rabbim bebeğine kavuştursun , benimde hiç bi belirtim yoktu . Ama moralini yüksek tut hamilelikte moral çok önemli

Aa eski bir konuymuş , şuan ne durumdasın konu sahibi

6hafta 4 günlük hamileyim yolc kesesi pazartesi gözüktü fakat kalp atışı haftaya deri dr düne kadar göğüslerim şiş ve sertti bu sabah eskisi gibi oldular neden acaba bilgisi olan var mı
Vücudun çok fazla değişecek , hepsini takip edip panikleme :)

Benim ne gogus acim ne bulantim hic bir seyim olmadi. Illa olacak diye dusunmeyin. Takmayin kafanizi hic bir seye. Dualarim sizinle.

Gözünüz aydın sağlıkla alın kucaginiza
Belirtiler herkeste bir olmaz ki..
Benim de goguslerim acimamisti ve halsizlik bulantı nedir bilmeden sorunsuz sorumsuz bi gebelik geçirdim 2. Cocugumda.
Olumsuz düşünmeyin lütfen....

hamilelik belirtilerinin hicbirini gostermedim midem bile 8. hafradan sonra bulandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…