hamileyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bkt54
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bkt54

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
45
27
3
arkadaşlar merhaba;
9 haftalık hamileyim 1 hafta önce öğrendim.
partnerime ilk söylediğimde ise is tepkisi ' varsaymıyorum' oldu. yarın ise bu konu hakkında ilk kez yan yana konuşacağız.
nasıl ikna edip varsaymasını sağlamalıyım.
önerilerinizi rica ediyorum.

arkadaşlar merhaba;
partnerime ilk söylediğimde ise is tepkisi ' varsaymıyorum' oldu. yarın ise bu konu hakkında ilk kez yan yana konuşacağız.

Hamile olduğuna mı inanmıyor?

arkadaşlar merhaba;

Testi goster inanmicak halı yok herhalde

Neye inanmıyor? Yada kabul mu etmiyor? Ailesiyle konus

Varsaymıyorum mu:deli:istemiyor yani ..neden bu karakterde biri ile berabersin ya da neden korunmuyorsun.

ona inanıyor ancak benim fikrim ve tavrım belli istemiyorum diyor. ancak yüzyüze konuşup beni dinlemek istediğini söylüyor.

Bence bu insan sizi yeterince sevmiyor,ilişkiniz sadece cinsellik üzerine onun açısından yoksa bu haberi aldığında deli olurdu mutluluktan...İstemiyorsa karşı taraf zorlamayın bence aldırın,çocuğunuzun babası olmayı hak etmiyor. :silah:

bu bebeği istiyorum. kararlılığımı görmesi için nasıl bir diyalog yaşanmalı o konuda fikir vermenizi rica ediyorum. beklentim yok. tek başıma bu taşın altına elimi sokabilirim...

bu bebeği istiyorum. kararlılığımı görmesi için nasıl bir diyalog yaşanmalı o konuda fikir vermenizi rica ediyorum. beklentim yok. tek başıma bu taşın altına elimi sokabilirim...

partnerin kro maganda bi tip degildir insallah.
o istemezse istemesin madem sen istiyorsun dogur bence.
karsisinda sakin ve kararli ol,annelige hazir oldugunu goster,guclu dur ona muhtac olmadigini lafla degil tavirla hissettir.
sen ne dersen de dogurcam diye bi kavgaya girme,o bana tutunmus bende bebege yasama sansi vermek istiyorum de..ki bence bu sansi hakediyor.
Allah yardimcin olsun

9. Hafta da öğrenmedin inşallah
Madem kendi başına bakıp büyüyebilecek ortamın var tabiki doğur burda o haberi almak için kaç sene uğraşan insanlar var onu da geçtim içinde minicik bir kalp atıyor

partnerin kro maganda bi tip degildir insallah.
o istemezse istemesin madem sen istiyorsun dogur bence.
karsisinda sakin ve kararli ol,annelige hazir oldugunu goster,guclu dur ona muhtac olmadigini lafla degil tavirla hissettir.
sen ne dersen de dogurcam diye bi kavgaya girme,o bana tutunmus bende bebege yasama sansi vermek istiyorum de..ki bence bu sansi hakediyor.
Allah yardimcin olsun
teşekkürederim. Allah razı olsun. tamda dediğin gibi düşünüyorum biliyormusun. 7 haftada öğrendim. 8. haftada da ona söyledim.

kızlar mrba ben 8 hafta beş günlük hamieyim kasın ağrım var bende biraz korkuyorum yardımcı olurmusunuz lütfen dr normal diyor ama ben genede tedirgin oluyorum

kızlar mrba ben 8 hafta beş günlük hamieyim kasın ağrım var bende biraz korkuyorum yardımcı olurmusunuz lütfen dr normal diyor ama ben genede tedirgin oluyorum
Canım kendine konu aç bence arkadaşın konusuna cevap verir herkes ,ayıp olmasın yani.
Konu sahibi çocuğunuzu ne olursa olsun sahipleneceğinizi kararlı tutumunuzu gösterin, o istemezse istemesine bebek doğunca o peşinden koşar bebeğin emin ol,ve bu arada sizi tebrik ediyorum

bende de aynı şeyler oluyor. rahim büyümesi ve kese büyümesinden dedi doktor. vücut kendini hazırlıyormuş. alh hayurlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

bende de aynı şeyler oluyor. rahim büyümesi ve kese büyümesinden dedi doktor. vücut kendini hazırlıyormuş. alh hayurlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
amin canım inş ama kasığım ağrıyınca bişey olacak korkusu var

Back
X