Hamileyim ::::

turcek gayet acik ve net sukur ALLAHa okuma yazmamda iyi sen okuma guclugu cekiyorsan oyle soylede ona gore yazalim nokta virgulu anliyamiyormusun okadar yeteneyim yokmu.... sizde zaten ALLAH korkusu olsa bu durumda olan bi insana aldirin demesiniz daha dogmamis kucucuk yavrununda vebaline girdiniz simdiden arkadasin cocuga bakacak gucude var durumuda var riskli bi gebelik yasiyor o yuzden fikir aliyor bakamicak gucum yok demiyor riskim var diyor siz ilk yazdiginiz msji iyi okuyun bence

Off offf ne zzor bi sınavmış bu kaç gündür uykum yok çaresizlikten düşünemez oldum

e allah korkusu olmayabilir. şimdi niye bununla yargılıyorsun ki? allah korkusu yoksa, o da kendine göre düşüncesini çok rahatlıkla söyleyebilir.

sevgili konu sahibi, sen aldırma konusunda kararlısın anladığım kadarıyla. enine boyuan düşün. fazla kimseye danışma bu konuda, çünkü tamamen senin hayatın. burdakiler 30 sn yorum yazar, kendi hayatına döner. hayatı yaşayan ve yaşayacak olan sensin. kararı sadece ve sadece eşinle ver.

Off offf ne zzor bi sınavmış bu kaç gündür uykum yok çaresizlikten düşünemez oldum

canim benim kimse senin kotulugunu istemez lutfen aldirma o masum bebeyin gunahina girme bak ben bi evladim var ikinciye ugrasiyom her an dua icindeyim ikiz olsun bile istiyorum hersey ALLAHdan durumunun iyi oldugunu bakacak gucun oldugunu onceki konuda acmisin zaten ona dayanarak soyluyorum aldirma vebaline girme tehliken varsa zaten kendiliginden duser ama aldirirsan evladinin katili olursun boyle dusun her zorlukla beraber bi kolaylik vardir sabir et sadece

Konuya dini yorumlar yazmayın yasaktır.

canim ALLAH korkusu yoksa kendine saklasin tehlikeli dusuncelerini konu sahibi belirtmis zaten tehlikesi var diye kafasi karisik aldirma taraftari deil fikir almak istiyor daha aldirmadan vicdan yapiyor

Aldırma nasip işi bu Allah sana nasip etmiş . Ne bileyim aldırma ya.Kalbi atıyodur. Allah kolaylık verir .

Ben kendimi yalnız ve çaresşz hissedip duygusallıktan dolayı sağlıklı düşünemediğim için burada bu konuyu başlattım. Diğer açtığım konuyu okuyanlar biliyordur bdnim en büyük sıkıntımın dini bıyutun günahı olduğu.. Maddiyatı dert etmeyip hiç muhabbetini açmadım. Kabaca söylemek gerekirse eşim 1400lira alıyo yeni bi şehre yerleştik hiç bi düzenimiz yok 550lira ev kirası çocuk masrafı vs.vs... Ben aldırmayı hiç teşvik eden biri olmama ragmen düşündüm bunu çünkü bana göre zamanı çok ters

Insallah Allah onunuze tez zamanda bir kolaylik cikarirda aldirmazsiniz. Eminim zor durumdasinizdir ama aldircam lafini duyunca icim ciz etti( inşallah rabbim bi kolaylık saglar size

Her canın sahibi Allahtır .. Onun sana verdiği emanete iyi bak arkadaşım .. muhafazakarlıkla alakası yok bunun tamamen vebaldir.. girme vebaline derim herkes anasından zengin doğmadı anasından meslek sahibi de değil yalan dünyanın emanetçileriyiz kimse kalıcı değil zaten Allah hidayet versin arkadaşım iyi geceler

Bak arkadasim sana bir ornek anlatayim.

Teyzem annemden 10 yas kadar buyuk, 3 tane cocugu var en kucugu 8-10 yasinda filan annem bana hamile kaliyor tam o arada teyzem de hamile kaliyor. Teyzem var uc tane cocugum diye aldiriyor bu bebegi.

10 yil felan geciyor, ortanca cocugu evleniyor teyzemin. Ve o evlendikten 2 ay sonra teyzemin esi kalp krizi gecirip aniden ölüyor. Bu esnada en buyuk cocugu da nisanli. Neyse oglu da evleniyor kaliyorlar kucuk kiziyla basbasa. Ve en kucuk kizi 24 yasindayken aniden hastalaniyor ve 1 ay icerisinde teshis konulmasi ve onun da ölmesi bir oluyor.

Bu olaydan sonra teyzem cok yalniz kaldigi icin ben 1-2 yil kadar yanina yerlesmistim yalniz kalmasin diye. 5 kisilik aile 1,5 yil icinde tek kisi kaliverdi. Ben teyzemin yanina yerlestigimde teyzem deliler gibi pismandi. Bak eger o bebegi aldirmasaydim simdi sen bana bekcilik yapmazdin seninle yasit bir cocugum olurdu evde arkadas olurduk birbirimize diye.

Ve teyzem 24 yasinda hicbir hastaligi yokken 1 ay icinde olen kizi icin de hep ben birinin canina kiydim allah ta bana bunu mu verdi acaba diye sorgulamistir...

Cok aci bir ornek vermis olabilirim. Ama yerinizde olmayi cok isterdim. Eminim bu forumda bebek sahibi olmaya calisan bir cok kadin da benim gibi sizinle ayni durumda olmak icin can atiyordur.

Bebeginizin kiymetini bilin derim, evladi cok gelmez insana, rabbim yazmistir onun icin hayirlisini, ona siginin derim ben

Arkadaslar merhab benim bir sorum olacakti sizlere. Ben 5 ay once 2.5 aylik bebegimin kalbi durmasi sonucu kaybettm ve kurtaj oldum. Adetlerimde duzensizdir buarada. Kurtajdan sonra 2 ay duzenli geldi. Ama son 3 aydir adet olmuyorum. Dun tesadufen test yaptm cift cizgi cikti hemen kan tahlili yaptrdm sonuc 10000 cikti yani 6 haftalik gorunuyor. Cuma gunu doktora gtcem. Fakat kafam cok karisti. Adet 3 aydir olmadigim icn Tarihi bilmiyorum ve bu yuzden kafam cok karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…