Burda komik bir şey yok ne kadar acımasızca bakıyor sunuz olayaKomik.
İğnenin fiyatını dahi karşılayamıyorken paşamız hiç değilse geri çekilseydi bu ne rahatlık, sorumsuzluk ya.
Ay canım benim herkes senin kadar iyi kalpli bir melek değil ki nıçnıç.Ay bende bunu anlamıyorum şu sitede niye kimse sorulara cevap vermiyor da farklı şeyleri yargılıyor olan olmuş, dogru yazmışsınız ama şuan kafası bu kadar karışık zor durumda olan birine yazdıgınız şeylerin hiç faydası yok ki
Burada, bu konuda yargılanmadan fikir alma ihtimaliniz çok düşük. Bence kapattırın konuyu. Zor bir karar. Allah kolaylık versin.
Evet sanırım öyle teşekkür ederimBurada, bu konuda yargılanmadan fikir alma ihtimaliniz çok düşük. Bence kapattırın konuyu. Zor bir karar. Allah kolaylık versin.
Öyleyimdir bitanem. Sorumsuz insanlara tahammül edememe problemi var bende.Burda komik bir şey yok ne kadar acımasızca bakıyor sunuz olaya
Rabbim kalbinize merhamet versin inşallahAy canım benim herkes senin kadar iyi kalpli bir melek değil ki nıçnıç.
"Kalp atışı önemli değil döllenme olmuş sonuçta günahına girmeyin" demesine istinaden o açıklamayı yaptım. Sanki fetüs tek hücreli demişim gibi absürt bir yorumla gelmeyin bir zahmet
Ve siz bu kalp ve vicdan ile yaşadığıniz sürece hak ettiğinizi alırsınız26 yasinda iki cocuk yapan siz daha bir bebegi olmayan benbu beni uzdu imtihan dunyasi
Hayir o degil de icimi dokmeden gidemiycem kusura bakmayin
Zevkinize biseyler yasiyorsunuz sonra bu kadar hizli kalacagimi dusunmuyordum diyorsunuz ve tabi korunurken oldu diyen insanlardan nefret ediyorum
Sevismenin bir nedenide uremek bunu bilip bilincli sevisseydiniz keske kac lira Bir tane prezervatif
Sizin mutlu mesut sevismenizin bedelini neden o minik can odemek zorunda Ay deli oluyorum boyle seyler okudukca
Cok hadsizsiniz tesekkurlerVe siz bu kalp ve vicdan ile yaşadığıniz sürece hak ettiğinizi alırsınız
Sizde çok merhamet sizCok hadsizsiniz tesekkurler
Hangi kararı verirsen için rahat eder.Asla aldır demem bende senin yaşlarındayken 3 kızıma hamile kalmıştım ortanca kızım 13 aylıktı. Şimdi 19 yaşında ünv hazırlanıyor vijdanın rahat etmez . Hadi bunu aldırdın birdaha eşine birlikte olmucanmı yine hamile kalma ihtimalin var Allah verdiyse vardır hikmeti .Merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 2 çocuk annesyim, bu gün hamile olduğumu öğrendim . Ne yazikki planlı bir gebelik değil bu. Hem şaşkın hem çaresizim . Eşimde 3. Çocuğa sıcak bakmıyor . Çünkü çok borç içindeyiz ve buna hazır değiliz. Eşim aldiralim diyor bı yanıda aciyor söylerken , benimde içimde bir sızı var ne yapmalıyım . Yargılamadan sizlerden fikir istiyorum . Çok cikmazdayim lütfen bir şeyler söyleyin
Teşekkür ederimHangi kararı verirsen için rahat eder.Asla aldır demem bende senin yaşlarındayken 3 kızıma hamile kalmıştım ortanca kızım 13 aylıktı. Şimdi 19 yaşında ünv hazırlanıyor vijdanın rahat etmez . Hadi bunu aldırdın birdaha eşine birlikte olmucanmı yine hamile kalma ihtimalin var Allah verdiyse vardır hikmeti .
Amin, size de korunmalı sevişme becerisi diliyorum sevgiler bb.Rabbim kalbinize merhamet versin inşallah
Sizde çok merhamet siz
Evet döllenme sonucu tek hücreli zigot oluşur zatenEvet tek hücreli zigot demişsinaynen onu alıntıladım. Çünkü o artık zigot değil
Ben melek değilim de sizin nasıl Bi karakter oldugunuz belli oluyor insanlara yazdıklarınızdan, şu boş tavırlarla cool oldugunuzu mu sanıyorsunuzAy canım benim herkes senin kadar iyi kalpli bir melek değil ki nıçnıç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?