Kesinlikle öyle , bide insan öğrendiği an o bağ oluşuyor . Onu aldırmak düşüncesi bile kendimden nefret etmeme yeterli. Vicdanım beni rahat bırakmaz . Çünkü ben hep bunu yapanları yargılıyor dum benimde başıma geldi. Ani karar vermek istemiyorumÇocuk aldırmak zor Bi durum yaşamadım ama tahmin ediyorum nasıl hissettirecegini ve eşinde sende bu duruma sıcak bakmıyorsunuz emin degilsiniz aldırırsan pişman olma ihtimaliniz çok yüksek iyice düşünün derim benim de 2 yi beklenmedik oldu ama aldırmayı hiç düşünmedim yaşayan evladımı öldürmekten farkı yok Benim gözümde
Şaka gibisiniz siz bu bilgilerle hayatınıza devam edin en iyisiEe döllenince noluyor? Döllenmiş hücre? Yumurta hücresinden ne farkı var
Evet karar benim , fakat her zaman insanın bı fikre bı konuşmaya ihtiyacı vardır .Aklını toplayabilmesi içinBen yargılamadım birazcık düşünceli olsaydınız bunla karşılaşmazdınız dedim evet.olan olmuş ya aldıracaksın ya doğuracaksın bu senin kararın burda sana sadece yazılır sen karar verirsin
Aldır diyenler olursa aldirican doğur derlerse dogurucan mi sonuçta karar senin
Cevap verin o zaman ne farkı olduğuna sizin fizyoloji bilgilerinizi görelimŞaka gibisiniz siz bu bilgilerle hayatınıza devam edin en iyisi
Nasıl yaniEe döllenince noluyor? Döllenmiş hücre? Yumurta hücresinden ne farkı var
Bu mantık kadar saçma bişey yok gerçekten paramız yok ama sürekli çocuk yapalım nasılsa nasibiyle gelir o zaman ? Ne kadar saçma bir düşünce.Nasibiyle mi gelir ?
Henüz doktora gitmedim test ile öğrendim bu günBhcg niz kac
Söylediklerinizden sonra cevap verme gereği olmadığını düşündüm çünkü daha fazla saçma sorular kaldıramam sanırımCevap verin o zaman ne farkı olduğuna sizin fizyoloji bilgilerinizi görelim
Evet doğrudur çok haklısınız, fakat oğlumun özel durumu olmasa bu kadar çıkmaza girmezdim sanırımBebek ana rahmine düştüğü an ona ruhu üflenir. Lütfen aldırmayın o da yaşamak istiyor demek ki bunu ona yapmamalısınız
Verecek cevabınız yok çünkü. Spermle yumurta birleşince yine tek hücreli bir zigot meydana geliyor. Sperm de tek hücreli. Ekstra bir gelişmişliği yok. Bir ejekülasyonda 250 milyon sperm hücresi ölüyor. Ortaokul seviyesi bilgi bunlarSöylediklerinizden sonra cevap verme gereği olmadığını düşündüm çünkü daha fazla saçma sorular kaldıramam sanırım
Kendinize zaman verin eşiniz ile de detaylı şekilde konuşun şuan sadece maddi boyutu ile düşünüyorsunuz herşeyi tartmanız gerek ama bence her çocugun nasibi geliyor ben valla öyle ögrendigimde baglanmadım ilk çocuğumda o his olmuştu bunda sanki hamile degilmişim gibi hissediyorum yani baglanmadım henüz ama bu halde bile aldırmayı düşünmedim ki bağlandıysanız 2 katı zor olur sizin için bunda da Bi hayır vardır Allah kimseye kaldıramayacagı yük vermez size nasip olduysa vardır bi hayır diye düşünüyorum kendimde de böyle düşündüm daha minicik oglum var her şekilde bana ihtiyacı var 2. Çocuk fikri ona haksızlık gibi geliyor ama sonuçta o da benim canım kıyılmaz ki sizde kıymayınKesinlikle öyle , bide insan öğrendiği an o bağ oluşuyor . Onu aldırmak düşüncesi bile kendimden nefret etmeme yeterli. Vicdanım beni rahat bırakmaz . Çünkü ben hep bunu yapanları yargılıyor dum benimde başıma geldi. Ani karar vermek istemiyorum
Bence insanlara bu kadar acımasız yaklaşmayın , kurtulurmuyum ... nasıl bunu yazabildiniz bı annenin çocuğu hakkında acımasız şekilde konuşamaz siniz , bı cana asla kiyilmaz evet size katılıyorum lakin bunu özel durumu olan bir çocuk üzerinden eleştirerek acımasızca yazamazsınız burdaCanım ben tüp Bebekle hamile kaldım.hala karnimdan iğne vuruluyorum.morluklar oldu. Bir aydan fazladır vücudumda iğne vurulmadigim yer kalmdi . Rabbim neylerse güzel eyler. Canı biz vermedik ,biz alamayiz. Böyle bir şey yapacaksanda buraya yazıp günahına bizi şahit kılma. İğne alamadim diyorsun.saglik ocakları korunmak için bir çok şeyi ücretsiz veriyor ordan alabilirdin ama yapmadın .kendi ihmalin yüzünden şuan bı cana kıymayı düşünüyorsun. Allah affetsin. Onun yerine söyle yap şuan yatağında yatan çocuğunu öldü r.bence ha karnında ki cana kiymisin ha ona .sonuçta ikiside evlat.hem konuşmasında da sıkıntı varmış kurtulursun bu kadar kolay yapılabiliyor sa
İnşallah canım yaBu arada inşallah hamile değilsindir de burda boşa konuşuyoruzdur. Testin inşallah yanlış cikmistir
Evet haklısınız bı an çok kızdım.o çocuk için söylemek istemedim. Şuan yanınızda olanla karninizdakinin bı farkı olmadığını söylemek istedim.bugun aldirmayla ilgili o kadar çok konu açıldı ki .bı an ofkelendim sanırım kusura bakmayınBence insanlara bu kadar acımasız yaklaşmayın , kurtulurmuyum ... nasıl bunu yazabildiniz bı annenin çocuğu hakkında acımasız şekilde konuşamaz siniz , bı cana asla kiyilmaz evet size katılıyorum lakin bunu özel durumu olan bir çocuk üzerinden eleştirerek acımasızca yazamazsınız burda
Çok teşekkür cevabınız için , çok haklısınız sanırım ani bı telaş sardı bizi biraz zamana versek iyi olur , biraz düşünmek içinKendinize zaman verin eşiniz ile de detaylı şekilde konuşun şuan sadece maddi boyutu ile düşünüyorsunuz herşeyi tartmanız gerek ama bence her çocugun nasibi geliyor ben valla öyle ögrendigimde baglanmadım ilk çocuğumda o his olmuştu bunda sanki hamile degilmişim gibi hissediyorum yani baglanmadım henüz ama bu halde bile aldırmayı düşünmedim ki bağlandıysanız 2 katı zor olur sizin için bunda da Bi hayır vardır Allah kimseye kaldıramayacagı yük vermez size nasip olduysa vardır bi hayır diye düşünüyorum kendimde de böyle düşündüm daha minicik oglum var her şekilde bana ihtiyacı var 2. Çocuk fikri ona haksızlık gibi geliyor ama sonuçta o da benim canım kıyılmaz ki sizde kıymayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?