Hamileyim😕

Ay canım benim herkes senin kadar iyi kalpli bir melek değil ki nıçnıç.

Burada, bu konuda yargılanmadan fikir alma ihtimaliniz çok düşük. Bence kapattırın konuyu. Zor bir karar. Allah kolaylık versin.

Burada, bu konuda yargılanmadan fikir alma ihtimaliniz çok düşük. Bence kapattırın konuyu. Zor bir karar. Allah kolaylık versin.
Evet sanırım öyle teşekkür ederim

26 yasinda iki cocuk yapan siz daha bir bebegi olmayan ben bu beni uzduimtihan dunyasi
Hayir o degil de icimi dokmeden gidemiycem kusura bakmayin
Zevkinize biseyler yasiyorsunuz sonra bu kadar hizli kalacagimi dusunmuyordum diyorsunuz ve tabi korunurken oldu diyen insanlardan nefret ediyorum
Sevismenin bir nedenide uremek bunu bilip bilincli sevisseydiniz keske kac lira Bir tane prezervatif
Sizin mutlu mesut sevismenizin bedelini neden o minik can odemek zorunda Ay deli oluyorum boyle seyler okudukca

"Kalp atışı önemli değil döllenme olmuş sonuçta günahına girmeyin" demesine istinaden o açıklamayı yaptım. Sanki fetüs tek hücreli demişim gibi absürt bir yorumla gelmeyin bir zahmet

Evet tek hücreli zigot demişsin aynen onu alıntıladım. Çünkü o artık zigot değil

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de ikizlerim vardı 1.5 yaşlarında ikaza ile hamile kaldım bence anne hazır olmayınca olan çocuğa oluyor sinirli öfke dolu hiç bir işe yetisemeyen anne ile baş başa kalıyor nbu karar çok zor

Ve siz bu kalp ve vicdan ile yaşadığıniz sürece hak ettiğinizi alırsınız

Hangi kararı verirsen için rahat eder.Asla aldır demem bende senin yaşlarındayken 3 kızıma hamile kalmıştım ortanca kızım 13 aylıktı. Şimdi 19 yaşında ünv hazırlanıyor vijdanın rahat etmez . Hadi bunu aldırdın birdaha eşine birlikte olmucanmı yine hamile kalma ihtimalin var Allah verdiyse vardır hikmeti .

Teşekkür ederim

Aslında burda size gelen sert yorumlar aklınızı başınıza alın diye yapılıyor. Kürtaj cinayettir eğer inançlı bir insansanız. Allah ol der ve olur. Eminim doğurursanız ileride iyi ki doğurdum dediğiniz zamanlar olacak çünkü Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez. Lütfen minicik bir bebeğe kıymayın bunun psikolojisini ahiretini düşünün. Her şeyin affı vardır ama hakkın yoktur o bebeğin yaşam hakkına girmeyin. Umarım allah kalbinize ferahlık verir ve bir an önce kucağınıza alırsınız

Hayattaki 2 evladınızın birinin canına kıyın yenisi doğana kadar hem masrafı da olmaz desek mantıklı gelir miydi? O evlatlar ne ise karnınızdaki de aynı hayattakilerin kılına zarar gelse dayanamazsınız ama o minicik yavruya kıyabilir misiniz gerçekten? Bunu göze alamayacaktıysanız birkaç yöntemle birden korunmalıydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…