Hamileyim😕

Tabiki sadece karın doyurmak değil mevzu , orda yazdim oğlumun özel durumu için .

Teşekkür ederim cevabınız için

Anlatmak istediginiz şeyi anladım ama sondaki cümle hiç hoş değil konuşmasında da sıkıntı varmış kurtulursun ne demek bu cümleden sonra ne anlatmak istediginizin hiçbir önemi kalmıyor bahsettiğiniz bi çocuk küçük bir engeli var diye böyle bi cümle kurma hakkınız yok

Test sonucu çıktıysa pozitif çıktıysa zigot değildir.
hücreler bölünmeye başlayıp artık hücre kümesi haline gelip rahme tutunmuştur. Yani tek bir hücreden ibaret değildir çok sayıda hücre vardır ama organlaşma daha başlamamıştır .Bu da ortaokul bilgisi

Aynen konusmasinda sikinti varmis kismîna kadar dogru
Umarim burda ciddi degilsinizdir

Evet konuşma bı engel değil terapiyle düzeliyor.ilk başta o çocuğunu bahane edip aldırmam gerekiyor diye yazdığı için onu söyledim . Yoksa mesele konuşup konuşmaması değil.kendisi açıklamada bunu bahne ettiği için soyledim

Aslında iğneli korunma yöntemi ile korunuyordum fiyatları yükselince bu ay almadım açıkçası bu kadar çabuk gebe kalacağımı tahmin etmiyordum
Komik.
İğnenin fiyatını dahi karşılayamıyorken paşamız hiç değilse geri çekilseydi bu ne rahatlık, sorumsuzluk ya.

Kesinlikle , bazen insanlar acımasız ca yazabiliyor lar

Komik.
İğnenin fiyatını dahi karşılayamıyorken paşamız hiç değilse geri çekilseydi bu ne rahatlık, sorumsuzluk ya.
Ay bende bunu anlamıyorum şu sitede niye kimse sorulara cevap vermiyor da farklı şeyleri yargılıyor olan olmuş, dogru yazmışsınız ama şuan kafası bu kadar karışık zor durumda olan birine yazdıgınız şeylerin hiç faydası yok ki

"Kalp atışı önemli değil döllenme olmuş döllenme günahına girmeyin" demesine istinaden o açıklamayı yaptım. Sanki fetüs tek hücreli demişim gibi absürt bir yorumla gelmeyin bir zahmet

Son düzenleme:
Ben aldırma meraklısı değilim, hatta ve hatta çok karşıyım . Ama büyük oğlum geç konuşmadan dolayı rahabilitasyona gidiyor onunla ilgilenmem lazım , lütfen yargılama dan bı fikir verin dedim .
Burada, bu konuda yargılanmadan fikir alma ihtimaliniz çok düşük. Bence kapattırın konuyu. Zor bir karar. Allah kolaylık versin.

Tecavüz dışında çocuk aldırmaya sıcak bakmıyorum.Belki de en hayırlı evladınız o olacak bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…