- 3 Ekim 2016
- 45
- 27
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba;
9 haftalık hamileyim 1 hafta önce öğrendim.
partnerime ilk söylediğimde ise is tepkisi ' varsaymıyorum' oldu. yarın ise bu konu hakkında ilk kez yan yana konuşacağız.
nasıl ikna edip varsaymasını sağlamalıyım.
önerilerinizi rica ediyorum.
arkadaşlar merhaba;
9 haftalık hamileyim 1 hafta önce öğrendim.
partnerime ilk söylediğimde ise is tepkisi ' varsaymıyorum' oldu. yarın ise bu konu hakkında ilk kez yan yana konuşacağız.
nasıl ikna edip varsaymasını sağlamalıyım.
önerilerinizi rica ediyorum.
korundum... ella ile üstelik..Varsaymıyorum muistemiyor yani ..neden bu karakterde biri ile berabersin ya da neden korunmuyorsun.
istiyorum elbette. bu bir mucizeTuhaf bi durum. Sen istiyor musun peki
bu bebeği istiyorum. kararlılığımı görmesi için nasıl bir diyalog yaşanmalı o konuda fikir vermenizi rica ediyorum. beklentim yok. tek başıma bu taşın altına elimi sokabilirim...
çok sevindim darısı bana inşallahistiyorum elbette. bu bir mucize
9. Hafta da öğrenmedin inşallahbu bebeği istiyorum. kararlılığımı görmesi için nasıl bir diyalog yaşanmalı o konuda fikir vermenizi rica ediyorum. beklentim yok. tek başıma bu taşın altına elimi sokabilirim...
teşekkürederim. Allah razı olsun. tamda dediğin gibi düşünüyorum biliyormusun. 7 haftada öğrendim. 8. haftada da ona söyledim.partnerin kro maganda bi tip degildir insallah.
o istemezse istemesin madem sen istiyorsun dogur bence.
karsisinda sakin ve kararli ol,annelige hazir oldugunu goster,guclu dur ona muhtac olmadigini lafla degil tavirla hissettir.
sen ne dersen de dogurcam diye bi kavgaya girme,o bana tutunmus bende bebege yasama sansi vermek istiyorum de..ki bence bu sansi hakediyor.
Allah yardimcin olsun
Canım kendine konu aç bence arkadaşın konusuna cevap verir herkes ,ayıp olmasın yani.kızlar mrba ben 8 hafta beş günlük hamieyim kasın ağrım var bende biraz korkuyorum yardımcı olurmusunuz lütfen dr normal diyor ama ben genede tedirgin oluyorum
bende de aynı şeyler oluyor. rahim büyümesi ve kese büyümesinden dedi doktor. vücut kendini hazırlıyormuş. alh hayurlısı ile kucağına almayı nasip etsin.kızlar mrba ben 8 hafta beş günlük hamieyim kasın ağrım var bende biraz korkuyorum yardımcı olurmusunuz lütfen dr normal diyor ama ben genede tedirgin oluyorum
amin canım inş ama kasığım ağrıyınca bişey olacak korkusu varbende de aynı şeyler oluyor. rahim büyümesi ve kese büyümesinden dedi doktor. vücut kendini hazırlıyormuş. alh hayurlısı ile kucağına almayı nasip etsin.