Tabiki sadece karın doyurmak değil mevzu , orda yazdim oğlumun özel durumu için .Gerçekten bu derece sizin icin onemli bir mevzuysa, bu ay igne alamıyorsanız baska bir korunma yontemi deneyecektiniz. Eşiniz korunacakti, siz hap alacaktiniz vs. Hicbirini yapamiyorsaniz, uzgunum ama iliskiye girmeyecektiniz. Bu kadar cabuk hamile kalacagimi bilemedim gibi bir savunma olamaz maalesef. Burdan ne gibi bir fikir verilebilir düşünüyorum da 2 seçenekten baska gelmiyor aklima, ya aldiracaksiniz ya da rizkiyla gelir hikayesiyle dogurup yetemeyeceksiniz. Bu işin matematiği belli, her doğan çocuğun rizki kısmeti gelmis olsaydi ulkede fakir ve muhtaç insan kalmazdi. Demek ki olmuyormus oyle. Bir de çocuğun sadece karnini doyurmak değil mevzu, onu da bir kabullensek artik. Sizi yargılamak gerçekten istemiyorum ama bu da olmasın artık yahu
Teşekkür ederim cevabınız içinBende de aynı risk vardı, ben doğurmayacaktim. Burada bu soruyu sormayın bence. Şartlarınızı en iyi siz bilirsiniz. Aldırmayın diyenler ne gelip çocuğa bakacak, ne bir kap mama verecek size. En iyi kararı kendiniz verirsiniz.
Anlatmak istediginiz şeyi anladım ama sondaki cümle hiç hoş değil konuşmasında da sıkıntı varmış kurtulursun ne demek bu cümleden sonra ne anlatmak istediginizin hiçbir önemi kalmıyor bahsettiğiniz bi çocuk küçük bir engeli var diye böyle bi cümle kurma hakkınız yokCanım ben tüp Bebekle hamile kaldım.hala karnimdan iğne vuruluyorum.morluklar oldu. Bir aydan fazladır vücudumda iğne vurulmadigim yer kalmdi . Rabbim neylerse güzel eyler. Canı biz vermedik ,biz alamayiz. Böyle bir şey yapacaksanda buraya yazıp günahına bizi şahit kılma. İğne alamadim diyorsun.saglik ocakları korunmak için bir çok şeyi ücretsiz veriyor ordan alabilirdin ama yapmadın .kendi ihmalin yüzünden şuan bı cana kıymayı düşünüyorsun. Allah affetsin. Onun yerine söyle yap şuan yatağında yatan çocuğunu öldü r.bence ha karnında ki cana kiymisin ha ona .sonuçta ikiside evlat.hem konuşmasında da sıkıntı varmış kurtulursun bu kadar kolay yapılabiliyor sa
Verecek cevabınız yok çünkü. Spermle yumurta birleşince yine tek hücreli bir zigot meydana geliyor. Sperm de tek hücreli. Ekstra bir gelişmişliği yok. Bir ejekülasyonda 250 milyon sperm hücresi ölüyor. Ortaokul seviyesi bilgi bunlar
Aynen konusmasinda sikinti varmis kismîna kadar dogruCanım ben tüp Bebekle hamile kaldım.hala karnimdan iğne vuruluyorum.morluklar oldu. Bir aydan fazladır vücudumda iğne vurulmadigim yer kalmdi . Rabbim neylerse güzel eyler. Canı biz vermedik ,biz alamayiz. Böyle bir şey yapacaksanda buraya yazıp günahına bizi şahit kılma. İğne alamadim diyorsun.saglik ocakları korunmak için bir çok şeyi ücretsiz veriyor ordan alabilirdin ama yapmadın .kendi ihmalin yüzünden şuan bı cana kıymayı düşünüyorsun. Allah affetsin. Onun yerine söyle yap şuan yatağında yatan çocuğunu öldü r.bence ha karnında ki cana kiymisin ha ona .sonuçta ikiside evlat.hem konuşmasında da sıkıntı varmış kurtulursun bu kadar kolay yapılabiliyor sa
Aslında eşim korunmaya başlamıştı , ani kaza oldu diyebilirimKorunmamissiniz, hamile kalinca şaşırıp üzülüyorsunuz saka gibi
Evet konuşma bı engel değil terapiyle düzeliyor.ilk başta o çocuğunu bahane edip aldırmam gerekiyor diye yazdığı için onu söyledim . Yoksa mesele konuşup konuşmaması değil.kendisi açıklamada bunu bahne ettiği için soyledimAnlatmak istediginiz şeyi anladım ama sondaki cümle hiç hoş değil konuşmasında da sıkıntı varmış kurtulursun ne demek bu cümleden sonra ne anlatmak istediginizin hiçbir önemi kalmıyor bahsettiğiniz bi çocuk küçük bir engeli var diye böyle bi cümle kurma hakkınız yok
Komik.Aslında iğneli korunma yöntemi ile korunuyordum fiyatları yükselince bu ay almadım açıkçası bu kadar çabuk gebe kalacağımı tahmin etmiyordum
Tabi ki değilim canım.aciklamada onu bahane ettiği için ironi yaptimAynen konusmasinda sikinti varmis kismîna kadar dogru
Umarim burda ciddi degilsinizdir
KesinlikleAnlatmak istediginiz şeyi anladım ama sondaki cümle hiç hoş değil konuşmasında da sıkıntı varmış kurtulursun ne demek bu cümleden sonra ne anlatmak istediginizin hiçbir önemi kalmıyor bahsettiğiniz bi çocuk küçük bir engeli var diye böyle bi cümle kurma hakkınız yok
Burda inanmadiginiz icin Size ne aciklama yapsak inanmayacaksiniz zaten din uzerinden konussak ban yeriz o yuzden Bosverin benceHer çocuk rızkıyla doğar diyenler açlıktan soğuktan veya ihmalden ölen bebekleri nasıl açıklıyor?
Ay bende bunu anlamıyorum şu sitede niye kimse sorulara cevap vermiyor da farklı şeyleri yargılıyor olan olmuş, dogru yazmışsınız ama şuan kafası bu kadar karışık zor durumda olan birine yazdıgınız şeylerin hiç faydası yok kiKomik.
İğnenin fiyatını dahi karşılayamıyorken paşamız hiç değilse geri çekilseydi bu ne rahatlık, sorumsuzluk ya.
Mizacınizi bence bir gözden geçirin ironiymiş , böyle bir şey de ironi yapılmazTabi ki değilim canım.aciklamada onu bahane ettiği için ironi yaptim
"Kalp atışı önemli değil döllenme olmuş döllenme günahına girmeyin" demesine istinaden o açıklamayı yaptım. Sanki fetüs tek hücreli demişim gibi absürt bir yorumla gelmeyin bir zahmetTest sonucu çıktıysa pozitif çıktıysa zigot değildir.
hücreler bölünmeye başlayıp artık hücre kümesi haline gelip rahme tutunmuştur. Yani tek bir hücreden ibaret değildir çok sayıda hücre vardır ama organlaşma daha başlamamıştır .Bu da ortaokul bilgisi
Burada, bu konuda yargılanmadan fikir alma ihtimaliniz çok düşük. Bence kapattırın konuyu. Zor bir karar. Allah kolaylık versin.Ben aldırma meraklısı değilim, hatta ve hatta çok karşıyım . Ama büyük oğlum geç konuşmadan dolayı rahabilitasyona gidiyor onunla ilgilenmem lazım , lütfen yargılama dan bı fikir verin dedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?