Çok üzüldüm canım hiç mi umut yok. Beta hcg artışların nasıl ilerledi ?Malesef buda kayıp..dış gebelik mi boş gebelikmi yarınki betaya göre netleşcek
Betam iki gün önceye kadar hep ikiye katladı.enson iki gün önce 1300 dü.dün 1263 oldu.bugünkü sonuca göre tanı netleşcekÇok üzüldüm canım hiç mi umut yok. Beta hcg artışların nasıl ilerledi ?
bide ben geç yumurtlayıp iki defa yumurtluyorum.hemen hamile kalıyorum ama devamı gelmiyoPıhtılaşma iğnesi atılmam gerektiği için yumurtlama zamanımdan 15 gün sora bide adetime yakın kan veriyorum.çünkü beta 10un üstüne çıkar çıkmaz iğneye başlamam gerek.oyüzden hamileliğimi hemen kanda saptıyoruz doktorla.evet malesef birazdan beta sonucum çıkcak ya dış gebelik ya boş gebelik belli olcak.
Betam iki gün önceye kadar hep ikiye katladı.enson iki gün önce 1300 dü.dün 1263 oldu.bugünkü sonuca göre tanı netleşcek
İnşallah kavuşursun bebeğine sağlıkla. İyi düşün canım. Çaresizliğe dalma sakın. Senin gibi bir bayanın hikayesini izledim tv de çocuğu dogunca bile idrak edememiş sürekli bebeklerini kaybedince. Ama sonuçta bir bebeği olmuş. Kontrollerin de normal ise korkmaKızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
Benimde hamileliğimin en başında sol kasığım günlerce ağrımıştı ve ağrıdan başka hiç bir sorun yaşamadım.Arkadslar bise sorabilrmiym bende hamileym yarn ogrencz ne kadarlk 4 5 gun one test oozitf cikti ama suanda sol kasigm agrior nedn
Bi prensesim olcak Allahım izin verirse.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına aldirsın inşallah...
Erkek mi?
Ne kadar kaldı?
Yoktur canım inşAllahInsallah sorun yoktr bende yarn gitcem
Amin kuzum Allah razı olsunSol kasik benim de agrimisti. Şimdi ağır öyle canım normal kese oluşuyor bebek kendine yer acıyor vs vs olucak öyle şeyler takmabu arada @deliha86 seni hatırladım canım Allahım saglıkla kucagına almayi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?