G Garfieeld Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 6 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 26 17 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Belaldimbasima #21 Artemissisipi .!.: Kullandığınız ilaçtan olabilir mi acaba? Hormonlarınızı bozduğu için mesela? Bir bakın isterseniz yan etkilerine. Genişletmek için tıkla... Evet ara kanamalar ilaçtan sonra görülebiliyormuş eczaneye sordum biraz önce :) yine de insan şüpheleniyor ne diye
Artemissisipi .!.: Kullandığınız ilaçtan olabilir mi acaba? Hormonlarınızı bozduğu için mesela? Bir bakın isterseniz yan etkilerine. Genişletmek için tıkla... Evet ara kanamalar ilaçtan sonra görülebiliyormuş eczaneye sordum biraz önce :) yine de insan şüpheleniyor ne diye
Artemissisipi 'Motorları maviliklere süreceğiz..' Pro Üye Katılım 25 Temmuz 2013 Mesajlar 13.505 Emoji Skoru 55.216 Puanlar 798 17 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Belaldimbasima #22 Garfieeld .!.: Evet ara kanamalar ilaçtan sonra görülebiliyormuş eczaneye sordum biraz önce :) yine de insan şüpheleniyor ne diye Genişletmek için tıkla... Yani sonuçta leblebi değil o içtiğiniz. Hormonlarınızın içine eden bir şey. Öyle bir ilacı kullanınca da insan yan etkilerine bakar bir.
Garfieeld .!.: Evet ara kanamalar ilaçtan sonra görülebiliyormuş eczaneye sordum biraz önce :) yine de insan şüpheleniyor ne diye Genişletmek için tıkla... Yani sonuçta leblebi değil o içtiğiniz. Hormonlarınızın içine eden bir şey. Öyle bir ilacı kullanınca da insan yan etkilerine bakar bir.
G Garfieeld Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 6 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 26 17 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Belaldimbasima #23 Artemissisipi .!.: Yani sonuçta leblebi değil o içtiğiniz. Hormonlarınızın içine eden bir şey. Öyle bir ilacı kullanınca da insan yan etkilerine bakar bir. Genişletmek için tıkla... Baktım heralde kardeşim yan etkileri üç gün içinde görülür yazıyor bir hafta sonra yan etkisini görüyorum sormak istedim
Artemissisipi .!.: Yani sonuçta leblebi değil o içtiğiniz. Hormonlarınızın içine eden bir şey. Öyle bir ilacı kullanınca da insan yan etkilerine bakar bir. Genişletmek için tıkla... Baktım heralde kardeşim yan etkileri üç gün içinde görülür yazıyor bir hafta sonra yan etkisini görüyorum sormak istedim
Artemissisipi 'Motorları maviliklere süreceğiz..' Pro Üye Katılım 25 Temmuz 2013 Mesajlar 13.505 Emoji Skoru 55.216 Puanlar 798 17 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Belaldimbasima #24 Garfieeld .!.: Baktım heralde kardeşim yan etkileri üç gün içinde görülür yazıyor bir hafta sonra yan etkisini görüyorum sormak istedim Genişletmek için tıkla... Daha adetinizi geciktirecek, ohoooo. Üç gün içindeymiş. Öyledir he. İçin durun aman sakın korunmayın.
Garfieeld .!.: Baktım heralde kardeşim yan etkileri üç gün içinde görülür yazıyor bir hafta sonra yan etkisini görüyorum sormak istedim Genişletmek için tıkla... Daha adetinizi geciktirecek, ohoooo. Üç gün içindeymiş. Öyledir he. İçin durun aman sakın korunmayın.
G Garfieeld Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 6 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 26 17 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Belaldimbasima #25 Artemissisipi .!.: Daha adetinizi geciktirecek, ohoooo. Üç gün içindeymiş. Öyledir he. İçin durun aman sakın korunmayın. Genişletmek için tıkla... Ya sabırr korunmadığımı nerden biliyon
Artemissisipi .!.: Daha adetinizi geciktirecek, ohoooo. Üç gün içindeymiş. Öyledir he. İçin durun aman sakın korunmayın. Genişletmek için tıkla... Ya sabırr korunmadığımı nerden biliyon