- 31 Temmuz 2022
- 9
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi Belaldimbasima
-
Dalga gexmeyin lutfen yaMeme uçlarında kararma varsa üç dört aylıktır.
Ciddimi soyliyonMeme uçlarında kararma varsa üç dört aylıktır.
Yoo dalga geçmiyorum. Meme uçlarında kararma varsa üç dört aylıktır.Dalga gexmeyin lutfen ya
Bacım yorum yapıp başında beklemiyoruz yazdıysa cevap verelim tekrar diye. Telaştan ne dediğimi anlamıyorsun ki. Meme uçlarında kararma varsa en az üç dört aylıktır diyorum. Ciddi misiniz diyorsun. Asıl sen ciddi misin? Haziranda mı oldu o şüpheli ilişki yoksa her ay mı oluyor da korktun bu sözümle?Niye ole.dediniz ciddi ciddi soruyoz cevap vermeyenlerde yorum yapmasin
Aminnnn. İnşallah gelir ya. Teşekkür ederim. ❤İnsallah basina gelirde gorursun
Peki hazirandan bu yana üç dört ay geçti mi? Geçmediyse hamile değilsindir, geçtiyse geçmiş olsun.Haziranda baska yok
Allah kolaylık versin o zaman. Önümüzdeki ay tekrar sorarsın bir daha cevaplarız.Cok aciklayici oldun ama idrar testleri yaniltabiliyor.diyolar.o yuzden kanda test yaptramyrm
Kullandığınız ilaçtan olabilir mi acaba? Hormonlarınızı bozduğu için mesela? Bir bakın isterseniz yan etkilerine.İlişkiden sonra 48. Saatte norlevo kullandım ilacın üstünden 8 gün geçti iki gündür kanamalarım oluyor regl gibi değil bilgisi olan ya da bu durumu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?