hamileyimiyim? lütfen yardım

Adanalıyık Allahın adamıyık :):) sen nerelisin ha bu arada kaç haftalık hamilesin yanlış okumadıysam topiğinde yumurtlama günlerinde oldu demişsin de
Nigdeliym cnm cocugum bitene daha istipm bacim calismar oldu bat beklipm yirmibes agustos 21 yas snn

anladım hadi hayırlısı olsun inşallah sen de hamilesindir herhangi bi belirtin falan var mı
valla cnm tpplam dort gun iliski oldu yumurtlama gunumde iki gundur kasik sancim var adetime yedi gun var daha baslamzdi normalde ama akintim var ole cnm

valla ins bende edicem canm alllah gelmis gecmis peygamberlerimizin evliyalarimizin ermislerimizin yuzu suyu hurmetine sana ve olmayan herkese evlat nasip etsin aminnn cnm

Kanda baktirsan cikar bence keske yaptirsaydin

Kanda baktirsan cikar bence keske yaptirsaydin

bişe dicem de komik olacak bende iğne fobisi var hele bide kan alınınca bayılıyorum kendimi bildim bileli var bu geçen ay kan testi yaptırdım hatta son anda vazgeçtim kan vermekten hastaneyi terkettim sonra ya çıkarsa diyerekten kan verdim olan oldu hemşireye ben gidiyorum dedim o an bayılmışım zaten doktorlar zorla uyandırdı anlicaan idrar testi yaptırıp çift çizgiyi görmem lazım o zaman paşa paşa gidip kan verecem

O zaman siz gercekten bekleyin ne olur ne olmaz bir aksilik yasanmasin. Bu arada yanlis hayirlamiyosam Adanalı miydiniz

ayyy gulesim yoktu allah iyilini versin ben mutfakta salata yaparken elimi kesmisim baktim kan var hop yere esim geldi uyandim yine elime baktim yine gitmisim normalde beni kan tutmaz ama cok geldi heralde

kızlar merhaba bugun gebelik testi aldım hemen yaptım 2. çizgi 1 kadar net olmasada çıktı.akşam kan testi için özele gittim adetinin üzerinden 10 gün geçşin öle yapalım dediler benm 6 gün geçti.gelirken 1 tane daha test aldım ama yapmadım bekliyorum silik çıkması hamile oldugumu gösterirmi geçen ay kimyasal gebelik geçirdim yine aynısı olur diye korkuyorum.

Eklentiler

• 20140818_183402.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 78
bence hamilesin niye kan testi yapmadılarki hemen sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…