hamileyimiyim? lütfen yardım

gunesay

24 eylül E <3 G
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
294
2
118
37
İstanbul
merhaba arkadaşlar 2 aydır bebek planlarına başladık.geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.Bu ay tekrar denedik 12 sinde regli olmam gerekiyordu ama ben dayanamayıp 13 ünde predictor markalı adetten 4 gün öncesini gösteren gebelik testi aldım fakat negatif çıktı.gecikiyorum diye düşündüm ki hiç gecikmem 2 gün öncede 1 damla kahverengi leke geldi ve acayip kasıklarım agrıyordu ben yne regli olacagımı düşündüm fakat hala olmadım ve o leke birdahada gelmedi.Boşuna gebelik testi yapmıyım dedim çünki adet sansı gibi sancı çekiyorum sizce hamile olabilirmiyim?

canm yerlesme kanamasi olabilir hamile iken adet sancisi oluo bnimde olmustu hamileyken oluo test varsa elinde yap o kanamadan sonra gozukur haberni bekliorum yada yarin kan tahlili yaptir

inşallah hamilesindir çünkü bu belirtilerin onu gösteriyo yani 5 günlük bi gecikmen olmuş tekrardan yapmadın mı testi bida yap yada en iyisi kısa yoldan kan testi yaptır yarın

birdaha test yapmadım ama çok merak ediyorum çıkıp test alasım var birde hamile olsam çıkarmıydı diyorum.adet günümde yaptıgım 4 gün öncesini gösteren gebelik testinin yanlış çıkma ihtimali varmdır sizce?

polabilir cnm ama yerlesme olmadan idrarda gozukmuo bebegin rahime yerlesmesi lazim ki idrarinda gozuksun cnm ona gore yap ama kanda kesin ogrenirsin

kız ne duruyon koşa koşa git hemde :) :) gününde ya da öncesinde yapıp negatif çıkabilir eğer geçtiyse ki bat a göre üstünden bi kaç gün geçmiş var sa hemen çıkar zaten yarın ya idrar testi yap yada direkt kan testi yaptır

kızlar ben de bat 20 agustos belirtilerim var geçen haftadan beri şöyle ki kasıklarıma ağrı giriyo sırtım agrıyo baş ağrısı var şuan bile var sıcak basıyo göğüslerim ağrıyo bi kaç gündür artttı bide ara da sarı akıntım geliyo gaz sancısı var var oğlu var peki bebiş var mı sizce

Arkadasa katiliyorum yupppiiii uc bencede kanatlan anam ne duruyonbnn ins vardir

inşaallah hamilesinizdir lakin kimyasal gebelik sonrası adet gecikmesi yaşanabiliyor bu bilgide aklınızda olsun

ınsalla hamişsindir sende :) benimde çok gazım var kaç gündür bide belim agrıyor ama ben hiç hamilelige yormadım daha dogrusu böyle belirtileri oldugunu bilmiyodum gögüslerimde patlıcak ama adet olmadan önce hep olurdu oda beni heyecanlandırmadı yani::))

ins kuzum bian once yap cikar

Offf heyecanlandım ben de şimdi :) Bebiş haberini ver yarın inşallah :) Handan koy adını kız olursa :)

cnm ona baglama herkeste olacak die bisey yok bende olmadi ama olabilirde olmayabilirde gunun ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…